Şimdi Ara

COD2 mi? Battlefield 2 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • askeri savaş oyunlarını özellikle COD2 yi çok severim.
    + uçak simülasyon ve savaşını da çok severim, özel joystick kullanıyorum
    daha da + BF2 de hem askeri savaş FPS hemde savaşan şahin olabiliyorum : ))) çok amaçlı bir oyundur BF2
  • quote:

Orjinalden alıntı: SchowaLie

askeri savaş oyunlarını özellikle COD2 yi çok severim.
    + uçak simülasyon ve savaşını da çok severim, özel joystick kullanıyorum
    daha da + BF2 de hem askeri savaş FPS hemde savaşan şahin olabiliyorum : ))) çok amaçlı bir oyundur BF2

Öyle şeymi var canım.Ölen adama iki elektrikli kalp cihazı yapıyorum.Adam gene canlanıyor.Ne kadar saçma!
    2. olarak artlery'ler düşüyor insanlar uçuyor ama buldinglere bişi oldugu yok.Tankta aynı şekilde.Bir M1A2 tankı alıyorum öldürmedigim kimse kalmıyor.

Şahsen COD2 daha güzel.
  • cod 2
  • Yanlış yerde açmışsın topiği bence Cod2 topiğinde Cod2 ile Battlefield ı karşılaştırmanın sonucu belli.....
  • cod2
  • cod heraçıdan olmasada gine de güzel
  • Bu konuyu BF topicinde açsan CoD2 diyen olurmu çok merak ediyorum.Ama bence birde orada aç bu topici.
  • ya bende orjinal var ama oynayamıyorum online oyuna türk serverler bulamadım bulduğuma giremedim COD2
  • CoD ' da gec goz arpacık olayı bile bf2 den daha guzel yapıyor codu
  • birbirinden farklı kategorilerdeki bu iki oyunun karşılaştırması ne kadar komikse cod nin bf2 yanında online oynanışıda o kadar komik kalıyor.
  • bence böyle bi tartışmaya gerek saçma bi tartışma konusu olmuş...
  • Şaçma deil bencede call of
  • Bf 2 diyenleri anlayamıyorum bence onlar bunları cod2 multiplayer oynamadan diyorlar.(buarada bf2 çok oynadım)
  • BF2 oynanışı , grafikleriyle bence Cod2'den daha geride.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.