askeri savaş oyunlarını özellikle COD2 yi çok severim. + uçak simülasyon ve savaşını da çok severim, özel joystick kullanıyorum daha da + BF2 de hem askeri savaş FPS hemde savaşan şahin olabiliyorum : ))) çok amaçlı bir oyundur BF2
quote:
Orjinalden alıntı: SchowaLie
askeri savaş oyunlarını özellikle COD2 yi çok severim. + uçak simülasyon ve savaşını da çok severim, özel joystick kullanıyorum daha da + BF2 de hem askeri savaş FPS hemde savaşan şahin olabiliyorum : ))) çok amaçlı bir oyundur BF2
Öyle şeymi var canım.Ölen adama iki elektrikli kalp cihazı yapıyorum.Adam gene canlanıyor.Ne kadar saçma! 2. olarak artlery'ler düşüyor insanlar uçuyor ama buldinglere bişi oldugu yok.Tankta aynı şekilde.Bir M1A2 tankı alıyorum öldürmedigim kimse kalmıyor.
Şahsen COD2 daha güzel.
cod 2
Yanlış yerde açmışsın topiği bence Cod2 topiğinde Cod2 ile Battlefield ı karşılaştırmanın sonucu belli.....
cod2
cod heraçıdan olmasada gine de güzel
Bu konuyu BF topicinde açsan CoD2 diyen olurmu çok merak ediyorum.Ama bence birde orada aç bu topici.
ya bende orjinal var ama oynayamıyorum online oyuna türk serverler bulamadım bulduğuma giremedim COD2
CoD ' da gec goz arpacık olayı bile bf2 den daha guzel yapıyor codu
birbirinden farklı kategorilerdeki bu iki oyunun karşılaştırması ne kadar komikse cod nin bf2 yanında online oynanışıda o kadar komik kalıyor.
bence böyle bi tartışmaya gerek saçma bi tartışma konusu olmuş...
Şaçma deil bencede call of
Bf 2 diyenleri anlayamıyorum bence onlar bunları cod2 multiplayer oynamadan diyorlar.(buarada bf2 çok oynadım)
BF2 oynanışı , grafikleriyle bence Cod2'den daha geride.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme