Şimdi Ara

COD2 mi? Battlefield 2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sizce cod2 mi daha iyi yoksa bf2 mi? Grafik, oynanabilirlilik ve ses efektleri olarak değerlendirme yapılabilirmi 2 oyun arasında benim görüşüm tabiiki bf2 çünkü bf2 nin çok artısı var cod2 nin ise araç kullanamama haraket ve esneklik engelleyici özellikleri var bir sürü hemde

bf2 de yaptıgımız ve cod2 de yapamadığımız o kadar çok şey varki en basitinden saymak gerekirse:
    2.Dünya savaşı oyunları sıkmadı mı artık:)
    BF2
    1.jip,tank, btr(8 tekerlekli zırhlı araç) kullanmak
    2.helikopter,savas uçağı,blackhawk(sikorsky) kullanmak
    3.Commander modu düşman üssünde istediğiniz bir noktayı bombalamak, yardım malzemesi göndermek,vb.
    (Tam anlamıyla Savaşı yönetmek)
    4.önündekini vur, indir modu:)
    a.sağlıkcı(medic) secerek yaralı arkadaşlarınıza sağlık vermek suretiyle iyileştirmek ve ölen arkadaşınızı canlandırmak(şok cihazı)
    5.Roket kullanmak; Tanka veya helikoptere, ucaga (eger vurabiliyorsanız) roket atmak ve vurduktan sonra hedefin parcalanırken çıkardığı duman ve yığınları görerek haz duymak.:)
    6.Zodiac(deniz motoru, botu kullanmak)
    7. mayın koymak
    8.paraşütle atlamak
    9.c4 koyup uzaktan patlatmak
    10.uçak savarla uçak düşürmek
    11. o güzelim grafikleri izlemek, dış kamera açılarıyla.
    -çok fazla yapamadım ama tankla helikopteri havada vurmak ve vurunca parcalanmasını izlemek.
    -sikorsky(blackhawk)ile indirme ve bindirme yapmak.
    -helikopterin makinelisine gecip ortalığı dağıtmak
    -sniper(keskin nişancı)ları onlara fark ettirmeden indirmek.
    -m203 bomba atar ile show yapmak
    -keşke oyunda nükleer silah olsa süper olurdu kısa menzilli ve az bir yere yayılıp az etki eden birşey olsa yeter.
    -base(üss)lerin girişine mayın koymak
    12. ...ve daha bir sürü şey
    -merdivenlerin sonuna mayın koymak:)
    -düşman üssünü ele geçirdikten sonra duyulan o muhteşem his.
    neredeyse butun modlarını kurup denedim bf2 nin single oynamaktan her zamanki gibi sılıyorsun bir süre sonra ama multiplayer oynayınca oyun bi başka oluyor

Arkadaşlar alın oynayın battlefield 2 demo her servera neredeyse giriyor yurt dısındaki serverlar ve bedava oynaması sadece internetten demo sunu indirin oynayın beleeeeeş.
    (546mb)

bye

• Battlefield 2 bizzat oynamadım ama screnlarını gördüm ve Cod2 diyorum
  • Bence bf2
    Orjinalini alamadığımdan kopyasını 4 ay boyunca online olarak sıkılmadan oynayıp,4 ay sonunda okul yüzünden istemeye istemeye bıraktım (evet demo versiyonu).Helikopter-tank-uçak vs. hepsinde istediğiniz kadar uzmanlaşabiliyorsunuz.Haritaların büyük olması sadece size özgü olan birçok taktik yaratmanıza olanak sağlıyor

Yaz gelsin devam edicem şu oyuna hehe
  • Aylarca Battlefield 2 oynadım, yıllardır Call of Duty serisi oynuyorum.Hep BF2'nin artılarından bahsetmişsiniz arkadaşlarBen Call of Duty 2 derim.Çünkü ;

1.Yakın çarpışma BF2'ye göre çok daha gerçekçi
    2.Atmosfer olarak arada çok büyük fark var bence,
    3.Yukarıda da bahsettiğim gibi yakın çarpışmalardaki esneklik ve hareketlilik BF2'den çok daha rahat.BF2'de bence yakın çarpışmalarda kısıtlama var.Call of Duty 2'de farkedersiniz ki oyunun akıcılığı çok daha seridir BF2 ye nazaran.
    4.BF2 daha çok geniş çaplı bir operasyon işidir.Ama Call of Duty 2 direk yakın çarpışmadır benim için.Birebir kozunu paylaşmaktır Call of Duty 2.İnsanlarında çoğu Counter-Strike gibi oyunlar oynadıkları için, yakın çarpışmayı en iyi yaşatan, bizlere sunan oyun olduğu için Call of Duty 2, insanlarda bu oyuna daha çok ilgi gösteriyor.
    5.Oyundaki sesler BF2'den çok daha farklı.Hemen hemen tüm maplarda sanki her an bir çatışma içindeymişsiniz gibi uzaktan gelen havan topu ve bombardıman sesleri, taramalı sesleri ve askerlerin bağırış sesleri(tuş konfigi ile yapılan) BF2 ye göre çok daha gerçekçi.BF2'de bağırma çağırma olayları daha çok telsiz işi olduğundan dolayı, Call of Duty 2'de WWII olayı olduğundan dolayı sürekli bir bağırış çağırış var ve bu yüzden askerler telsiz değil bağırarak(ve bence çok daha gerçekçilik katıyor oyuna) iletişim kuruyorlar.
    6.BF2 ile CoD2'yi karşılaştırmak aslında çok doğru değil.Çünkü her ne kadar ikiside FPS oyuna olsada, biri 2. Dünya Savaşı konulu FPS, diğeri ise gelişmiş teknolojik silahlarla donatılmış bir orduyu yönettiğiniz FPS.
    Bunlarda benim düşüncelerim

• Bence sen bunu BF2 bölümüne yazsan BF2 CoD2 bölümüne yazsan CoD2 cevabını alırsın.Çünkü ZEVKLER VE RENKLER TARIŞILMAZ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

Aylarca Battlefield 2 oynadım, yıllardır Call of Duty serisi oynuyorum.Hep BF2'nin artılarından bahsetmişsiniz arkadaşlarBen Call of Duty 2 derim.Çünkü ;

3.Yukarıda da bahsettiğim gibi yakın çarpışmalardaki esneklik ve hareketlilik BF2'den çok daha rahat.BF2'de bence yakın çarpışmalarda kısıtlama var.Call of Duty 2'de farkedersiniz ki oyunun akıcılığı çok daha seridir BF2 ye nazaran.
    4.BF2 daha çok geniş çaplı bir operasyon işidir.Ama Call of Duty 2 direk yakın çarpışmadır benim için.Birebir kozunu paylaşmaktır Call of Duty 2.İnsanlarında çoğu Counter-Strike gibi oyunlar oynadıkları için, yakın çarpışmayı en iyi yaşatan, bizlere sunan oyun olduğu için Call of Duty 2, insanlarda bu oyuna daha çok ilgi gösteriyor.
    5.Oyundaki sesler BF2'den çok daha farklı.Hemen hemen tüm maplarda sanki her an bir çatışma içindeymişsiniz gibi uzaktan gelen havan topu ve bombardıman sesleri, taramalı sesleri ve askerlerin bağırış sesleri(tuş konfigi ile yapılan) BF2 ye göre çok daha gerçekçi.BF2'de bağırma çağırma olayları daha çok telsiz işi olduğundan dolayı, Call of Duty 2'de WWII olayı olduğundan dolayı sürekli bir bağırış çağırış var ve bu yüzden askerler telsiz değil bağırarak(ve bence çok daha gerçekçilik katıyor oyuna) iletişim kuruyorlar.
    6.BF2 ile CoD2'yi karşılaştırmak aslında çok doğru değil.Çünkü her ne kadar ikiside FPS oyuna olsada, biri 2. Dünya Savaşı konulu FPS, diğeri ise gelişmiş teknolojik silahlarla donatılmış bir orduyu yönettiğiniz FPS.

arkadaş çok haklı bu iki oyunu aynı kriterler içersinde değerlendirmen yanlış ama her ne kadar bf2 yi sevsemde CoD 2 hertürlü ağır basar

• Ben oyunda realızm ararım.Oynadığım karakter gerçekle örtüşmeli.Sanallıktan ne kadar uzak olursa o kadar severim.Bu yüzden BF2 oynamam.Bir askeri oynuyorum ve o sadece 1 asker.BF2 gerçekçi değil bana göre abartılı.O yüzden COD4EVER......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 için Witcher 2 mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aylarca Battlefield 2 oynadım, yıllardır Call of Duty serisi oynuyorum.Hep BF2'nin artılarından bahsetmişsiniz arkadaşlarBen Call of Duty 2 derim.Çünkü ;

sen bu cod2 nin pirisin..

• bencede bu ikisi karıştırlmamalı ama ben online olarak bf2 ve cs 1.6 oynuyorum cod2 yi denedim pek hoşuma gitmedi açıkçası ama bf2 gerçektende insanı alıp götürüyor ping im yüksek olmasığı sürece 10-15 saat oynaabilirim ama işte yur dışı serverları yüzünden pingi düşük bulmak kolay olmuyor 80 pingli bir server bulunca şükrediyorum

arkadaşın bahsettiği haz alma duygularını bende yaşıyorum anti tank olup üsse yaklaşmakta olan tankı yok etmek helikopterdeyken aşağıdaki tankı parçalamak tanktayken önünüzden geçen bir hummeri yok etmek döşediğiniz kara mayınına birinin basıp öledüğü haberini almak döşediğiniz tank mayının üzerinden bir düşman tankının geçip patladığı haberini almak sağlıkçı olup birini şoklayıp canlandırmak ve onun size teşekkür etmesi vsvsvsv savaşta yaşanacak neredeyse her şey var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 15 Nisan 2007; 16:01:48 >
  • bence BF2 artıları daha fazla. COD 1-genlede yakın mesafeden bahsetmişiniz. BF yakın mesafede de çarpışmalar yaşanıyor. özelliklede şehir haritalarında.2- Ses demişiniz. ses belki COD iyi olabilir ama sesle hazır komutlara COD dan dahi iyi ulaşabiliyoruz. BF grafik ağırlığı çok olması ve PCyi fazla kasmasından dolayı düşük sistemlerde istenen performansı vermemekte. tabi bi de ping olayı var. sonuçta geniş ve ferah haritalar içinde oynama BF2 daha iyi. en büyük artılardan bi taneside Rütebeleme olayı. istatistik bilgileri....vs. bide orjinal CDkey meselesi var. BF2 de serverin neredeyse tamamına kaçak CDkeyle girmek mümkün değil. COD ben korsan CD ile kurdum oynadım ama tat vermedi. Counter gibi öldünmü bekle. herkesin fikrine saygım var. benim fikrim BF2
  • cod2 cod2 cod2 cod2 sasmam
  • Bence her koşulda BF2.

Şaka tabi canım CoD2 agır basar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEAL4EVER

Ben oyunda realızm ararım.Oynadığım karakter gerçekle örtüşmeli.Sanallıktan ne kadar uzak olursa o kadar severim.Bu yüzden BF2 oynamam.Bir askeri oynuyorum ve o sadece 1 asker.BF2 gerçekçi değil bana göre abartılı.O yüzden COD4EVER......

+1905

• tamamda arkadaşım sence bir askerin 3-4 adamı birden vurmasımı gerçekçi yoksa bir orduya mensup askerin takım çalışması içerisine girerek düşmanı öldürmesimi gerçekçi
    bf2 nin neresi abartılı onuda anlamış değilim
    gerçekçilik ararsanız bf2 her yönüyle önde ama her şey zevk meselesi isteyen istediğini oynar
  • Zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir şey duydun mu bilmiyorumİnsanlar buraya fikirlerini yazıyor.Saygı meselesi hani
  • quote:

Zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir şey duydun mu bilmiyorumİnsanlar buraya fikirlerini yazıyor.Saygı meselesi hani

tamamda arkadaşım bende senin dediğinin farklısını yazmadımki zevk meselesi dedim zaten
  • Oyunda oynadığın asker:Son teknoloji savaş makinelerinin alayını kullanıyorsa,her türlü hafif-ağır piyade silahlarını,antitank,antiaircraft kullanıyorsa.....Nasıl bir asker o yahu.Bunu demek istiyorum ultra.Tabiiki seviyorsan onu oyna ama realizm yok kardeşim.
  • tabi ki COD 2 ..... battlefield 2 adamların koşuşu bile komik silah sesleri gerçekçi değil gibi ama cod 2 deki silahların sesi harika mesela m1 in şarjörünün yere düşmesi yada dipçik attığında çıkan ses yada silahla araca yada tahtaya ateş ettiğindeki sesler bire bir COD 2 müptelası olarak :p Tebrik ediyor ve devamını büyük bir heycanla bekliyom ... saygılar
  • Grafik açısından CoD2. Ama diğer tüm yanları farklı. Birisi WWII diğeri daha modern. Yani karşılaştırılacak gibi değil.
  • Realizmi düşünürsen COD2 üzerine tanımam.Grafiklerde yeterince iyi diğerlerine göre,multiside felaket sarıyor.Daha ne olsun.Tam süper işte.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.