Şimdi Ara

Sizce MOH'mu COD'mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğimiz gibi bu iki oyununda çok iyi olduğunu biliyoruz ben kendimi bildim bileli PS1 zamanında Medal Of Honor oynadığımı bilirim o zamanların vazgeçilmezlerindendi ama şimdi birçok yeni oyun çıktı bunun aralarında Call Of Duty bence en iddaalısı.

Medal Of Honor'ın son çıkardığı MOH: Airborne'mi sizce yoksa Call Of Duty'in son çıkardığı COD: Modern Warfare'mı tabi buna Call Of Duty'in çıkarıcağı yeni oyun World At War'da dahil yani kılasmanda Moh oyunlarımı COD oyunlarımı daha güzel. ( Grafik - Eğlence - Sürükleme açısından )

Sizce MOH'mu COD'mu ?

Sizce MOH'mu COD'mu ?

• tartismasiz COD4: moder Warfare
  • Airborne hatalarından arındırılmış bir şekilde olsaydı iyinin ötesine geçebilirdi.Ama ben hala medal of honor allied assaulttan aldığım zevki hiçbirinden alamadım.Belkide ozamanlar beklentim çok daha farklıydı bilemiyorum.Fakat sen son çıkan oyundan bahsediyorsun ozaman cod4 diyebilirim
  • Moha kadar rezalet bir 2. dünya savaşı oyunu görmedim atmosfer sıfır yapay zeka sıfır cod ile kıyaslanamaz bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Eylül 2008; 23:51:12 >
  • İkisi de değil. Brothers in Arms kesinlikle en iyisi. Gerçek bir savaş, senaryo, teknoloji görmek istiyorsan BIA serisinden şaşma derim.
  • tabiki cod ama bi yanlış var herkez moh:airborne da yapay zeka 0 diyor..kesinlikle katılmıyorum tabiki çok iyi yapay zeka var diyemem ama 0 da olmamalı bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

tartismasiz COD4: moder Warfare

+ 2008

Multi özellikle çok başarılı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi oyunu alsam [ PS4 ]
    10 yıl önce açıldı
    BF1 mi daha iyi yoksa BFV mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • medal kendini airborne ile toparladı ve cod kadar zevkli bir hale getirildi ama cod'un deneyimi daha fazla ,senaryo olsun,atraksyon ve adrenalin bakımından.
  • COD4 modern Warfare oynanış bakımından çok başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hector-93 -- 24 Eylül 2008; 0:28:16 >
  • call of duty 1.ilk göz agrım nasıl unuturum
  • Cod Kıyak Oyun
  • Call of Duty 2 (Hala deli gibi netten oynanıyor.Ayrıca single playerda harika.)

Call of Duty 4 (Multiplayer'ı çok başarılı.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: exnadia

Call of Duty 2 (Hala deli gibi netten oynanıyor.Ayrıca single playerda harika.)

Call of Duty 4 (Multiplayer'ı çok başarılı.)

evet az cod4 multiplayer oynamadik sabahlamadik serverlarda off off özlüyorum o günleri
  • Tabikide COD ,Ama MOH'da hatıralarım var
  • PS1'de dediğim gibi MOH oynamaya bayılırdım o zamanlar Call Of Duty'in ne olduğunu bile bilmiyordum ama bi akrabamda gördüğüme göre COD 4'ün Multiplayer çok başarılı buldum hatta ilkten onun Multi olduğuna inanmamıştım.
  • Brothers in Arms
  • Cod2 -Cod4
  • eğlence ve hikayenin sağlamlığı açısından kesinlikle cod4
  • cod serisi bence her zaman moh'dan daha üstün oldu,gerek grafik gerek oynanabilirlik gerekse bize yaşattığı atmosferden dolayı
  • COD SERİSİ
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.