Bildirim
Hangi oyunu alsam [ PS4 ]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evil Within bekle derim pazartesi falan çıkacak veya shadow of mordor olabilir. Yazdıkların içinden ınfamous alınır diğerleri gereksiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Metro Redux -
quote:
Orijinalden alıntı: dark dragon
Evil Within bekle derim pazartesi falan çıkacak veya shadow of mordor olabilir. Yazdıkların içinden ınfamous alınır diğerleri gereksiz.
evet psoyunundaki arkadaşta öyle söyledi. Aslında Drive Club alıcaktım bu akşam. Psoyunu canlı destekle görüştüm. Pazartesi Evil Within ile birlikte geleceğini söyledi. Ne yapsam bilemedim iş çıkışı bi oyun alayım diyorum eve boş gitmeyim 3-4 hafta önce aldım Ps 4 ü halen last of us oynuyorum bayıyor bir süre sonra
-
quote:
Orijinalden alıntı: EzoBride
Arkadaşlar bugün maaşlar yatıyor PS4 e bir oyun alayım diyorum iş çıkışı. Daha önce hiç oyun olmadı bir tek yanında gelen Last of Us'ı oynadım o kadar. Şimdi aklımda şunlar var;
İnfamous SS-Türkçesi 135 TL
Metal Gear Solid V
Metro Redux
Kill Zone
Psoyunu bakırköyden alıcam
hoşuna gidiyorsa fifa al online falan uzun ömürlü olur last of online oynamıyosan infamusla takasla 20 tlye geri kalan parayla fifa al veya drive club -
quote:
Orijinalden alıntı: ficarof
quote:
Arkadaşlar bugün maaşlar yatıyor PS4 e bir oyun alayım diyorum iş çıkışı. Daha önce hiç oyun olmadı bir tek yanında gelen Last of Us'ı oynadım o kadar. Şimdi aklımda şunlar var;
Metal Gear Solid V
Metro Redux
Kill Zone
hoşuna gidiyorsa fifa al online falan uzun ömürlü olur last of online oynamıyosan infamusla takasla 20 tlye geri kalan parayla fifa al veya drive club
Last of Us gibi bir oyunu vermem asla Futbolla aram yok Pes ve Fifanın demolarını indirdim onlar yeter arkaşlar gelince takılıyoruz onlara. O zaman tek seçenek İnfamous oluyor galiba. Birde İnfamous açık dünyamı acaba hani bitince devam edeyim diyorum
-
quote:
quote:
quote:
Metal Gear Solid V
Metro Redux
Kill Zone
hoşuna gidiyorsa fifa al online falan uzun ömürlü olur last of online oynamıyosan infamusla takasla 20 tlye geri kalan parayla fifa al veya drive club
Last of Us gibi bir oyunu vermem asla Futbolla aram yok Pes ve Fifanın demolarını indirdim onlar yeter arkaşlar gelince takılıyoruz onlara. O zaman tek seçenek İnfamous oluyor galiba. Birde İnfamous açık dünyamı acaba hani bitince devam edeyim diyorum
quote:
Metal Gear Solid V
Metro Redux
Kill Zone
shadow mordor da güzel bir oyun
pek açık dünya sayılmaz gta gibi değil bitince bitiyor yani
-
quote:
quote:
quote:
Metal Gear Solid V
Metro Redux
Kill Zone
Evet açık dünya. Bende infamaous first light almıştım bu pazar. Bu arada psn ariturka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ariturka
quote:
quote:
quote:
Metal Gear Solid V
Metro Redux
Kill Zone
Evet açık dünya. Bende infamaous first light almıştım bu pazar. Bu arada psn ariturka
First Light ne oluyor Second Son dan ne farkı var?
-
FL secondsonun demo veriyonu gibi ama tam oyun.
quote:
O zaman ben SS'ı alayım ya hem tr dublaj olması çok hoşuma gidiyor bakalım nasıl bir oyun. Eyvallah sağol -
quote:
quote:
O zaman ben SS'ı alayım ya hem tr dublaj olması çok hoşuma gidiyor bakalım nasıl bir oyun. Eyvallah sağol
Ben FL çok beğendim ancak ss daha güzeldir. Çünkü asıl oyun o
Sakın infamous second son ı 135 tl ye alma ben aldım psoyundan pişman oldum deymez bekle ucuzlasın 2 günde biten oyuna o parayı verdigime acıdım 2 gün sonra tekrar takas için götürdüğümde 90-80 civarına aldı bence shadow of mordor al en azından 20 saat garanti -
Hocam sleping dogsta alabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Ufkrkmz
Sakın infamous second son ı 135 tl ye alma ben aldım psoyundan pişman oldum deymez bekle ucuzlasın 2 günde biten oyuna o parayı verdigime acıdım 2 gün sonra tekrar takas için götürdüğümde 90-80 civarına aldı bence shadow of mordor al en azından 20 saat garanti
hadi yaa -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ufkrkmz
Sakın infamous second son ı 135 tl ye alma ben aldım psoyundan pişman oldum deymez bekle ucuzlasın 2 günde biten oyuna o parayı verdigime acıdım 2 gün sonra tekrar takas için götürdüğümde 90-80 civarına aldı bence shadow of mordor al en azından 20 saat garanti
hadi yaa
Düşün bak 2 günde platinyum kupaya kadar açtım.
-
Second Son'a bencede o parayı verme ben daha yeni 60 Tl'ye sattım ama İngilizce.
Oyun bir yerden sonra sürekli tekrar koş koş koş başka bir şey yok o yüzden boş ver.
Ben Sleeping dogs oynamadım ona bakıyorum oda açık dünya ve zevkli gözüküyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: asilcenk
Second Son'a bencede o parayı verme ben daha yeni 60 Tl'ye sattım ama İngilizce.
Oyun bir yerden sonra sürekli tekrar koş koş koş başka bir şey yok o yüzden boş ver.
Ben Sleeping dogs oynamadım ona bakıyorum oda açık dünya ve zevkli gözüküyor.
Sleeping Dogs'u pc de oynadım bir sonra sıkıldım ondan ya boğucu sıkıcı bi havası vardı sanki. Ama dovuş konusunda çok ıyıdı
-
Ps4 de arkadaslarimda ayni ps4 ten oynayabilecek oyun isimlerini yazar misiniz arastirma yapiyorum. Fifa var baska neler var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yurtdışından ps5 getirmek
- ps4 klavye mouse destekleyen oyunlar
- ps5 fat kasa
- ps5 klavye mouse
- ps4 iki kişilik oyunlar
- ps5 kırıldı mı
- fs 25 mobil ne zaman çıkacak
- direksiyon seti
- oyuncu kulaklığı önerisi
- god of war xbox
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X