Şimdi Ara

Hangi oyunu alsam [ PS4 ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnfamous güzeldir alabilirsin ama sıfır alma zaten kısa sürüyor. Forumun ikinci el bölümünden al.
  • Kullandığım pcden alıntı yapamıyorum. Konuyu açan arkadaşa bir önerim olabilir ama eğer söylersem artık başka hiç bir oyundan zevk almaz. Biraz tadını çıkarsın bu oyunların daha sonra tekrar konuşuruz. İnfamous 3-4 günde bitiyo. Ankarada olsaydınız verirdim, bitirince geri verirdiniz.
  • Shadow of Mordor uzun bir oyun gibi yanlış görmediysem, metro redux da bence oyalar ama ben olsam her ne kadar bir süredir ps4 e metro istesem de mordoru alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

Kullandığım pcden alıntı yapamıyorum. Konuyu açan arkadaşa bir önerim olabilir ama eğer söylersem artık başka hiç bir oyundan zevk almaz. Biraz tadını çıkarsın bu oyunların daha sonra tekrar konuşuruz. İnfamous 3-4 günde bitiyo. Ankarada olsaydınız verirdim, bitirince geri verirdiniz.

Önerini söyle dostum merak ettim
  • Uzun süre sıkılmadan oynaman için multiplayer ı tutulan bir oyun düşünebilirsin.Battlefield 4 veya Call of Duty Ghost gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

Uzun süre sıkılmadan oynaman için multiplayer ı tutulan bir oyun düşünebilirsin.Battlefield 4 veya Call of Duty Ghost gibi.

Evet ya BF4 spottada ucuz uzun süre oyalar beni

• quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

Uzun süre sıkılmadan oynaman için multiplayer ı tutulan bir oyun düşünebilirsin.Battlefield 4 veya Call of Duty Ghost gibi.

Evet ya BF4 spottada ucuz uzun süre oyalar beni

Forumun 2. el bölümünde de rahatlıkla bulabilirsiniz.

• Infaomus ss turkce var Isterseniz 100 liraya istanbul ici elden teslim olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

Kullandığım pcden alıntı yapamıyorum. Konuyu açan arkadaşa bir önerim olabilir ama eğer söylersem artık başka hiç bir oyundan zevk almaz. Biraz tadını çıkarsın bu oyunların daha sonra tekrar konuşuruz. İnfamous 3-4 günde bitiyo. Ankarada olsaydınız verirdim, bitirince geri verirdiniz.

Önerini söyle dostum merak ettim

BF4 Multiplayer, mümkün olduğunca geç tanış dostum. Artık hiç bi oyun zevk vermiyor.
  • Bf4 Multisi uzun süre götürür.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.