Şimdi Ara

CoD2 oynayan en iyi oyuncular (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
1
Favori
21.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakmayın adamların fark attığına birincilerin çoğu hile kullanıyolar.dün tekiyle acık acık yazıştım keşke ss alsaydımadam hile kullandığını kabul ediyor yinede server atmıyor adamı. adam 4 kişinin arasına giriyo attığı her mermi direk kafaya gdiyoadam 4 kişi arasından cıkıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjk_govanni

quote:

Orjinalden alıntı: Fatihin Fedaisi

TPT Klanındakilerin hemen hemen hepsi
    LS Commodore64
    Act of Cursing Hemşo ve Pompacı
    Karakan İmpulse
    333
    criMson | grynn
    lw uğur
    [CXI]WHALER
    igm grant
    reLO
    Ls Bordomavi ve ben Fatihin Fedaisi

aman tanrım sen ya hiç sd call of duty oynamadın tdm olsa fark etmez.yuuhh be millet güler san bu verdiğin isimlere muhahahaha.

ulan nerde n/a nede zt nerde 13.th nerde dod. nerde brj.nerde CRİMSON yuh be adam tpt diyo aoc impulse ls lw diyo ya

rezalet

Dünya çok küçük

• aoc ye laf yok arkadaşlar :)
    ama bildigim en kaliteli oyuncu weekender bunu hic saklamadım bnm idolum gibidir kendisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: pitisko

aoc ye laf yok arkadaşlar :)
    ama bildigim en kaliteli oyuncu weekender bunu hic saklamadım bnm idolum gibidir kendisi

ya adamın saydığı isimler bakar mısın gelde çıldırma
  • benim hatırladığım bizim takımdan herkes iyidi [turk force] bazıları sd oyanamada iyi değildi sadece.
  • COD 2 Yİ EN İYİ OYNAYAN AİM VE WH KULLANAN DIR
  • HERKEZ BİR RESİM KOYUYO ALIN RESİMLER

• hortladılar gene
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustywarrior

hortladılar gene

kım hortlattı
  • Battalgazi yaşıyormu hale :)
  • Bizim BiA klanı çok iiydi COD1 çıktığında başlayıp COD 2'ye devam etmiştik.. Kaptanlık yaptım COD1'den klan dağılana kadar, gerçekten çok güzel anılarımız olmuştu, hatta server kurmuştuk COD2'de filan.. Aramızdaki arkadaşların hepsi gözümde iyiydi ama @p!s!kos, Hector çok tuttuğum adamlardandı.. Bizim klan dışında da NA klanındaki oyuncuların tek tek hepsini beğenirdim zaten..
  • Bende kendimi yazayım bari XD.Cod2 oyuncu nickim Srg.Baris.Rifle onlyde filan 100 üstü skor yapıyodum bikaç ss aldım xfireda var(Biraz kendi, reklamımız olsun demi) ama şuan cod2 de yaşadıgım sorundan dolayı oyunu oynayamıyorum.Bide artık cod4 ve Cod5 oynadıgım için oyunu unuttum.
    Bi ara ubit clan vardı kayboldu çok güzel mod du be.Biri canlandırsa ubiti hakeşke
    Xfire:berkoc1

• Konuyu bu kadar zaman sonra hortlattığım için özürdilerim ama derdime derman bulamadım ve mecburen hortlatmak zorunda kaldım. CoD2 oyuncularının eskisi kadar aktif olmaması, server azlığı, eski takımların sitelerinin kapanmış olması vs. nedeniyle zT, N/A, Crimson, TCH gibi takımların demolarını bir türlü bulamadım. check6 filan sorun olmuyor ama kendi takımlarımız söz konusu olunca demo bulmak neredeyse imkansız. Acaba sözünü ettiğim takımların demolarını arşivleyen var mı?
  • bir sürü demom olacaktı benim eskiden kalma, istersen upload edebilirim (crimson/sw grynn)

baktım şimdi klasöre 2gb ve 220 tane varmış :p hangileri iyi ama hiçbir fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silphatos -- 24 Ocak 2012; 11:07:23 >
  • O zaman biraz daraltalım; Nexus, Unk, Saunthewich, Grynn, Knuckles, Rd, Sh... Bu oyuncuların demoları var mı?
  • grynn ben olduğum için doğal olarak var :) diğerlerini anca onlarla oynadığım maçlarda görebilirsin, kendi povları yok.
  • manfred, wick, mesh, weekender, bxpace gibi isimleri de unutmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 24 Ocak 2012; 16:05:07 >
  • Tamam, unutmamak lazım ama demoları da lazım Musakka. =) Çayı demledim ama izleyecek demo yok; Solz'un 4 tane demosunu buldum, kesmez ama onlarla idare ederim bugün.

Grynn, "Şunu izlemen lazım!" dediğin demo varsa özelden download linkini gönderebilir misin? Ortamın eskisi gibi olmadığı şu günlerde yapacak başka bir uğraş yok. =/
  • http://dddeals.net/cod2demo/

şuraya ul etmeye başladım 220 tane demo içinden rastgele seçtiklerimi, cod yüklü değil zaten hiç bilmiyorum nasıldır demolar.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.