Bildirim
cod2 yardım acill
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
başlat>çalıştır>msconfig>cıkan pencere de hızmetler bölümünde pnkbstra.exe pnkbstrb.exe şeklinde 2 tane hizmet vardır bul ve sonra onların kutucugundakı ısaretı kaldır ve tamam de cık pc ye restart at hicbir sorunun kalmayacaktır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elessarTT -- 12 Mayıs 2007; 0:45:49 > -
+1 katılıyorum arakabdullah arkadaşıma
O değilde hocam bu resmi sen cep telefonuyla mı çektin yaw? -
bende de oluyor bu sorun pb ye ubdate yaptığımda düzeliyor. -
dediğini yaptım oyun açılırken yine puslanma oluyor fakat şimdi oyundan atılmıyorum .. ama bu defada oyun çok ağırlaştı , oynanmıyor ..:( -
Sen o pusunda 1 fotosunu çek...Bakalım nasılmış:)))))) Kadrajı iyi ayarla ama. -
Aynı sorun bende var oyundayken puslanma demiyimde görüntüler gidip geliyor yarısından çoğu siyah ekranın...windows tuşuna basıp masaüstüne dönüyorum..tekrar görev çubuğunda cod2 ye tıkladığımda düzeliyor...1,3 patch yükledim bugün sadece bunda oluyor. 1,0 da sorun yok. -
quote:
Orjinalden alıntı: arakabdullah
başlat>çalıştır>msconfig>cıkan pencere de hızmetler bölümünde pnkbstra.exe pnkbstrb.exe şeklinde 2 tane hizmet vardır bul ve sonra onların kutucugundakı ısaretı kaldır ve tamam de cık pc ye restart at hicbir sorunun kalmayacaktır...
bunu yaptım sorun çözüldü daha önce update yapıyordum onu yapmama gerek kalmadı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X