Şimdi Ara

wow yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün battle chest peketini aldım ve kurdum. keyide yükledim siteden bazı sorularım
    olacak server olarak hangi serverde başlamalıyım. birde. serverlerin yaninda pvp-normel işaretleri var ben hangisinde başlamaliyim-bunların farkları nelerdir şimdiden teşekkürler.

• PvP insanı kanser etmek için yaratılan realmlerdir. Özellikle CRZ saçmalığından sonra orada level kasmak tam bir psikopat işidir. Her ırkın belli ana bölgeleri vardır, bu bölgeler dışındaki tüm bölgelerde, yani oyunun %90 lık bir kısmında düşman oyuncu sana saldırabilir. Aslında eğlenceli gibi görünsede 90 lvl lar ego tatmini için düşük levellere göz açtırmadığı için 90 olana kadar işkence çekersin.

PvE (Normal) de böyle bir olay yoktur, PvP bayrağını açmadığın sürece kimse saldıramaz ve huzur içinde level kasabilirsin. PvP bayrağını açtıktan sonra 5dk süre geçmesi gerekir geri kapanması için.

RP realmleri role playing içindir ve PvE ile aynı özelliğe sahiptir. Sadece role playing e daha çok önem verilir. RP realmleri PvP realmleriyle birleştirilebilir, buda RPPvP türündeki realmlerdir ve PvP ile aynı özelliğe sahiptir.

İlk etapta PvE bir realmde başlaman senin için daha iyi olacaktır. Zaten tek karakterle yetinemeyecek ve yeni karakterler kasacağın için diğer realmlere o zaman bakabilirsin.

• hocam şimdi bu oyun örnek :knight online: gibi deil yani mesela knightta sadece bir map var orada iki irk birbirine atack yapabilir
  • Bu oyunda açık dünya var, gördüğün yerde saldırabilirsin mantığı ama tabi sadece PvP realmlerinde. Tek PvP bu değil tabiki, battlegroundlar ve ilerledikçe areanalar vs. Oyuna girince haritaya genel olarak bakarsan ne kadar büyük olduğunu göreceksin zaten.
  • Knight Online oyununda PVE ve PVP dediğimiz etkinlik aynı anda oluyor ancak ORC ve HUMAN ırkları bildiğiniz üzere ayrı şehirlerde oluyor ve savaş sonraları baskın olmadığı sürece kimse diğerinin bölgesine geçemiyor. Ancak Wow'da farklı olarak iki ayrı düşman birlik ve sayısız ırk tek bir realmde (server'da) tek bir devasa haritada oynuyor. Dilerseniz düşman birliğin topraklarına gidebilir ve oradada exp kasabilirsiniz ancak oyun mekanizması KO'dan farklı olarak görev yapma üzerine kurulu bu yüzden kendi ırkınınızın topraklarında daha rahat seviye alabilirsiniz.

Yanlarında parantez içersinde PVP yazan realmler'de (serverlar) düşman birlikteki oyuncular birbirlerine seviye farkı gözetmeksizin saldırabilirler. PVE ise raid dediğimiz toplu bir şekilde KO'daki boss kesmeye benzeyen bir ortam, orada oyuncular birbirlerine saldıramaz.

Amacınız KO'daki Colony Zone olayı gibi pvp yapmak ise bu realmlerden birinden başlayabilirsiniz, eğer seçiminiz pvp ise tavsiyem oyuna başlamadan önce seçmek istediğiniz birliği belirlemeniz (Alliance ya da Horde) ve buna uygun türklerin bulunduğu bir realm seçmeniz olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: i_utku

Knight Online oyununda PVE ve PVP dediğimiz etkinlik aynı anda oluyor ancak ORC ve HUMAN ırkları bildiğiniz üzere ayrı şehirlerde oluyor ve savaş sonraları baskın olmadığı sürece kimse diğerinin bölgesine geçemiyor. Ancak Wow'da farklı olarak iki ayrı düşman birlik ve sayısız ırk tek bir realmde (server'da) tek bir devasa haritada oynuyor. Dilerseniz düşman birliğin topraklarına gidebilir ve oradada exp kasabilirsiniz ancak oyun mekanizması KO'dan farklı olarak görev yapma üzerine kurulu bu yüzden kendi ırkınınızın topraklarında daha rahat seviye alabilirsiniz.

Yanlarında parantez içersinde PVP yazan realmler'de (serverlar) düşman birlikteki oyuncular birbirlerine seviye farkı gözetmeksizin saldırabilirler. PVE ise raid dediğimiz toplu bir şekilde KO'daki boss kesmeye benzeyen bir ortam, orada oyuncular birbirlerine saldıramaz.

Amacınız KO'daki Colony Zone olayı gibi pvp yapmak ise bu realmlerden birinden başlayabilirsiniz, eğer seçiminiz pvp ise tavsiyem oyuna başlamadan önce seçmek istediğiniz birliği belirlemeniz (Alliance ya da Horde) ve buna uygun türklerin bulunduğu bir realm seçmeniz olacaktır.

hocam beni aydınlattın :D çok teşekkür ederim peki hangi serveri önerirsiniz türklerin çok oldugu

• server seçme konusunda yardım edecek yokmu _? :D
  • Selamlar,

Dün akşam internete erişemediğim için cevap yazamadım, sanırım PVP oynamayı düşünüyorsunuz bu sebeple size Alliance tarafını seçecekseniz "Burning Legion" Horde tarafını seçecekeseniz "Twisting Nether" ya da "Dunemaul"'u tavsiye edebilrim, forumlardan öğrendiğim kadarıyla bu realmlerde (server) oldukça kalabalık türk populasyonu var.
  • yukardaki arkadasin dedigi cok dogru fakat bl yi cok tavsiye etmiyorum türkten cok polonya dan oynayan oyuncu cok hatta o kadar cokki trade channel sadece o dilden olusabiliyor diyebilirim ally ise sylvanas i önerebilirim ordada türk var ve pvp kalitesi fena degil... onun disinda twisting nether hem pve hem pvp bakimindan cok iyi durumda bir server. ama bana kalirsa cok iyi pvpcilerin oldugu serverde oynaki zora alis onlarin arasinda pis... o yüzden stormscale horde derim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carus

arkadaşlar dün battle chest peketini aldım ve kurdum. keyide yükledim siteden bazı sorularım
    olacak server olarak hangi serverde başlamalıyım. birde. serverlerin yaninda pvp-normel işaretleri var ben hangisinde başlamaliyim-bunların farkları nelerdir şimdiden teşekkürler.

kardeşim keşke başlamadan önce söleseydin ama sana yardımcı olmak isterim . hemde hızlı kasman için bir yol önereceğim skype varsa eklersin yada burdan özel mesajla anlatabilirim sistemi . eğer battle chest paketinide tekrar alabilirim param var diyorsan %100 e yerine %300 ex le kasıp 4 gün gibi bir sürede 90 olabiliriz ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.