Bildirim
WoW mu ? Silkroad mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: z350
Arkadaşlar konu altına gerçekten Wow olsun Silkroad olsun uzun zamandır yıllarını ayırıp oynayan arkadaşlara sormak istiyorum.. Oynanabilirlik ve zevk alma açısı yönünden oylarınızı beklıyorum. Oylarınızı konu altına belirtirseniz sevinirim.
(a) World Of Warcraft
(b) Silkroad Online
İkisini de oynamış biri olarak WoW diyorum, hem oynanabilirlik hem de zevk açısından. Gerçi arada sırada Silkroad'un eski günlerini özlediğim oluyor, artık oyunun her yeri goldbot, oyuna giremiyorsunuz bile. -
aynen bende arıyorum eskı günleri fakat emin ol girince tekrar hevesim geri kaçıyor.Eski tadı yok şu anda sro'nun,oyuna bakmıyorlarki WoW gibi ücretli olsa oyun,herşey düzenine girecek kaliteli oyuncular artacak. -
kesinlikle silkroad.bence onu oyna wow u bosver -
quote:
Orijinalden alıntı: celades
kesinlikle silkroad.bence onu oyna wow u bosver
Bencede ne gerek var dimi bak üst konularda yazıyomuş wowdaki rogueler bütün herkesi kesiyomuş tek atıyomuş bırak wowu sen sro oyna
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kapaksız Logar -- 6 Ağustos 2010; 3:38:29 > -
silkroad ilk başlarda çok güzeldi, eğer o zaman sorsaydın silkroad derdim çünkü insanlar parti kurup kasıyorlardı, birlikte kervan çekip türlü maceralarla karşılaşıyorlardı, ama şimdi oyuna girebilmek için illa ki premium almam lazım çünkü heryer goldbot doldu. wow a yeni başlamış biri olarak wow'un bir düzeni olduğunu ve yeni yerler keşfetme içinde olduğu duygusu beni wow'a bağladı açıkçası. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr Death...
quote:
Bencede ne gerek var dimi bak üst konularda yazıyomuş wowdaki rogueler bütün herkesi kesiyomuş tek atıyomuş bırak wowu sen sro oyna
Alay etmenize yada küçümsemenize gerek yok. 5 Yıldır WoW oynuyorum , SRO ilk çıktığı yıl gayet eğlenceli bir oyundu. Arkadaşlarım zorla banada başlatmıştı.Macerası güzeldi , zorlu yollarda kervanlar taşımak , tacizci hırsızlara mal kaptırmadan diğer şehirlere mal satmak hatta kervanını korumak için parayla adam tutmak.. zevkliydi ama şuan oyunun içine etmişler sadece ilk yıl güzeldi ondan sonrasını bilemeyeceğim daha fazla oynamadım.Fakat Silkroad oynayanlara ''Potansiyel KO oyuncusu'' gözüyle bakmak çok yanlış.
-
Silkroad da bitmek bilmeyen bir bot sorunu vardı. Ben de ko ve sro arasında gidip gelen arkadaşımdan biliyorum. İsimleri X67QWEV gibi botlar 7/24 abartısız grind yapıyordu. Oyunda normal playerlardan fazla botlar vardı. -
ko, silkroad, metin2 vs gibi oyunları wowdan ayrı tutmak gerek, wow çok büyük bir yatırım ve hilenin hurdanın cirit attığı oyunlarla karşılaştırılmamalı -
quote:
Orijinalden alıntı: orc123456
ko, silkroad, metin2 vs gibi oyunları wowdan ayrı tutmak gerek, wow çok büyük bir yatırım ve hilenin hurdanın cirit attığı oyunlarla karşılaştırılmamalı
%100 katılıyorum...ayrıca yaş seviyesi de ortalama olarak sro ve ko ya göre cok daha olgun seviyelerde -
silkroad oyna süper o. ohş -
quote:
Orijinalden alıntı: Psikotrex
Fakat Silkroad oynayanlara ''Potansiyel KO oyuncusu'' gözüyle bakmak çok yanlış.
bi laf vardır bilir misin, aynı p*hun laciverti diye
ko oyuncusu ve sro oyuncusu tam bu örneklik oluyo -
wowu boşverr diyen kardeşlerin soralım hangisi wowu sağlam oynamış aynen silkroad ilk çıktığı zamanlar süperdi hatta ticareti böle zevk alınan ben böle oyun görmedim ticarette hakikatten tek geçerdim şimdi nasıldır bilmem (hele 20 lvl bi devem vardı heyy be 40+thiefler almazdı beah:D) ama şimdi bot ve premium online olmuş hadi desinlerki eski günlerdeki gibi haa bide vs kapışmaları belli iteme ve lvle bakar aa şu böle oynuo fln diyemessin wowdada öle ama en azından oyunculuk daha ön seviyede... -
çok bilmişlik yapmak istemem ama silkroad mu? olcak silkroad mı? değil. hep gözüme batar bu tür şeyler kusura bakmayın. -
Bu soruyu sormak çok saçma kesinlikle WOW tabikide, SRO'da belli bi yere gelebilmek için botlara, goldlara çok büyük para yatırman gerek. Wow'da böyle bişey yok ama kesinlikle sana tüm kalbimle katılıyorum silkroadın ilk yılları hakkında. Ben silkroad'ı tahminen 5 yıl önce oynamıştım o zamanlar çok meşhur değildi ama grafikleri harikaydı o zamanlar ve lag hile hurda yoktu. Çok zevk almıştım ticaretten kervanlardan vs. hele elite kesme zevki anlatılmaz yaşanır. Karşınızda kocaman yaratık o size vuruyor siz ona hele 24 level glaive'ini anlatmak bile istemiyorum bilen bilir muhteşem birşeyyy Ama şunu demeliyimki Combat'ı çok kötü sadece tuşlara basıyosun kazanırsan kazanırsın playerlık yok kesinikle yok. Birde benim çok merak ettiğim birşey var hiç unutamıyorum aklımdan çıkmıyor, o zamanlar kalenin önünde bere takıp milletle kapışırdım, arada bir karşıma Yuvarlak uçan saman bir cisim çıkardı etrafında yazılar falan ve ezik bişeydi ama ona vurduğum an ölüyordum, o tam olarak nedir?
-
Metin 2 rocks the world -
Bune sacma konu ya.Ferrarimi doğanmı.Tabiki doğan ilk çıktığında güzeldi güzel anıları vardır bende.İşte türk oyuncunun eleştiri kapasitesi.
Wow şu ana kadar gelmiş geçmiş en iyi senaryo en iyi kurgu en geniş dünya en iyi pvp pve sistemi olan en hilesiz en en oyundur.Trial oynayp beğenmedim diyen tipler anca başka oyunlar wowdan iyi der.Bu zevk meselesi falanda değildir çünkü wowu oynamayı becerebilen ve birzda olsa ingilizcesi olan herkez wowun en iyi olduğuunu bilir -
quote:
Orijinalden alıntı: frrozen
Bu soruyu sormak çok saçma kesinlikle WOW tabikide, SRO'da belli bi yere gelebilmek için botlara, goldlara çok büyük para yatırman gerek. Wow'da böyle bişey yok ama kesinlikle sana tüm kalbimle katılıyorum silkroadın ilk yılları hakkında. Ben silkroad'ı tahminen 5 yıl önce oynamıştım o zamanlar çok meşhur değildi ama grafikleri harikaydı o zamanlar ve lag hile hurda yoktu. Çok zevk almıştım ticaretten kervanlardan vs. hele elite kesme zevki anlatılmaz yaşanır. Karşınızda kocaman yaratık o size vuruyor siz ona hele 24 level glaive'ini anlatmak bile istemiyorum bilen bilir muhteşem birşeyyy Ama şunu demeliyimki Combat'ı çok kötü sadece tuşlara basıyosun kazanırsan kazanırsın playerlık yok kesinikle yok. Birde benim çok merak ettiğim birşey var hiç unutamıyorum aklımdan çıkmıyor, o zamanlar kalenin önünde bere takıp milletle kapışırdım, arada bir karşıma Yuvarlak uçan saman bir cisim çıkardı etrafında yazılar falan ve ezik bişeydi ama ona vurduğum an ölüyordum, o tam olarak nedir?
Betayken oynamıştım bende. Hatta guildimizle nefis anılarımız vardır. Hala o ortamın tadını alabilmiş değilim wow dan. O yuvarlak, vurunca patlayan şey mayındı. Düşük level mobların arasına karıştırır geleni geçeni öldürtürdün. Çok zevkli bir atraksiyondu gerçekten de .
-
Beni oynadığım zaman(2006'ya denk geliyor) Binek yoktu onun yerine at satın alıp istediğin yere onunla gidiyorsun fakat yolda yaratıkların tacizi sonucu atım ölüyordu. sonra ölünce exp aybı diğer şehirde doğma silk milk vilk saçmalıklarıyla item maymun sincap alma kutuları petin toplaması 3 saat %100 xp veren pot bunu da geç. arkadaşlarıma naısl skill sıfırlatılıyor diye sorduğumda yeni karakter kas daha iyi demeleri oklarımın tükenmesi sonucu en yakın satıcının anaşehirlerde olması bankaya item pot vs koyduğunuzda sizden para alması hakikaten saçmalık.wow'da bu kadar zorluk yok gidersin trainere binek de alırsın talent de sıfırlatırsın.ölünce exp kaybı yok tabiki wow silkroad'ın hikayesi güzel ancak oyunda bir sürü saçmalıklar dolu. -
quote:
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X