Şimdi Ara

WoW mu ? Silkroad mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Hayatınızda hiç bedava olan birşeyin ücretli olan birşeyden daha güzel olduğunu gördünüz mü?

sex

Edit : sirke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phuk -- 14 Ağustos 2010; 1:51:54 >
  • Evet güzel bi yaklasım seninki Karşılastırmak bile sacma tabi ki wow
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phuk

quote:

Hayatınızda hiç bedava olan birşeyin ücretli olan birşeyden daha güzel olduğunu gördünüz mü?

sex

Edit : sirke

1milyar para ver bi karıya gör muameleyi sonra konuş
  • Metin 1 e başla onu bitirince metin 2 - 3 diye git ben 4. de takıldım
  • hımm sen buralarda boşuna harcanıyosun be espri yetenegın bayagı saglammış,sen metin 4 demi takıldın ben abbas yolda die fantastik bir oyun gördum onada sen başla ok ..
  • Karşılaştırmak bile hata WoW her türlü daha iyi. Bende eski bir SRO oyuncusuyum 2008'de bırakıp WoW'a başlamıştım. O zamandan beri WoW oynuyorum. WoW gibi bir oyun varken, SRO gibi bir oyuna zaman ve para harcamak gerçekten çok saçmaymış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: z350

hımm sen buralarda boşuna harcanıyosun be espri yetenegın bayagı saglammış,sen metin 4 demi takıldın ben abbas yolda die fantastik bir oyun gördum onada sen başla ok ..

hep söylemişimdir harcanıyorum diye işte bi destekçim daha

sorulara espirili cevaplar vermeyi severim tabi espiriler sorunun kalitesine göre değişir.
  • pardon Pardon wow daki roguelar mı tek Atıyormuş!!! silkroad da wizardlar 1 milyon vurmuyomuydu mangyanglara rogular görünmez olup adamlara tek atmıyorlar mıydı Karıştırdın galiba wow da tek atma diye bir laf bile yok ama moonkinler starfirela 17k vurabiliyorlar o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: M00NLighT

Silkroad -> Botsuz 2 yıl boyunca son levele gelmek için uğraşacaksın. Yoldan geçen birisi sana tek atacak ve plakasını bile almayavactin olmayacak. +3, +4 silah için takla atarken elalemin hilecisi hurdacısı ışın gılıçlarıylan gezicek. Yen, skill açmak için aynı mobu 1 MİLYON kere öldürmek zorunda kalıcaksın. Eskiden hatırladığım kadarıyla oyun böyleydi.

WoW -> Bot yok zaten. Kullanan da main karakteri için kullanmıyor. İngilizce bilmesen bile vasat bir online süresinde en geç 2 ayda 80 olursun. dungeona girmek için çabalamıyorsun, oyun seni otamatik olarak sokuyor. ko, sro, metin2, ahmet3 gibi aynı tuşlara en hızlı basanın galip gelemediği bu oyunda eğer en az lise çağındaysan ve zekan da normalse hatta oyun kabiliyetin de ortalamanın üstündeyse Raidleri rahaklıkla yaparsın. PvP de seninle aynı levelde olan, senin de alabileceğin seviyede giysiler giyen, sana tek atamayacak olan oyuncularla kapışacaksın.

SRO -> güç dengesi yok - amaç level kasmak, senden güçlü olanın gözüne gözükmemek ve güçsüzlere aman vermemek

WoW -> emek/güç oranında dengeler eşit. level kasmak kolay, rakipler eşit, PvP en az 10 skill kullanma

Kısaca farklar bunlar. Sen karar ver. Herkesin zevki farklı. WoW'da devamlılık esastır. 1 aylık ara vermen seni biraz geri bırakır çünkü oyun peryodik olarak kendini yeniler.

Kesinlikle katılıyorum ... +1

• (a) World Of Warcraft
  • quote:

Orijinalden alıntı: m1ndfre4k

Bune sacma konu ya.Ferrarimi doğanmı.Tabiki doğan ilk çıktığında güzeldi güzel anıları vardır bende.İşte türk oyuncunun eleştiri kapasitesi.

Wow şu ana kadar gelmiş geçmiş en iyi senaryo en iyi kurgu en geniş dünya en iyi pvp pve sistemi olan en hilesiz en en oyundur.Trial oynayp beğenmedim diyen tipler anca başka oyunlar wowdan iyi der.Bu zevk meselesi falanda değildir çünkü wowu oynamayı becerebilen ve birzda olsa ingilizcesi olan herkez wowun en iyi olduğuunu bilir

aylar sonra foruma ilk kez bir foruma mesaj yazmamı sağlayan çok haklı bir yorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ^3Kutay3

pardon Pardon wow daki roguelar mı tek Atıyormuş!!! silkroad da wizardlar 1 milyon vurmuyomuydu mangyanglara rogular görünmez olup adamlara tek atmıyorlar mıydı Karıştırdın galiba wow da tek atma diye bir laf bile yok ama moonkinler starfirela 17k vurabiliyorlar o ayrı

Bknz: Flame Shock + Lava Burst

• quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

quote:

Orijinalden alıntı: ^3Kutay3

pardon Pardon wow daki roguelar mı tek Atıyormuş!!! silkroad da wizardlar 1 milyon vurmuyomuydu mangyanglara rogular görünmez olup adamlara tek atmıyorlar mıydı Karıştırdın galiba wow da tek atma diye bir laf bile yok ama moonkinler starfirela 17k vurabiliyorlar o ayrı

Bknz: Flame Shock + Lava Burst

sp abanmış furios gladiator giyen bir elemantel 9k lava burst damage vuruo Normal mi az mı yoksa çok mu :D sadece lava burst ama

• Şu konuyu açan adama ne deseniz boş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leetcake

çok bilmişlik yapmak istemem ama silkroad mu? olcak silkroad mı? değil. hep gözüme batar bu tür şeyler kusura bakmayın.

• quote:

mastercard reklamlarında gördüm asdas

• quote:

Sro oynayanlar WoW a verdikleri paradan daha fazla para veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NER0

quote:

Sro oynayanlar WoW a verdikleri paradan daha fazla para veriyor

Kesinlikle Silk Wowun parasından daha fazla silkroad oynayanlar kazıklanıyorlar ama şimdi baktım zaten lwl sınırı 110 olmuş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.