Şimdi Ara

WoW mu ? Silkroad mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2si de değil bence çünkü bu tip oyunlar kendilerine mahkum ediyor oyuncuları
    bi bakıosun seneler geçmiş saatler geçmiş
    5 sene geçmiş

starcraft2 diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenical

Metin 2 rocks the world

ahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaaahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahah metin2 mi ahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhaaaa
  • yok abi wow eroin gibi yaw ciddiyim bırakamıom ondaki pvp heyecanını hiçbiyerde halen yıllardır alamıom bide privatedyim valla korsanlarıda çıktı ama(çakmaları runes of magic alldots onlinevsvs... )ama nerdee bi c9 olabilir el oyunculuğu olursa yoksa halen tahtını sallayabilen yok emin olun hepsini gidin tek yapacağınız şey var youtubeden açın pvp diyin asıl işin zottirikliği çıkıo ortaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babahindi -- 8 Ağustos 2010; 13:35:18 >
  • Silkroad -> Botsuz 2 yıl boyunca son levele gelmek için uğraşacaksın. Yoldan geçen birisi sana tek atacak ve plakasını bile almayavactin olmayacak. +3, +4 silah için takla atarken elalemin hilecisi hurdacısı ışın gılıçlarıylan gezicek. Yen, skill açmak için aynı mobu 1 MİLYON kere öldürmek zorunda kalıcaksın. Eskiden hatırladığım kadarıyla oyun böyleydi.

WoW -> Bot yok zaten. Kullanan da main karakteri için kullanmıyor. İngilizce bilmesen bile vasat bir online süresinde en geç 2 ayda 80 olursun. dungeona girmek için çabalamıyorsun, oyun seni otamatik olarak sokuyor. ko, sro, metin2, ahmet3 gibi aynı tuşlara en hızlı basanın galip gelemediği bu oyunda eğer en az lise çağındaysan ve zekan da normalse hatta oyun kabiliyetin de ortalamanın üstündeyse Raidleri rahaklıkla yaparsın. PvP de seninle aynı levelde olan, senin de alabileceğin seviyede giysiler giyen, sana tek atamayacak olan oyuncularla kapışacaksın.

SRO -> güç dengesi yok - amaç level kasmak, senden güçlü olanın gözüne gözükmemek ve güçsüzlere aman vermemek

WoW -> emek/güç oranında dengeler eşit. level kasmak kolay, rakipler eşit, PvP en az 10 skill kullanma

Kısaca farklar bunlar. Sen karar ver. Herkesin zevki farklı. WoW'da devamlılık esastır. 1 aylık ara vermen seni biraz geri bırakır çünkü oyun peryodik olarak kendini yeniler.

• wowa dün gece başladım gerçekten o kadar kalite oyunmuş,zevkini almaya başladım diyebilirim fakat çok öğreneceğim şey var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex
    Fakat Silkroad oynayanlara ''Potansiyel KO oyuncusu'' gözüyle bakmak çok yanlış.

bi laf vardır bilir misin, aynı p*hun laciverti diye
    ko oyuncusu ve sro oyuncusu tam bu örneklik oluyo

Kusra bakma kardeş sen insanları oynadıkları oyunlara göre nasıl belirleyebilirsin?Ko olsun silkroad olsun ordakilerin hepsi mal mı?
    Eğer böyle düşünüyorsan at kendini aşağı.Wow oyuncusu çok mu elit ? Wow da hiç mi gerizekalı görmedin ? Tanklayamayan , heal atamayan vs.İnsanlara hep önyargılı davranıyorsunuz fakat iş bilgi ve zekaya geldimi üstünüze yoktur eminim.
    bi laf vardır bilir misin, 5 parmağın beşi bir değildir
    bu lafım sadece sana değil bu şekilde yorum yazan herkese.

• Wow oynamadım hiç o yüzden yorum yapamıycam. Silkroad ise charı satar satmaz ışık hızı ile pc den sileceğim oyundur hayatımda bu kadar seviyesiz adamı başka bir ortamda görmedim desem abartmış olmam.
  • WoW & Silkroad himmm

karşıLaştırmak biLe saçma

WoW Akar ! :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex
    Fakat Silkroad oynayanlara ''Potansiyel KO oyuncusu'' gözüyle bakmak çok yanlış.

bi laf vardır bilir misin, aynı p*hun laciverti diye
    ko oyuncusu ve sro oyuncusu tam bu örneklik oluyo

Çok güzel saçmalattırmışsın.

Bu yorumu okuyan birisinin düşüncesi " bi laf vardır bilir misin, aynı p*hun laciverti diye" wow içinde geçerli olur . Demekki neymiş tüm oyunlarda bu arkadaş gibi tipler varmış.

Sen sormadan söyliyim 2 oyundada max. seviyedeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWall -- 11 Ağustos 2010; 4:40:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m1ndfre4k

Bune sacma konu ya.Ferrarimi doğanmı.Tabiki doğan ilk çıktığında güzeldi güzel anıları vardır bende.İşte türk oyuncunun eleştiri kapasitesi.

Wow şu ana kadar gelmiş geçmiş en iyi senaryo en iyi kurgu en geniş dünya en iyi pvp pve sistemi olan en hilesiz en en oyundur.Trial oynayp beğenmedim diyen tipler anca başka oyunlar wowdan iyi der.Bu zevk meselesi falanda değildir çünkü wowu oynamayı becerebilen ve birzda olsa ingilizcesi olan herkez wowun en iyi olduğuunu bilir

nokta.
  • yönetimden bir ricam var ne olur 16 yaşından küçükler giremesin wow bölümüne. wow la silkroad'ı aynı cümlede kullanmak... peh
  • tek oynadıgım online oyun Silkroaddı.bu yüzden Silkroad ve WoW oynayanların düşüncelerini almak istedim.Bence seslenceksen yöneticilere yaş sınırı 20 + olsun.. Benim için sorun değil ok ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: z350

tek oynadıgım online oyun Silkroaddı.bu yüzden Silkroad ve WoW oynayanların düşüncelerini almak istedim.Bence seslenceksen yöneticilere yaş sınırı 20 + olsun.. Benim için sorun değil ok ;)

"ok" agalito sen öyle diyorsan.
  • Sroyu Çok Kolay Kavradım Çok Kolay Öğrendim Fakat Wowu Ne Kadar Çabalasamda Algılayamadım...[ Belki Öğrenmek İstemedim Bilmiyorum]
    Çok Fazla Online Oyun Denedim Çoğunda Zorluk Çekmedim Ama Wow Zorladı Vede Pes Ettim Belki İlerde Birgün Öğrenip Tam Manasıyla Oyunu Oynarım...

Özet Olarak WoW Diğer Oyunlardan Farklı Ve Kolay Kolay Anlaşılacak Bir Oyun Değil [Bana Ve Bir Çok Arkadaşıma Göre]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 12 Ağustos 2010; 0:04:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MetalGirL_

Sroyu Çok Kolay Kavradım Çok Kolay Öğrendim Fakat Wowu Ne Kadar Çabalasamda Algılayamadım...[ Belki Öğrenmek İstemedim Bilmiyorum]
    Çok Fazla Online Oyun Denedim Çoğunda Zorluk Çekmedim Ama Wow Zorladı Vede Pes Ettim Belki İlerde Birgün Öğrenip Tam Manasıyla Oyunu Oynarım...

Özet Olarak WoW Diğer Oyunlardan Farklı Ve Kolay Kolay Anlaşılacak Bir Oyun Değil [Bana Ve Bir Çok Arkadaşıma Göre]

Bi bakıma doğru diyorsun eğer yanında kimse olmazsa zor başlanıyo ama oynadıkça öğreniyosun , silkroad da çok fazla hile cart curt var bide her işe para giriyo bak wow da öle mi alın terinle yapıyosun herşeyi

hem wow paralı ama silkroad da daha fazla harcayan insanlar var

bende bir çok online oyun denedim şuana kadar beni kastıran aoc ve lotroydu :)

• Wowun eline su dökemez sro
  • Hayatınızda hiç bedava olan birşeyin ücretli olan birşeyden daha güzel olduğunu gördünüz mü?
  • Karşılaştırmak hata, wow gibi bir oyun, blizzard gibi bir firmadan çıkan bir oyun ve neidüğü belirsiz bir oyun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: frrozen

Bu soruyu sormak çok saçma kesinlikle WOW tabikide, SRO'da belli bi yere gelebilmek için botlara, goldlara çok büyük para yatırman gerek. Wow'da böyle bişey yok ama kesinlikle sana tüm kalbimle katılıyorum silkroadın ilk yılları hakkında. Ben silkroad'ı tahminen 5 yıl önce oynamıştım o zamanlar çok meşhur değildi ama grafikleri harikaydı o zamanlar ve lag hile hurda yoktu. Çok zevk almıştım ticaretten kervanlardan vs. hele elite kesme zevki anlatılmaz yaşanır. Karşınızda kocaman yaratık o size vuruyor siz ona hele 24 level glaive'ini anlatmak bile istemiyorum bilen bilir muhteşem birşeyyy Ama şunu demeliyimki Combat'ı çok kötü sadece tuşlara basıyosun kazanırsan kazanırsın playerlık yok kesinikle yok. Birde benim çok merak ettiğim birşey var hiç unutamıyorum aklımdan çıkmıyor, o zamanlar kalenin önünde bere takıp milletle kapışırdım, arada bir karşıma Yuvarlak uçan saman bir cisim çıkardı etrafında yazılar falan ve ezik bişeydi ama ona vurduğum an ölüyordum, o tam olarak nedir?

protector denen birşey o. lvle bakmasızın herkesi öldürür(sadece saldıranları). botları öldürmek için koyulmuş bi item. botlar saldırıyor hemen etrafta mob yoksa

• Online oyunlar bence gerçekten ikiye ayrılıyor WoW ve Diğer oyunlar cidden ama cidden çok farklı bizim okulda arkadaş grubu içinde bir tek ben oynuyorum adamların ingilizcesi berbat ezbere oyun oynuyolar hep algılayamıyorlar nedense şu oyunu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.