Beyler CoD3 ü dün akşam bitirdim vatana millete hayırlı olsun oyunun cd si tüm Avcılardaki cd cilerde var PS2 için.
nasıldı iyi miydi aksiyon falan
süperdi özellikle bi ilk bölümü vardı St Lo daki harikaydı
ewt cod 3 ü bende aldım cd ssini cok süper ben de bitirdim ama sanki oyun biraz kısa deme arqadaslar
ben oynayamadım
off ps2 veya 3 şart yoksa o grafiklerde oynayamayız pc ye çıksa dahi
bene oyun almaya gitmiştim cod3 gördüm dedim alsam mı almasam mı?İçimden sahtedir falan dedim bir ara cod3 diye cod1in yamalarını satıyorlardı o yüzden almadım ama en yakın zamanda alıcam
al al kaçmaz oyun ama oyunu erken çıkardılar biraz daha gözden geçirseydiler iyi olurdu çünki bazı yerlerde bug lar var
Mümkünse menülerde veya oyun içinde foto çekebiliyorsan(telefon ile) buraya koyabilir misin?
quote:
Orjinalden alıntı: KoMiKaZe
Mümkünse menülerde veya oyun içinde foto çekebiliyorsan(telefon ile) buraya koyabilir misin?
eet bencede resımlerle avunalım barı
Geçen gün aldım COD3 ü ama bir türlü pad ile oynayamıyorum. Mouse takacağım böyle giderse ps2 ye
@KoMiKaZe
sana katılıyorum ewt arkadaşım oyunun içinden bir kaç ss alabilirmisin. ve bir soru daha oyun nerden,nasıl başlıo ve nerede nasıl bitiyor?
bunları yazarsan sevinirim
Arkadaşım nasıl grafikler beğendin mi..Bir gelişme var mı..Nette izlediğimiz o videolara yakın mı patlama efekleri falan..Yoksa COD2 gibi mi..Bir açıklarsan sevinirim...
arkadaslar resım koyabılıcek arkadas warsa resım beklıooz
quote:
Orjinalden alıntı: Gunwane
Arkadaşım nasıl grafikler beğendin mi..Bir gelişme var mı..Nette izlediğimiz o videolara yakın mı patlama efekleri falan..Yoksa COD2 gibi mi..Bir açıklarsan sevinirim...
nasıl cod2 gibi mi yaa olur mu bence çok çok daha iyi bir video izlemiştim hatırımda kaldığı kadarıyla artık zirvedeler arkadaşlar yok daha ilerisi
sole canlı canlı bı ss koyan cıkmadı ps cılerden
Y bu Oyun PC ye Niye Çıkmıyo Yada Ne zaman çıkıcak geçen cd cide gördüm Call of 2 pack e benzr bi cd vardı fakat adamın dedine göre ruscaymış ruslar yapmış bende almadım valla
quote:
Orjinalden alıntı: CLUbeer
Y bu Oyun PC ye Niye Çıkmıyo Yada Ne zaman çıkıcak geçen cd cide gördüm Call of 2 pack e benzr bi cd vardı fakat adamın dedine göre ruscaymış ruslar yapmış bende almadım valla
almamakta iyi yapmışsın
sanırım çıkmamasının sebebi sadece korsan diye biliyorum