Şimdi Ara

CoD3 ü PS2 de bitirdim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • banane banane banane bende istiyorum bilgisyar için çıkmıcakmı yaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetbalci

banane banane banane bende istiyorum bilgisyar için çıkmıcakmı yaaaa

cıkmıcak bosuna bekleme
  • Çıkar bence dert etmeyin adamların derdi para zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

Çıkar bence dert etmeyin adamların derdi para zaten.

orjinal alınsa iyi bilmişsin ama adamlar zarar ediyor korsan yüzünden o yüzden çıkmadı çıkmayacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

Çıkar bence dert etmeyin adamların derdi para zaten.

orjinal alınsa iyi bilmişsin ama adamlar zarar ediyor korsan yüzünden o yüzden çıkmadı çıkmayacak

+1
  • İlginç bir durum var arkadaşlar serinin 3 üncüsünü yapanlar infinity ward şirketi değil treyarch. infinity ward forumlarında yazdığı kadarıyla bu şirket (treyarch) cod1-2 ve ek paketlerini konsola port eden şirketmiş. Activision bunlara yetki vermiş (treyarch) bunlarda yalnız konsollar için cod2 motorunu ıvırını zıvırını kullanarak cod3 yapmışlar (bir nevi ek paket). infinity ward'a göre konsolları iyi bildiklerinden kendileri tercih edilmiş neden pc için yapılmadığı konusunda herhangi bir açıklama yok.
  • Aslında bu kadar yaygara çıkarmaya gerek yok, treyarch yapımı hiç bir cod serisi pc ye çıkmadı bununda çıkmaması normal, kaldıki eğer adı cod 3 değilde cod ıvır zıvır gibi birşey olsaydı kimsenin haberi bile olmazdı oyundan.
  • bende ps2 var ama oyunu alasım gelmiyo. bu tür oyunlar pc de oynanır
  • Sen almamaya devam et...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

bende ps2 var ama oyunu alasım gelmiyo. bu tür oyunlar pc de oynanır

eet bencede ps2 de pc dekı tadı alamazsın keske pc de cıksaydı
  • Bu konu böööyle keşkelerde 50-60 sayfa sürer demedi demeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

Bu konu böööyle keşkelerde 50-60 sayfa sürer demedi demeyin

DOĞRU DİYOSUN KOMİKAZE
  • Arkadaşlar demin bazı arkadaşların gidip korsan cdcilerden aldığı ve CoD3 zannettiği illeti oynadım tam bir fiyasko ve komedi.Bildiğiniz CoD1'i almışlar 1-2 bölüm kendilerine göre düzenlemiş yapmışlar sürmüşler piyasaya oturup ağlayasım geldi.İnsanları kandırmak bu kadar basit demek ki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

Arkadaşlar demin bazı arkadaşların gidip korsan cdcilerden aldığı ve CoD3 zannettiği illeti oynadım tam bir fiyasko ve komedi.Bildiğiniz CoD1'i almışlar 1-2 bölüm kendilerine göre düzenlemiş yapmışlar sürmüşler piyasaya oturup ağlayasım geldi.İnsanları kandırmak bu kadar basit demek ki..

cıttende cok basıt ınsanları kandırmak demekkkı cod3 cıktı sanmıstı mıllet kapaga gore oyun alırsan ole olur ama
  • Gamespot daki grafikler rezalett..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.