Şimdi Ara

CoD4 Perkler Türkçe ve Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar cod4 ü 1 sene int cafede arkadaşlarla ara sıra bide 1 sene evde oynadım oyunculardanda oynarakda aldığım perkleri türkçeleriyle ve tavsiyeleriyle sizlere anlatıyorum alıntı değildir kendim baktım oyundan yaptım benim emeğim okuyan bir yorum yapsa yeter emeğe saygı :)

Geniş bir anlatım yaptım

resim alamadım malesef

PERK 1//
    C4 x 2 = 2 tane c4 verir 5 e basıp sağ tuş ile atar sol tuş ile patlatırsınız
    Special Grenades x 3 = special grenadeden seçtiğinizi 3 tane verir
    RPG x 2 = 2 tane roket atar verir 5 ile atarsınız zıplarsanız ve biraz yere doğru atarsanız başarılı olur
    Claymore x2 = 2 adet sensörlü mayın 5 ile kurarsınız yere rakip adam onu bomba veya mermi ile patlatmadan sensörüne (kırmızıya) gözükürse patlar ve juggernaut yoksa öldürür
    Bandolier = Tabanca ve ana silahınıza ekstra şarjör 90 mermi varsa taramalınızda 180 olur 2ye katlıyor gibi desert eagleda normalde 21 mermi var 42 yapıyor
    Bomb squad = Bu genellikle sd de güzeldir search and destroy yani cs gibi bomba kurup çözmede çünkü etkili yöntem olarak bir yere pusup claymore kuruyorlar bomb squad ile claymoreleri ölü kafa iskeleti şeklinde duvardan bile görebilirsiniz

PERK 2//
    Stoping Power = Buda özellikle sniperda iyidir özellikle hardcore olmayanlarda juggernaut olursada büyük ihtimalle bazen kaçırsada tek mermide alır taramalıda falanda daha az mermide almasını sağlar
    Juggernaut = bu işe ekstra can mesela sizi vurduğunda hardcore ise (sniper genelde tek mermide alır) değilse normalde adamda stoping power varsa bile ölmeme şansınız olur hatta bazen adamda kırmızı artı çıkıyor vurunca işte o juggernaut ama hardcorede sniper ile juggernaut alırsanız şansınız genede çok az taramalıdada daha çok mermi atması lazım karşıdakinin size (biraz uzun oldu )
    Sleight of Hand = Buda hızlı şarjör değiştirmenizi sağlar çok hızlı şekilde değiştirirsiniz
    Double Tap = Bu ise teklilerde işe yaramayan taramalılarda ise daha hızlı mermi atmasını sağlayan perktir genelde ak47ye alınıyor biraz yavaş attığı için
    Over Kill = 1 ana silahtan sonra tabanca yerine bir ana silah daha alırsınız ( fakat skin, desen yapamazsınız ama eklentiler var red dot sight, grip, silencer, grenade launcher, acog)
    UAV Jammer = Genelde hardcorede iyidir tabanca ve ana silah ile susturucu (silencer) a gerek kalmaz haritada kırmızı nokta ile gözükmezsiniz karşı rakip yerinizi bilemez (bombada dahil büyük ihtimalle)
    Sonic Boom = Buda hem silah mermilerini hemde bombaları daha kuvvetli yapıyor

PERK 3//
    Extreme Conditioning = Daha hızlı koşmanızı sağlar bu perk
    Steady Aim = sağ tıklayıp nişan almadan normal atışlarda silahın daha az sekemsini sağlar
    Last Stand = Türk serverlarının çoğunda yabancılarınkindede bazılarında yasak olan perk normalde öldüğünüz zaman ölmeden tabanca ya geçer yere yatar (otomatikmen) bir yere gidemeden sağa sola dönerek ateş edebilirsiniz fakat ne silahla ne perk olursa olsun (karşıdakide sizde) 1 mermilik canınız kalmıştır sonra vurulunca ölür tekrar başlarsınız
    Martrydom = Öldüğünüz yere otomatik bomba bıraktıran perk
    Deep Impact = Çoğunlukla alınan özellikle duvardan geçirmeyen silahlara alınan perk her türlü duvardan daha az mermi ile adam öldürmeye yarıyan perk ( bazı silahlar çok mermide alıyor duvar arkasındakini bu daha az mermide almasına yardımcı oluyor ama p90da bende deep impact olmasına rağmen çok mermide alıyordu + perk 2 ye ( stoping power vardı ) bu biraz dahada kuvvetlendirebilir
    Iron Lungs = ( Sniperdan başka hiçbir silahta alınmaz alınırsa işe yaramaz, nefesinizi daha uzun tutturan perktir sniperda dürbünle bakınca acogdada işe yaramaz red dot sight'dada )
    Dead Silence = Yürürken normale göre çok az ses çıkarırsınız
    Eavesdrop = Düşman takımın konuşmalarını takım mesajlarını görebilirsiniz "y" (takım mesajı)

OYUN TÜRLERİ

SD (Search and Destroy) = bomba kurup imha etmek
    TDM (Team Deathmatch) = Takım Savaşı
    FFA (Free For All) = Herkes tek
    Dom (Domination) = Call of Duty 2 deki gibi bayrak kapmacalı
    HQ (Headquarters) = Call of Duty 2 deki gibi bayrak kapmacalı (bilgisayar var oraya gelince capturing yazıyor doluyor ve 20 puan kazanıyor takımınız, size 20 ve orda durduğunuz sürece 5er artıyor
    Sab (Sabotage) = SD ( Search and Destroy ) gibi bomba kurmalı fakat onda ölünce round bittikten sorna başlıyorsunuz bunda 5 saniye sonra

EKLENTİLER

Grip == Pompalıda ve ağır makinalıda oluyor sabitliyor sekmesini önlüyor
    Red Dot Sight == silahın üzerinde bulunan kare içinde kırmızı nokta daha iyi nişan almanızı sağlar
    Grenade Launcher == Çoğu Türk serverlarında yasak yabancı serverların bazılarında silahın altında olup 2 adet küçük bomba 5 e basıp ateş edilir fakat bunu seçince perk 1 iptal oluyor
    Acog == her silaha snipera takılabilen shift ile normaldeki gibi sabitlenmeyen kırmızı şapka noktalı dürbün
    Silencer == Susturucu (kırmızı nokta halinde haritada gözükmezsiniz)

Birkaç perk örneği veriyim sd de en güzeli g3 tür red dot sightli g3 perk 1 frag 3 perk 2 uav jammer perk 3 deep impact çoğunluk bunu bilir üstüne yoktur
    normal olarak ak47 perk1 bandolier perk 2 stoping power perk3 deep impact
    sniper olarak en güzeli baretta / draugnovdur ama bunlar portatif değildir yani sadece sniper maplerinde koşarak oynayamazsınız ama her 2si içinde benim sevdiğim sniper var r700 :) 2 adet slot yaptım sadece sniper serverlar için acoglu perk 1 c4 perk 2 sleight of hand (hardcorede stoing powera gerek yok tek mermide alıyor) perk 3 deep impact

normal sniperda gene r700, r700 no attachment acog yok perk 1 bandoiler çünkü desert eagle alıyorum yanına o en iyi tabanca fakat şarjörü az perk 2 stoping power perk 3 iron lungs

bendeki 4 ü böyle r700, r700 sadece sniperlar için, ak47, g3 sd ve ve g36c buda ak47 gibi normal bandoiler (ak 47 ve g36cde bandoiler almamın sebebi şarjör az ve rahatca duvarları adam görünce tarıyamıyorsunuz perk1 bandolier perk 2 stoping power perk 3 martrydom (yabancı serverlar için orda martyr var)

evet arkadaşlar bu kadar umarım işinize yarar ve okuyan beğenen lütfen bir mesaj yorum yazsın emeğe saygı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desertylmz -- 2 Ağustos 2011; 13:34:29 >

• ilk yorum benden olsun güzel bilgiler paylasmısın emegin icin tskler.
  • gerçekten teşekkürler 55 level oldum hala silah beceremiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.