Şimdi Ara

Cod4 Yeni Haritalar Creek,Chinatown,Killhouse ve Broadcast Videosu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
4.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • büyük ekranda yakın mesafeden odaklnmak zor evet ayrıntıları kaçırıyorsun hakim olunmuyor görüntüye
  • yavuz hocam o zamanda battle field e takılıcaz değişen bişi olmayacak tabii ki, güzel çıkarsa cod un yerini almak kolay değil bence
    bu arada sende de ne laflar varmış be
  • quote:

Orjinalden alıntı: Matherman

Oyun hakaten bağımlılık yapıyor başka oyun oynamak azmiyle Ps3 ü açıyorum .Yarım saat kırkbeş dakika takılıyorum.Sonra gözüm Cod 4 ün kutusuna ilişiyor.(Malum kadının töbesi xxxx görene kadar).Bütün oyun zevkimi katletti bu oyun.Battlefield bad company çıksında bu illetten kurtulalım.

GT 5 in çıkmasına az kaldı kurtulucam bu illetten katil değil yarışcı olucam
  • Bu TV station graw2 de yok muydu ya ? .

Evet cidden tam bir bağımlılık yapıyor ama diğer oyunlara yazık oluyor . COD4 ten önce aldığım oyunlar duruyor halen .

Ama aslında cebede iyi geldi , 3 aydır hiç oyun almadım
  • @Sinan
    Baatlefield ı Pc de oynamadığın belli oluyor.Samimiyetle söylüyorum Cod BF nin 3 te biri kadar etmez.Giriş müziği bile kopartmaya yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matherman -- 18 Mart 2008; 16:50:55 >
  • gta4 ve bad company e kadar cod a dewam ederim herhalde..single oyun oynanmaz bu saatten sonra..korku oyunları hariç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 18 Mart 2008; 16:49:51 >
  • beni online işine levihakan denilen yaratık bulaştırdı ama memnunum yav saolsun
    benim online geçmişim toplasan 3 aydır pc desen hiç sevmem ps işini yavuz anlamam da ben oyunu takacağım çalışacak abi
    bu arada senin cümlendeki xxxx kısmını bana soranlar var pm den
    quote:

Orjinalden alıntı: Matherman

@Sinan
    Baatlefield ı Pc de oynamadığın belli oluyor.Samimiyetle söylüyorum Cod BF nin 3 te biri kadar etmez.Giriş müziği bile kopartmaya yeter.
  • xxxx kısmını doldurmak için hayal gücünü kullanmak yeterli.Konuyu dağıtma.
  • alemsiniz...cod4 cüler sizi..
  • ben ciddiydim sordu birisi
    resim bile çizdim anladı sonunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: SİNANKAAN

ben ciddiydim sordu birisi
    resim bile çizdim anladı sonunda

resim çizmene ne gerek var sinan ! göstereydin
  • Ya parasında değilim kartları kabul etse ama paralı olmasıda saçma bu oyunu bu kadar kişi almış para vermiş ve oynuyo artık 3 kuruş için dilenci gibi para toplamak ta ayıp böyle bir firmaya zaten server hizmeti de vermiyor bide pc gibi az sattığı bir platforma harita editörü bile veriyor istediğiniz kadar istediğiniz gibi harita yapın diye ps3 gibi milyonlar satmış bir platforma 3 haritaya para istiyor bu oyunun kalitesini düşürecektir ve Turkopolünde dediği gibi oyunun alt yapısını değiştirmeleri lazım haritası olmıyanı atacakmı çok saçma
  • denedim denedim olmuyor..axess ve maximum kabul etmiyor..ücretli olur büyük olasılık...ben bunu anlamyıyorum bankayı arıyorum nay verdik diyorlar sony vazgeçp ücreti geri veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkopol

denedim denedim olmuyor..axess ve maximum kabul etmiyor..ücretli olur büyük olasılık...ben bunu anlamyıyorum bankayı arıyorum nay verdik diyorlar sony vazgeçp ücreti geri veriyor

Aynen banada öyle oluyor maxsimum,cardfinans,ideal,axses hepsini denedim olmuyor bide her denemeye para kesiliyor saçmalığın daniskası acaba playstation network card lar dan bulabilirmiyiz böyle oyunların eklentilerini en azından alabilmek için
  • Denediğiniz kart maximum mu visa mı ??
    Bi de burdan yakın durumu olmasın da
  • mastercard,visa hepsini denedim olmadı
  • Ya bu Chinatown haritası Cod2 deki Carentan-France multiplayer klan maçlarının en çok yapıldığı harita bide adamlar bu haritalara para mı isteyecekler yuh derim kaplamaları değiştir aynı harita binalar ağır makinaların bulunduğu yerler hepsi aynı bu haritayaı artık ezbere biliyorum kaç senedir cod2 oynadım halada oynuyorum pc de klanımız var adamlar yeni yer üretme zahmetine bile girmemiş bide para istiyecekler para isterse 3 kuruş için yerini diğer online oyunlara kaptırır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: O-G-U-Z-H-A-N

Ya bu Chinatown haritası Cod2 deki Carentan-France multiplayer klan maçlarının en çok yapıldığı harita bide adamlar bu haritalara para mı isteyecekler yuh derim kaplamaları değiştir aynı harita binalar ağır makinaların bulunduğu yerler hepsi aynı bu haritayaı artık ezbere biliyorum kaç senedir cod2 oynadım halada oynuyorum pc de klanımız var adamlar yeni yer üretme zahmetine bile girmemiş bide para istiyecekler para isterse 3 kuruş için yerini diğer online oyunlara kaptırır.

Ben videoyu şimdi izledim ve hakikaten dediğin gibi burası Carentan ile aynı. Sadece kaplama değişmiş. Bu haritanın gelmesine çok sevindim çünkü senin de dediğin gibi ben uzun süre kendi takımım ile birlikte bu haritada maç yaptım. Parayla da olsa ben bu haritayı indiririm ama nasıl hangi yolla satınalacağım bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.