Şimdi Ara

Cod4 Yeni Haritalar Creek,Chinatown,Killhouse ve Broadcast Videosu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
4.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GoldenShoot

quote:

Orjinalden alıntı: O-G-U-Z-H-A-N

Ya bu Chinatown haritası Cod2 deki Carentan-France multiplayer klan maçlarının en çok yapıldığı harita bide adamlar bu haritalara para mı isteyecekler yuh derim kaplamaları değiştir aynı harita binalar ağır makinaların bulunduğu yerler hepsi aynı bu haritayaı artık ezbere biliyorum kaç senedir cod2 oynadım halada oynuyorum pc de klanımız var adamlar yeni yer üretme zahmetine bile girmemiş bide para istiyecekler para isterse 3 kuruş için yerini diğer online oyunlara kaptırır.

Ben videoyu şimdi izledim ve hakikaten dediğin gibi burası Carentan ile aynı. Sadece kaplama değişmiş. Bu haritanın gelmesine çok sevindim çünkü senin de dediğin gibi ben uzun süre kendi takımım ile birlikte bu haritada maç yaptım. Parayla da olsa ben bu haritayı indiririm ama nasıl hangi yolla satınalacağım bilmiyorum

Zaten videoda söylüyor adam bildiğiniz Carentan haritası diye. Ben de anlamamıştım siz söyleyene kadar nerdeki harita diye. Meğer Cod2'denmiş. İyi dinlerseniz aldık haritayı gerçek bir çin mahallesi yaptık diyor.

• Soyledik ya cod2 den alinma harita diye.Beyler xbox360 da 800 ms point ne kadarsa ps3 de de onun karsiligi olucak fiyat.Xbox u olan varsa su 800 ms point meselesine bi aciklik getirsin bi zahmet 800ms point kac dolar ediyo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: insom

Soyledik ya cod2 den alinma harita diye.Beyler xbox360 da 800 ms point ne kadarsa ps3 de de onun karsiligi olucak fiyat.Xbox u olan varsa su 800 ms point meselesine bi aciklik getirsin bi zahmet 800ms point kac dolar ediyo?

210 usd = 16800 points diye birşey okudum forumda

0,0125 usd = 1 point ( obeb )

10 usd = 800 points ( ters integral )

• Carentan'ın yolu taştan, sen çıkardın beni baştan 360'ta azmı oynamıştık bu haritada.Hasretle bekleriz efendim
  • 4 harita için 10 $ pahalı bence.Ama alacağım o başka.
  • 10 $ bişey değil ama almak sorun . sonucta psn hiçbir kartı kabul etmiyor. kabul ettikleride şans eseri oluyor. sanki bedava yapsalar infinity batacak
  • Vallahi, yeni oyun parası alsalar bile alırım ben bu haritaları, aşığım bu oyuna
  • Sanırım bende alırım , ama keşke daha cüzzi birşey olsaymış .

Alsam bile kardayım , cod4 sayesinde 3 aydır hiç oyun almadım , frenledi beni o çılgınlıktan
  • Arkadaşlar benim arkadaşımın psn inde kredi kartı ekli hatta warhawk a omegadown pack i de aldı ben onun psn ini kendi makinama ekledim ve linki aldım indirdim kendi psn im açıkken kurdum ve artık benim warhawk tanda omega down map lerine aynı anda girebiliyorduk acaba sonradan düşündük bu yasalmı dedim arakadaşa oda dedi yasal seri numarası farklı 5 makinaya kadar yükleyebiliyorsun dedi.Bende mantıken düşündüm dielim adam 2 farklı profil rütbe kasmak istiyor yada farklı evlerinde 2 makinası var sonuçta ayrımı satın alacak değilmi ben eğer bu mapler çıkarsa öyle yapıcam arkadaşın psn den alıcam yüklücem warhawk işe yaradı, hatta ufak tefek oyunlarda almış mortal kombat 2filan onlardada bi sorun yok bakalım inşallah bundada yarar
  • yasal olmasada geçerli bir yol gibi geldi bana .

Ama sınır 5 sanırım , yani ileride haklarını bitiripte , makineye hard reset atıp oyundan olmakta var .

Ama sınır 5 ise .
  • galiba world card da sorun çıkmıyormuş ve ilk yazarken ekstrenizde adres nasıl görünüyorsa birebir aynısını kopyalar gibi yazın diye söyleniliyor arkadaşlar
  • ben axess ve maximum la herşeyı denedeim..olmadı..bankayı arayınca sony nin çektiğini daha sonra hemen iade ettiğini söylediler...galiba güvenlikle ilgili küçük bi ayrıntı var psstorede..
  • 5 makinaya kadar oluyor ancak aynı anda 2 makinada kullanılamıyor.Biri oynayacağı zaman diğeri sistemi deactivate etmek zorunda.Gıcık iş.Ben Psn imi ve indirdiğim oyunları başkasına devretmiştim bir zamanlar.

Edit:Maximumla denedim olmadı.Card Finans gold kartımla olmadı.Daha sonra Cardfinans sanal kart oluşturup denedim oldu.Sorunsuz alabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matherman -- 19 Mart 2008; 14:15:46 >
  • benm işim yaş o zaman evdekileri kandırıp onların kartları denicem oda olmazsa alamıcaz ne yapalım artık

sanal kart denicem bakalım olucakmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 19 Mart 2008; 14:16:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: O-G-U-Z-H-A-N

Arkadaşlar benim arkadaşımın psn inde kredi kartı ekli hatta warhawk a omegadown pack i de aldı ben onun psn ini kendi makinama ekledim ve linki aldım indirdim kendi psn im açıkken kurdum ve artık benim warhawk tanda omega down map lerine aynı anda girebiliyorduk acaba sonradan düşündük bu yasalmı dedim arakadaşa oda dedi yasal seri numarası farklı 5 makinaya kadar yükleyebiliyorsun dedi.Bende mantıken düşündüm dielim adam 2 farklı profil rütbe kasmak istiyor yada farklı evlerinde 2 makinası var sonuçta ayrımı satın alacak değilmi ben eğer bu mapler çıkarsa öyle yapıcam arkadaşın psn den alıcam yüklücem warhawk işe yaradı, hatta ufak tefek oyunlarda almış mortal kombat 2filan onlardada bi sorun yok bakalım inşallah bundada yarar

Tamamen yasal. Çünkü her bir download için o PS3'ün ID'si için store'da aktif edilmesi gerekiyor. Yoksa çekip kuramıyorsun. Kursan da aktive edemiyorsun. Yani kuramıyorsun :)

Bir çok üründe 2 veya 3 makinaya kadar veriyorlar. O da PS3'ün bozulur da yeni makina alırsan adamlar seninle uğraşmak istemiyorlar. 5 Biraz fazla tabii ki.

O nedenle tamamen yasal. Firmanın taktirine kalmış bir durum.

• beyler sanal kart alın yada world kullanın, ben world ile sorunsuz alışveriş yapıyorum
  • Map ler alınabiliniyor mu ki şu anda ?
  • o zaman biri bana psnsini versin 1 kereleğine. söz makinayı formatlarsam tekrar istemiyecem haritaları bi kere indiriyim yeter bana
  • pekı harıtaları almıs bırınden hafıza kartları ıle cekıp yukleme cınlıgı yapsak olmaz mı

sinan alırsa harıtaları bende alırım ne eksıgım var
    cod 4 basında haybeye 2 karton sıgara tuketmıs bır adam olarak yanlıs anlamayın kullukde kendı kendılerıne bıttıler 1 fırt kut aa bıtmıs
  • ya elimzi mecbur alacağız isterse 25 usd olsun yeni harita yeni oyun demek abi daha önce ben hiç kredi kartı ile psn veya yabancı sitelerden alışveriş yapmadım ama deneyeceğiz
    aslında sigara dumanı yi oluyo bomba efekti hesaabı
    quote:

Orjinalden alıntı: bosix

pekı harıtaları almıs bırınden hafıza kartları ıle cekıp yukleme cınlıgı yapsak olmaz mı

sinan alırsa harıtaları bende alırım ne eksıgım var
    cod 4 basında haybeye 2 karton sıgara tuketmıs bır adam olarak yanlıs anlamayın kullukde kendı kendılerıne bıttıler 1 fırt kut aa bıtmıs

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.