COD serisiyle geç tanışmama rağmen COD5'den özellikle de online kısmından çok zevk almıştım. COD4'ü oynayan arkadaşlarımın söylediğine göre modern zamanlarda geçen seri muazzamdı ve büyük merakla COD6'yı beklemeye başladık. Oyun çıkar çıkmaz gidip aldık oynadık ve zevkle bitirdik geçtik online kısmına ama COD5'deki online zevkinden eser yoktu. Bu söylediklerim çevremde bu oyunun müptelası olan 8-10 kişi içinde geçerli. Çoğu hala COD5 oynuyor. Bu başlığı sizde benim gibimi düşünüyorsunuz diye açtım, görüşlerinizi bekliyorum...
tabiki cod 6 var mı ötesi
Cod serisi bu oyunla online kısmındaki çıtayı çok yükseltti.Çok fazla çeşitlilik ve yenilik getirdi.Yeni çıkacak oyunda da bu çitayı devam ettirmesi lazım
quote:
Orijinalden alıntı: momoş
Cod serisi bu oyunla online kısmındaki çıtayı çok yükseltti.Çok fazla çeşitlilik ve yenilik getirdi.Yeni çıkacak oyunda da bu çitayı devam ettirmesi lazım
Online ve single olarak: COD 4 > COD 5 > COD 6
quote:
Orijinalden alıntı: fragNstein
[ Eğlence anlamında öyle olabilir ama eSpor açısından bakarsak yapabileceği en berbat oyunu yaptı. Dedicated Server olayının bitmesi, consoleun dolayısıyla config olayının bitmesi, demonun olmaması...
quote:
Orijinalden alıntı: Redunay
Alıntıları Göster
COD5 i online olarak oynamadığım için aradaki farktan bahsedemeyeceğim. Ancak sürekli MW2 oynayan biri olarak MW2 yi öneririm. Hem neden eser yokmuş yada neden hiç beğenmemişler merak ettim doğrusu.
quote:
Orijinalden alıntı: rds
COD5 i online olarak oynamadığım için aradaki farktan bahsedemeyeceğim. Ancak sürekli MW2 oynayan biri olarak MW2 yi öneririm. Hem neden eser yokmuş yada neden hiç beğenmemişler merak ettim doğrusu.
Alıntıları Göster
COD5 i online oynasaydın belki aradaki farkı görebilirdin. Yeni çıkan bir oyunda bir önceki oyuna göre online oynayan insan sayısı azalıyorsa bence orda bir problem vardır.
quote:
Orijinalden alıntı: behco
COD5 i online oynasaydın belki aradaki farkı görebilirdin. Yeni çıkan bir oyunda bir önceki oyuna göre online oynayan insan sayısı azalıyorsa bence orda bir problem vardır.
Alıntıları Göster
Single olarak
COD4>COD6>COD5
Multiplayer olarak:
COD4>=COD6>COD2>COD5
quote:
Orijinalden alıntı: Burak827
Single olarak
COD4>COD6>COD5
Multiplayer olarak:
COD4>=COD6>COD2>COD5
Alıntıları Göster
COD WAW...
quote:
Orijinalden alıntı: maviyolcu
kesinlikle
quote:
Orijinalden alıntı: Yûnus
COD WAW...
Alıntıları Göster
İkisinide oynayan arkadaşlar Cod 4 mü Cod 6 mı? Cod4 aldım kargo'da gelince cod 6 almak için onu satmayı düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: cemege35
İkisinide oynayan arkadaşlar Cod 4 mü Cod 6 mı? Cod4 aldım kargo'da gelince cod 6 almak için onu satmayı düşünüyorum.
Alıntıları Göster
bende 3üde var bence cod5 nazi zombies bile cod 6 dan iidir tek başına
quote:
Orijinalden alıntı: ovarinli
bende 3üde var bence cod5 nazi zombies bile cod 6 dan iidir tek başına
Alıntıları Göster
soru mu bu tabiki cod6
quote:
Hemen COD5 siparişi verip bu açığımı kapatıyorum abi.
quote:
Orijinalden alıntı: playerx
quote:
kesinlikle
Aynen
quote:
Orijinalden alıntı: PlayerX
quote:
kesinlikle
Alıntıları Göster
Ben de kararsızım şu an Call Of Duty'nin online'si tarz bakımından Counter'i hatırlatıyor bana seviyorum o yüzden . Fakat online olarak Cod 5 mi alsam yoksa Cod 6 mı halen kararsızım . Cod 6 da çok fazla lag var diyorlar son zamanlarda epey bozulmuş doğru mu ? Öyleyse Cod 5 alayım ?
quote:
Orijinalden alıntı: YusufTimur
Ben de kararsızım şu an Call Of Duty'nin online'si tarz bakımından Counter'i hatırlatıyor bana seviyorum o yüzden . Fakat online olarak Cod 5 mi alsam yoksa Cod 6 mı halen kararsızım . Cod 6 da çok fazla lag var diyorlar son zamanlarda epey bozulmuş doğru mu ? Öyleyse Cod 5 alayım ?
Alıntıları Göster
Ben 3 aydır falan oynamıyorum cod6'yı, lagda vardı oynarken clandaki arkadaşları oyuna davet etmek bile uzun hikayeydi. Şimdi nasıl bilmiyorum ama arkadaşlarım cod5 oynuyorlar ve onlineda cod6'dan daha çok oyuncu olduğunu söylüyorlar. Single olarak daha başarılıydı cod6 ama multiplayerda maalesef... Yukarda bir arkadaşın söylediği gibi Nazi Zombies için bile oynanır Cod5
quote:
Ben 3 aydır falan oynamıyorum cod6'yı, lagda vardı oynarken clandaki arkadaşları oyuna davet etmek bile uzun hikayeydi. Şimdi nasıl bilmiyorum ama arkadaşlarım cod5 oynuyorlar ve onlineda cod6'dan daha çok oyuncu olduğunu söylüyorlar. Single olarak daha başarılıydı cod6 ama multiplayerda maalesef... Yukarda bir arkadaşın söylediği gibi Nazi Zombies için bile oynanır Cod5
Alıntıları Göster
ya ne sacma bı baslık tabıkı cod6 tabıkıde ayrıca kulvarlar farklı bu karsılastırmayı aynı tarz ıkı oyunda yapsaydın anlardım yanı cod5 le aynı tarzda yanı 2.dunya savası gıbı olan bı oyunda yapsaydın olurdu ama bırı farklı bırı farklı zaten karsılastırmak cok sacma su anda cod 5 oynayan yoktur galıba bende cod5 ı hıc sewmemıstım oyunu bıtırdım ama ole bı tat vermedı bana sahsen eskı codlardakı heyecan yoktu sıngleda
quote:
Orijinalden alıntı: ghost-riley
ya ne sacma bı baslık tabıkı cod6 tabıkıde ayrıca kulvarlar farklı bu karsılastırmayı aynı tarz ıkı oyunda yapsaydın anlardım yanı cod5 le aynı tarzda yanı 2.dunya savası gıbı olan bı oyunda yapsaydın olurdu ama bırı farklı bırı farklı zaten karsılastırmak cok sacma su anda cod 5 oynayan yoktur galıba bende cod5 ı hıc sewmemıstım oyunu bıtırdım ama ole bı tat vermedı bana sahsen eskı codlardakı heyecan yoktu sıngleda
Alıntıları Göster
Ferrari mi Peugeot 206 mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: sawgiray
Ferrari mi Peugeot 206 mı ?
Alıntıları Göster
cod6 yı satıp cod5 alanlardanım bende,mw2 nin hilesi hurdası bugı lagı ks kasan bebeleri derken cod5 e geçip ohh çekmiştim
quote:
Orijinalden alıntı: jAccuse
cod6 yı satıp cod5 alanlardanım bende,mw2 nin hilesi hurdası bugı lagı ks kasan bebeleri derken cod5 e geçip ohh çekmiştim
Alıntıları Göster
cod 6 güzel mw 2 bir çok kişi oynuyor lag dan falan bahseden yok