Bildirim
crysis gamepad ile nasıl oynarım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Öncelikle şunu sorayım gamepad'ın diğer oyunlarda aktif mi, hata sadece crysis oynarken mi oluşuyor?
Başlat/denetim masası/yazıcılar ve diğer donanım/oyun kumandaları uygulamasına gir,
burada gamepad'ın görülüyor mu ve tuşları aktif mi kontrol et
Sistemin gamepad'ı görmeyebilir veya görüyor ama oyunlarda kullanılmasına izin vermiyor olabilir,
bu ikinci söylediğim durum mevcut ise sana xpadder adlı ücretsiz bir program kullamanı öneririm,
XPADDER oyun kumandalarını, klavye veya farenin tuşları ile birbirine eşliyor,
oyun kolu sisteme takılıyken programı çalıştırıp, bir profil oluşturuyorsun.
Profil derken oyun kolu ile klavye veya farenin tuşlarını birbirine eşliyorsun
mesela soldaki kolun ileri, geri, sağ ve sol tuşlarını w,s,d,a tuşlarıyla eşliyorsun falan filan işte
Bu programı sadece oyunlarda değil, bütün uygulamalarda kullanabilirsiniz
joytokey diye buna benzer bir program daha var ama ben xpadder'i daha çok beğeniyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aakaraali -- 29 Kasım 2008; 18:42:10 >
-
gamepad görüyorum tanıtılmış düzenli çalışıyor verdiğin programla eşleme yaptım şimdi oynuyorum eyvallah dostum -
çok güzel program dimi?
ben joystickle bile oynuyorum fps oyunları -
Program ilginiz çektiyse aşağıda link verdiğim sitede resimli anlatım var
Programın daha ayrıntılı ayarlarıda var onlarıda kurcalayarak bulabilirsiniz,
ama sitedeki anlatım ilk etapta sizin işinizi görecektir
http://www.forumcampus.com/index.php?showtopic=33253
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X