Şimdi Ara

PC DE OYUNLARI JOYSTICK İLE OYNAMA ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
49.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, benim şöyle bir sorunum var. Ben kendimi bildim bileli çocukluk dönemimden bu yana hayatımda hep konsollar oldu, ps1 zamanlarını geçtim taa o karakutulu zamandan beri oyunu konsollarda oynadım. O yüzden klavye ve mouse ile oyun oynamaktan nefret ederim. (%99 beceremediğimden dolayı) hatta pc de hiç oynamadım desem yeridir ki birkaç kez denedim ve başarısız oldum. Pc de oyun oynamaya karar kılma nedenim ise silent hill 3 gibi undying gibi oyunları yeniden oynamak istememdir. Bunun içinde xbox kolunu pc de kullanmayı düşünüyorum ama arkadaşım pc deki sh 3 te joystick desteği olmadığını söyledi. Sizlerden ricam joystick desteği olmayan oyunlarda bile ne bileyim bir programcık yardımı ile veya başka bir imkan ile kolla oynama imkanı varmıdır? Mesela xbox kolunu pc ye bağlasam joystick desteği olmayan oyunları nasıl oynayabilirim? Yardımcı olan herkese teşekkürederim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

PC'de Oyunları Joystick ile Oynama

Joystick'ler, PC oyun deneyimini geliştirmenin harika bir yoludur. İster birinci şahıs nişancıları ister yarış oyunları oynayın, joystick kullanmak size daha fazla kontrol ve doğruluk sağlayabilir.

PC'de oyunları joystick ile oynamak için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekir:

• Uygun bir joystick seçin: Piyasada çeşitli joystick seçenekleri mevcuttur. Oyun tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçin.
    • Joystick'inizi takın: Joystick'inizi PC'nizin USB portuna takın.
    • PC joystick ayarlarını yapılandırın: Windows'un yerleşik Gamepad Ayarları menüsünü kullanarak joystick'inizin tuşlarını ve hassasiyetini yapılandırın.
    • Gamepad uygulaması kullanın: Daha kapsamlı özelleştirme seçenekleri için üçüncü taraf gamepad uygulamalarını kullanabilirsiniz. Bu uygulamalar, özel düğme eşlemeleri oluşturmanıza ve joystick'inizin performansını ince ayarlamanıza olanak tanır.

İşte bazı popüler gamepad uygulamaları:

• Xpadder
    • Joy2Key
    • DS4Windows

God of War'u PC'de kolla oynama:

God of War, PC'de oynanabilen popüler bir aksiyon oyunudur. Oyunu joystick ile oynamak, oyun deneyiminizi önemli ölçüde iyileştirebilir. God of War'u PC'de kolla oynamak için aşağıdaki adımları izleyin:

• Joystick'inizi PC'nize takın ve ilgili ayarları yapın.
    • God of War oyununu başlatın.
    • Oyunun ayarlar menüsüne gidin ve "Kontrolcü" sekmesine tıklayın.
    • Joystick'inizi seçin ve düğme eşlemelerini ve hassasiyet ayarlarını yapılandırın.

PC'de joystick ile oyun oynamak, oyun deneyiminizi geliştirmek için harika bir yoldur. Uygun joystick'i seçerek ve ayarları yapılandırarak, oyunlarınızdan daha fazla keyif alabilir ve daha iyi performans gösterebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • %100 Emin degilim ama xbox game padı ile bütün oyunları oynayabilirsin
    Rumbe pad 2 alırsan hiç bir sorun yaşamassın ki bence xbox gamepadından daha başarılıdır
  • yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürederim ama merak ettiğim şu yani oynayacağım pc oyununda joystick desteği yoksa bile xbox kolu veya rumbe pad 2 ile oyun desteklemese bile kesinlikle kolla oynayabiliyormusun? Tam olarak anlamadığım oyun joystick desteği sunmuyorken bu kolların özelliğimidir ki bir anda sunmaya başlıyor?
    quote:

Orijinalden alıntı: Pisiko_21

%100 Emin degilim ama xbox game padı ile bütün oyunları oynayabilirsin
    Rumbe pad 2 alırsan hiç bir sorun yaşamassın ki bence xbox gamepadından daha başarılıdır
  • valla bi program vardı .Oyuna girmeden önce açıyodun klavyede hangi tuşsa onu gamepadde istediğin tuşa aktarabiliodun mouse tuşunu bile aktarabiliodun ama şimdi hatırlamıyorum . Kesin var ama senin istediğin şey kullanımı falanda çok kolaydı forumda konu dışında biri açmıştı sanırım konususunu inşallah bulursun .aklıma gelirse yazarım ama gelicek gibi değil
  • dostum araştırıcam netten söylediğin şeyi ama seninde aklına gelir ve bulursan çok sevinirim tabi

bu arada diğer bilen önerisi olan arkadaşlarda yazabilirler tabi
    quote:

Orijinalden alıntı: AngelsOfDarkness

valla bi program vardı .Oyuna girmeden önce açıyodun klavyede hangi tuşsa onu gamepadde istediğin tuşa aktarabiliodun mouse tuşunu bile aktarabiliodun ama şimdi hatırlamıyorum . Kesin var ama senin istediğin şey kullanımı falanda çok kolaydı forumda konu dışında biri açmıştı sanırım konususunu inşallah bulursun .aklıma gelirse yazarım ama gelicek gibi değil

• Burada normal gamepadleri xbox 360 gamepadi gibi gösterebilen programı bulabilirsin. xbox 360 gamepadi destekleyen oyunları bu şekilde rahat oynarsın.

http://forum.donanimhaber.com/m_48429063/tm.htm

Ayrıca xpadder diye bir program vardı. Klavye tuşlarını gamepad e atayabiliyordun. Google amcaya sor
  • çok teşekkürederim, sağolun
    quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Burada normal gamepadleri xbox 360 gamepadi gibi gösterebilen programı bulabilirsin. xbox 360 gamepadi destekleyen oyunları bu şekilde rahat oynarsın.

http://forum.donanimhaber.com/m_48429063/tm.htm

Ayrıca xpadder diye bir program vardı. Klavye tuşlarını gamepad e atayabiliyordun. Google amcaya sor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her PC kolu PS3'te çalışırmı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Logitech chillstream ile splint/Secont hariç tüm oyunları sorunsuz oynayabildim SS te ise ayar yapmam gerekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Logitech chillstream ile splint/Secont hariç tüm oyunları sorunsuz oynayabildim SS te ise ayar yapmam gerekti.

+1
    Aynen Logitech Chillstream muhteşem bir gamepad gayetde sorunsuz.Çoğu oyunu ayar bile yapmadan direk tanıdı.
  • çok teşekkürederim arkadaşlar
  • bişey sorucaktım pc den peki 2 adet gamepad la klavyeden oynamadan futbol oynayabilirmiyiz :)
  • playstation 3 joystick'i olan Sixaxis i de bilgisayara bağlayarak oynayabilirsiniz. Ben şahsen öyle oynuyorum MotionJoy adlı program yardımıyla bilgisayarınıza tanıtıyorsunuz ayrıca bluetooth ile kullanıp kablosuz olarakda kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkan1905

bişey sorucaktım pc den peki 2 adet gamepad la klavyeden oynamadan futbol oynayabilirmiyiz :)

2 gamepadle pes veya fifa oynarsın. Bendeki logitech F710 ve F310'u kullanarak karşılıklı maç yapıyorum
  • sana bir program önereyim

https://www.jayceooi.com/download-xbox-360-controller-emulator-for-pc-games/

bu programı indirip oynamak istediğin oyunun dosya konumuna atarsan çalışır

bende denedim çalıştı

iyi günler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.