Şimdi Ara

code 610 interlude server yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu nedir oyuna giriorum code 610 verio pc ye res attim adsl yi resledim olmuo bi turlu girdigim anda oyuna bu yazı cıkıo ve oyuna
    giremiorum acil yardim...

http://img40.yukle.tc/image.php?id=7682adsiz2.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cr0m -- 14 Ağustos 2007; 23:55:38 >

• Gameguard hatasi bu dostum host dosyası değişmiş senin anlaşılan. Java serverlarda maalesef böyle bir sorun var. Serverın ip sini verirsen hallederiz.
  • veriyim de server ip sini nerden bulucam ?

walla oynadigim serwerwww.l2fortuna.de

ya off ya sole l2 profu bi adam yok msn deki 2 dkk soriim illa buraya yazicaz da cwp gelicekde duzelticemde ohhhooo simdiye bnm 70 olmam lazimdi bu hata yuzunden 59 dayim halen

ya bakın beyler ALLAH askına bak ALLAH ın ısmını werdım oyunu ben ii biliorum diyen Cr0mix@hotmail.com eklesin ya lutfen yaaa yada pm den bana atsin msn adresini ben ekliim oyun hakkına pek fazla sey bilmiorum her sorunla karsılastıgımda buraya mı yazıcam forum yeni konuyla doluyo sırf bu yuzden...dayi olmuo bole baydım ama off!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cr0m -- 15 Ağustos 2007; 1:23:52 >

• system daki GameGuard Klasörünü sil sonra 1-2 kere dene düzelir herhalde bende düzeliyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tansubjk -- 15 Ağustos 2007; 4:33:30 >
  • 85.114.130.228
    Server ipsi bu.
    Sorunun çözümünü şu şekilde yapabilirsin sanırım. C:\Windows\System32\drivers\etc\ altındaki " hosts " dosyasında
    127.0.0.1 localhost
    yazan kısmın altında
    85.114.130.228 L2authd.lineage2.com
    yazarak sorunu çözebilirsin.

veya aşağıdaki dosyayı al direk söylediğim yola at.
    http://www.4shared.com/file/22091050/4c9b6570/hosts.html
  • eyw ahmet saol
  • Herzaman yardıma hazırız elimizden geldiğince. Çekinmeden yaz buraya ne bilmek istiyorsan. Umarım yardımcı olmuşumdur sorununu çözmekte...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.