Bildirim
CODE FIELD XTARP HATASI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
queen inceledin mi bilmiyorum ama bana verdiğin sitede bu soruna benzer bir sorun yok ..
Araştırmadan yazdığımı zannettiğimi herhalde .. -
bakmadan cevp vermiş..oyun açıldıktan sonra internet sitesi vs.. açarsan bnde de pc reset çekio..oyuna grmeden 2 internet sayfası aç müzik fln aç ne istiosan aç sonra oyunu aç.windowsa donup fazla bızıklama..
ama ynede bunun çözümü olmalı.ss istemeyin çüünkü pc reset atıo.öle bi şans yok :) -
eyw wrong onuda denedim ama olmuyor -
uninstall install -
byler yardımınız için çok sağolun ama bu basit birşeye benzemiyor lütfen daha detaylı bilgilerle yardım edin
install unistall demekle olmuyor -
install uninstal olmuyo..ben anlttığm gbi yapıorum..er bi program aççksan oyunu kapayıp tekrar açıyorum..yoksa windows zarar goruyor
illa sormak sitersenz 160 gb harddisk 2048 ram 3,2 p4 256 ekran kartı -
beyler lütfen yardım edin çıldırıcam bu sorun yüzünde bnm bilgisayarla alakalı değil evdeki diğer 2 bilgisayarda aynı problemi veriyor acaba modemden kaynaklanma olabilirmi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X