codeclerle başım dertte , bir çok paket codec programını denedim ama bir türlü bütün videolarımı izleyemiyorum...
şuan için aradığım codec mjpeg v3 codeği.. bedava bir sürüm bulamadım.. spesifik olarak mjpeg codeğini, genel olarak sizin kullandığınz codecleri , yada yöntemleri bilmek istedim...
gspot diye bir program var ne gerekiyorsa soyluyor. gereken codeci google da arat bulamazsan baska bir film dene. genel olarak xvid divx4 falan gerekiyor. ace codecpack cogunu iceriyor.
ben ufkabanın kod çözücüsünü kullanıyorum ve şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım istersen bir dene arkadaşım
kardeş K-lite codec pack i kullanmanı tavsiye ederim daha sonra da var sa elinde BS Player programını kullan sorunun hallolucağını sanıyorum kolay gelsin[afro]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by X-s-@-r-i-o</i> <br />ben ufkabanın kod çözücüsünü kullanıyorum ve şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım istersen bir dene arkadaşım <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> +1 şahane çalışıyor.sorunsuz kullanıyorum..
bu ufkabayı google da bulamadım nerden tedarik edebilirm acaba?
Kardeş aşagodaki linkden indirebilirsin Copy -Paste Yaparsan iyi olur :)
k-lite codec pack en iisi bence...otomatik alt yazı olayı bitiriyo beni walla.tavsiye ederim..
eyvallah X-s-@-r-i-o
bizde faydalanmış olduk
www.dvd.box.sk yanlış hatırlamıyosam 1 senedir bulamadıgım codecı şakkk diye indirdim çatır çatır ızzlıyorum ..
nimo yüklüyor mpeg3 codeci daha dün aradım..virtual dubta mpeg to avi için, destekliyordu
Bence nimo codec pack kullanma çok gereksiz şey yüklüyor. Ben uzun zamandır ufka bakan kullanıyorum hiç sorun çıkmıyor,emde çok az ve öz şey yüklüyor tek tıklamada.
Bence nimo codec pack kullanma çok gereksiz şey yüklüyor. Ben uzun zamandır ufka bakan kullanıyorum hiç sorun çıkmıyor,emde çok az ve öz şey yüklüyor tek tıklamada.
K-Lite 2.20 çok iyi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme