Bildirim
CODEC ÖNERİLERİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ACEMCP603PRO -
kazaa lite codec pack yada nimo codec pack kullan...
özellikle div-x izleyicileri için gerekli tüm codecler mevcut -
k lite :d -
k-lite codec pack -
klmcodec olabilir.. herkes kendine göre iyi olnaı sölüyo hepsini kullanınca da bişi değişmez aslında.. hangisi sorun çıkarmıyosa onu kullan .. -
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
klmcodec olabilir.. herkes kendine göre iyi olnaı sölüyo hepsini kullanınca da bişi değişmez aslında.. hangisi sorun çıkarmıyosa onu kullan ..
hocam ztn o kazaa lite mega codec pack değil mi? yanlış mı biliyorum... -
yaf ben codeclere yetişemiyom habire yenisi çıkıyo
filmi izlemekten çok bu kurduğum codec acaba iyi gösteriyomu lan diyom.başka kursam belki daha iyi olur diye diye filmi kaçırıyom.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 17 Ocak 2007; 23:58:58 > -
quote:
Orjinalden alıntı: CWaRRioR
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
klmcodec olabilir.. herkes kendine göre iyi olnaı sölüyo hepsini kullanınca da bişi değişmez aslında.. hangisi sorun çıkarmıyosa onu kullan ..
hocam ztn o kazaa lite mega codec pack değil mi? yanlış mı biliyorum...
hımm doru sölüyosun ben dikkat etmeim ç.. klm yazınca direk bastımm buraya
google da divx codecs diye aratıncaçok şey bulur eminimki.. yazılım bölümünde bununla ilgili topik vardı .. kodekleri burda toplayalım gibisinden .. oraya bakın arkadaşlar.. -
arkadaşlar öneriler için teşekkür ederim... umarım işime yarar ve menun kalırım eğer memnun kalırsam yazarım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X