Şimdi Ara

CODEGEN 320GB 8MG CACHE 2,5'' USB 2.0 TAŞINABİLİR DİSK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • az önce codegen 250gb sipariş ettim 129 ytl. hepsibuarada'dan. umarım beklediğim gibidir.
  • ps3'ün görmemesi kötü olmuş. almayı düşünüyordum bu ürünü :(
  • 2,51 her yerde kullanılır(Özellikle elektirik olmayan sahalarda gomlek cebinde tasırsın)

3,5 agır ve buyuktur

2,5" USB den güö alır ve harici kablo ve guc kaynagı istemez!

3,5" Harici kablo baglamn gerekmektedir(USb den guc almaz) 7200 rpm diir fakat Laptoplarda 5400 hdd oldugu için laptopda 7200 gereksiz 1 ayrıntıdır
  • @XinT

bence teknolojiyi biraz daha iyi takip etmen lazım
  • Sanırım dvd ye usb den bağladığımız zaman 160 gb üzerindeki disler görümüyor. Bu sıkıntıyı yaşıyan kişiler görmüştüm.
    Saba dvd divx player var. Hb dende 20 ytl lik bir indirim çekim mevcut 320 gb almak konusunda bir terettüt yaşıyorum.
  • Arkadaşlar aynı model hardsikten bende aldım alalı 2 ay oldu bugun birden taktığımda bip bip diye ötmeye başladı 4 bilgisayarda denedim görmüyor ne yapmalıyım arkadaşlar başka bir yol avrmı yoksa bu sesler bozulduğunamı işaret servisi nerdedir bunun nasıl ulaşabilirim ayrdımvı olabilecek arkadas avrmı

Şimdiden Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydinve

Arkadaşlar aynı model hardsikten bende aldım alalı 2 ay oldu bugun birden taktığımda bip bip diye ötmeye başladı 4 bilgisayarda denedim görmüyor ne yapmalıyım arkadaşlar başka bir yol avrmı yoksa bu sesler bozulduğunamı işaret servisi nerdedir bunun nasıl ulaşabilirim ayrdımvı olabilecek arkadas avrmı

Şimdiden Teşekkürler...

Evet donanımsla bir arıza var.. Muhtemelen değişim yapılacaktır. Teknik servisi vega bilgisayardır. Oraya göndermelisiniz..
    Müşteri hizmetleriyle bağlantıya geçin.
    http://www.vegateknomarket.com/asp/maincustomer.asp

• Hocam ben hepsiburada.com dan aldım biraz baktık ama nereye kiem ulaşacağımızı bulamdık rasgele bir birime mail attık acaba dönerlermi bekliyoruz ilginiz için ayrıca teşekkürler

Bu arada içindeki bilgileri kurtarabilme şansımız avrmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinve -- 1 Kasım 2008; 0:23:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydinve

Hocam ben hepsiburada.com dan aldım biraz baktık ama nereye kiem ulaşacağımızı bulamdık rasgele bir birime mail attık acaba dönerlermi bekliyoruz ilginiz için ayrıca teşekkürler

Ben de hepsiburadan almıştım.. Yanında gelen evraklarda veganın adresi yazıyordu galiba.

Evet mutlaka geri dönerler. Onlardan başkası bakmıyor codegene. Ancak elleri biraz ağır. Benim arızalı ürünün değişimi 1ayda olmuştu. Codegenden o nedenle soğudum..

İçindeki verileri kesinlikle kurtaramazsınız, kurtarmazlar da..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hafta sonu 2.5" disklere baktım en şık kibar olanı codegen bence 1 seneden beride kullanıyorum problem yok içinde samsungdisk mevcut 160 gb lık modeli
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.