Arkadaşlar diskteki fiyat bomba gibi, bende yeni gördüm sizinle paylaşmak istedim. Üründeki fiyat 169 $ düşmüş. Hepsiburadanın yaptığı %15 kampanyası ile 145 $ a gelio.Ürün salı günü stoklara girecekmiş öyle yazıyor. Ben siparişi geçiyorum 8 mb Cache Sata Toshiba Disk ile böyle bir fiyat Sizlere de tavsiye ederim kesinlikle. Alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun
ben bu fiyata 3.5 inc 16mb cache 500 gb alırdım yine de şimdiden hayırlı olsn güle güle kullan..
quote:
Orijinalden alıntı: Senzioly
ben bu fiyata 3.5 inc 16mb cache 500 gb alırdım yine de şimdiden hayırlı olsn güle güle kullan..
3,5" diski taşınabilir olarak kullanmak çok zor. ayrı bir çanta olması gerekir bence. yok diskti,yok adaptörüydü vs. 2,5" ve 3,5" ile arada boyut olarak çok fark var.
saol
quote:
Orijinalden alıntı: crosspatch
3,5" diski taşınabilir olarak kullanmak çok zor. ayrı bir çanta olması gerekir bence. yok diskti,yok adaptörüydü vs. 2,5" ve 3,5" ile arada boyut olarak çok fark var.
saol
Alıntıları Göster
Word'e 222 ytl kdv dahil diyor. hemde 6 taksit. İyiymiş. Bende alabilirim bunu. Hem gerçekten taşınabilir bunlar. sok cebine götür o derece
quote:
Orijinalden alıntı: Plan-M
Word'e 222 ytl kdv dahil diyor. hemde 6 taksit. İyiymiş. Bende alabilirim bunu. Hem gerçekten taşınabilir bunlar. sok cebine götür o derece
Alıntıları Göster
Bu tür bir ürün alacak arkadaşların kaçırmaması gereken bir fırsat.. 320gb kapasite hem de 2.5". Codegenin yeni modellerinden biri..
quote:
Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay
Bu tür bir ürün alacak arkadaşların kaçırmaması gereken bir fırsat.. 320gb kapasite hem de 2.5". Codegenin yeni modellerinden biri..
Alıntıları Göster
dastum bu ürünü aldın mı aldıysan memnun musun?Zira codegen'lerde malzeme kalitesinin kötü olduğu söyleniyor. Yoksa ben gidip WD passport 320 alacam...
quote:
Orijinalden alıntı: Cj
dastum bu ürünü aldın mı aldıysan memnun musun?Zira codegen'lerde malzeme kalitesinin kötü olduğu söyleniyor. Yoksa ben gidip WD passport 320 alacam...
Alıntıları Göster
ben 160lığını aldım ama harbiden wd nin yanında çok dandik geliyor
Alıntıları Göster
Hepsi burada da kampanyası vardı süper ince ve hızlı ben memnunum Codegen 320 gb herkeze tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: zigana83
Hepsi burada da kampanyası vardı süper ince ve hızlı ben memnunum Codegen 320 gb herkeze tavsiye ederim
Alıntıları Göster
Bunun aynısından 160 gb lık olanı var.
usb 2.0
film bile izleyemiyorum.
Aktarım hızı cok yavaş.
Gercı benımkı 5400 rpm,bu sizin urun insallah daha hızlıdır
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: zigana83
320 gb disc sata mı? sata olduğuna emin misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: xpirto
quote:
Orjinalden alıntı: zigana83
320 gb disc sata mı? sata olduğuna emin misiniz?
Alıntıları Göster
sata olduğu belirtiliyor. bende sipariş verdim 1 tane. 216 ytl. yalnız 2 renk seçeneği diyor fakat renk seçemiyoruz. ben siyah istiyorum umarım gri olanı yollamazlar.
quote:
Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR
sata olduğu belirtiliyor. bende sipariş verdim 1 tane. 216 ytl. yalnız 2 renk seçeneği diyor fakat renk seçemiyoruz. ben siyah istiyorum umarım gri olanı yollamazlar.
Alıntıları Göster
ÜRÜN SATA 5400RPM -8MB CACHE
quote:
ÜRÜN SATA 5400RPM -8MB CACHE
Alıntıları Göster
arkadalar 320gb ürünü bende aldım dediğiniz gibi sadece kasa dandik o kadar. içindeki disk toshiba ürünün kutusundada öyle yazıyor zaten. aktarım hızı gayet ii ben wd ile karşılaştırdım aktarım hızını pek fark göremedim . 216 ytl/12 taksit bonus karta fiyat çok iyi. diğer diskerin 160-200 gb lüklerini bukadar veriyorlar. ama bide satıcılar biraz uyanıklık yapmayıpda gerçek net kapasiteye göre satış yapsalar. 320gb 298 gb net kullanılan alan 22 gb az değil.
quote:
Orijinalden alıntı: designer11
arkadalar 320gb ürünü bende aldım dediğiniz gibi sadece kasa dandik o kadar. içindeki disk toshiba ürünün kutusundada öyle yazıyor zaten. aktarım hızı gayet ii ben wd ile karşılaştırdım aktarım hızını pek fark göremedim . 216 ytl/12 taksit bonus karta fiyat çok iyi. diğer diskerin 160-200 gb lüklerini bukadar veriyorlar. ama bide satıcılar biraz uyanıklık yapmayıpda gerçek net kapasiteye göre satış yapsalar. 320gb 298 gb net kullanılan alan 22 gb az değil.
Alıntıları Göster
arkadaşlar bu ürünün sorunu bence. hard diski bilgisayarnıza takınca üzerideki yeşil lamba yanıyor. işiniz bitipde donanımı güvnli kaldır deyince donanımın kakltığını bilgisayardan görüyorsunuz ancak bana göre hard diskin üzerindeki yeşil lambanın sönmesi lazım ama sönmüyor. bence yanlış tıpkı flash lardaki gibi bağlantı kesilince lambası sönmeli. bilmiyorum diğer harici hard disklerde nasıl durum.
quote:
Orijinalden alıntı: designer11
arkadaşlar bu ürünün sorunu bence. hard diski bilgisayarnıza takınca üzerideki yeşil lamba yanıyor. işiniz bitipde donanımı güvnli kaldır deyince donanımın kakltığını bilgisayardan görüyorsunuz ancak bana göre hard diskin üzerindeki yeşil lambanın sönmesi lazım ama sönmüyor. bence yanlış tıpkı flash lardaki gibi bağlantı kesilince lambası sönmeli. bilmiyorum diğer harici hard disklerde nasıl durum.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: designer11
ışığının yanmasının sebebi, kablosunu tak çıkar yapmadan tekrar güç vererek aktif hale getirebileceğini belirtmektedir. yani bir sıkıntı sayılmaz.
ürünü laptopta kullanıyorum. yazma hızı bana biraz yavaş geldi. dvdden 4.3 gb dosyayı parçalı veya parçasız ortalama 15 dk yazıyor. sanırım normalde olabilir. masaüstünde test etmek lazım. umarım yakında 1 ve 2 tb lik modeli de gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR
quote:
Orjinalden alıntı: designer11
ışığının yanmasının sebebi, kablosunu tak çıkar yapmadan tekrar güç vererek aktif hale getirebileceğini belirtmektedir. yani bir sıkıntı sayılmaz.
ürünü laptopta kullanıyorum. yazma hızı bana biraz yavaş geldi. dvdden 4.3 gb dosyayı parçalı veya parçasız ortalama 15 dk yazıyor. sanırım normalde olabilir. masaüstünde test etmek lazım. umarım yakında 1 ve 2 tb lik modeli de gelir.
Alıntıları Göster
merhaba arkadaşlar.. bu gün bimeksten verbatim 320 gb 2.5" usb harddisk aldım..kdv dahil 175 dolar..inidirimde yaptılar saolsunlar 204 ytl 10 taksit yaptılar..masa üstü bilgisayarımın samsung sata dolmuş harddiskini boşaltmaya başladım..30 gb lık mp3 dosyasını sadece 20 dakikada kopyaladı..bence hız mükemmel...hepsiburada da aynı ürün 70 ytl daha pahalı..arayış içerisinde olan arkadaşlarım verbatim i mutlaka değerlendirmeli diye düşünüyorum.. ürün çok şık duruyor iki kenarında gizli mavi ledler etkileyici..umarım uzun yıllar sorunsuz kullanırım.. herkese kolay gelsin..
quote:
Orijinalden alıntı: nitro
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: nitro
Western digital'in karizması ve kalitesi gerçekten farklı.
quote:
Orijinalden alıntı: No Limit
quote:
Orjinalden alıntı: nitro
Western digital'in karizması ve kalitesi gerçekten farklı.
Alıntıları Göster
bende codegene baktım ama sanırım western digital alacağım
quote:
Orijinalden alıntı: ogameci
bende codegene baktım ama sanırım western digital alacağım
Alıntıları Göster
aynı ürünü bu gün sipariş verdim inşallah memnun kalırım.
quote:
Orijinalden alıntı: RhiFaT
aynı ürünü bu gün sipariş verdim inşallah memnun kalırım.
Alıntıları Göster
selamlar,
320Gb lik versiyonu satin aldim, hizi 3.5" eski 500Gb mybook ile nerdeyse ayni uydu receiver e direk baglayip pvr olarak kullaniyorum sorunsuz atlamasiz her kanalda kayıt yapiyorum buraya kadar hersey mukemmel fakat nedense bir turlu PS3 e diski gostermeyi basaramadim.
fat formatladim yok ikiye boldum fat ve ntfs yaptim yok usb enerjisi yetmiyordur diye a4tech disaridan besemeli usb hub aldim bagladim yok klasor yapisini psp deki gibi duzenledim yok yok yok
bu konuda bilgisi olan biri varsa yardimlarini bekliyorum.