Şimdi Ara

Toshiba Canvio Basics HDTB320EK3AA USB 3.2 2.5' 2 TB Harici Harddisk 1800tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sayfada 1799 gözüküyor ama sepette 2599 oluyor.

• Bende de dırek 2599 gozukuyor

• Amazonda 5TB Seagate 2.200 e düşüyordu arada. Takip edilebilir. Ben denk getirdim 1 2 ay oluyor ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraf saklamak için ssd mi hdd mi daha iyi.
    Birde dahili mi yoksa harici taşınabilir olan mi alınmalı.

• ivirzivir35 kullanıcısına yanıt

SSD - Harici

• Tesekkur ederim. Sabah keşke bu cihazı alsaydım. Arkadas paylaştığında 1800 tl di. Sepete ekledim ama sağlamlık konusunda kararsız olduğumdan almadim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi ürün acaba tam olarak. Bir de nasıl takip edebiliriz amazomun indirime girince haber ver gibi bir hizmetini bulamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam selam aldığınız ürünün linkini atar mısınız özelden

• Toshiba Canvio Basics HDTB320EK3AA USB 3.2 2.5" 2 TB Harici Harddisk 1800tl

17 aralık 2023 tarihinde almıştım bundan 2 tane hala aktif olarak kullanıyorum asus tuf a1 ile birlikte, o zamanlar ziraat bankası 12 ay taksit kampanyası da vardı. ekstra olarak 7500 tl alışverişe 2500 tl iade yapıyordu ziraat bankası.

attığınız linkin bugünkü koşullarda ne kadar pahalı olduğunu anlayın diye yazdım...

• crashris kullanıcısına yanıt
    amzn.eu
    Seagate Basic, 5 TB, Taşınabilir Harici Sabit Sürücü, USB 3.0, PC, Dizüstü Bilgisayar (STJL5000400) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
    https://www.amazon.com.tr/dp/B081VGMS8X?ref=cm_sw_r_apan_dp_PMPKH98M9JFZRCDAWPV8&ref_=cm_sw_r_apan_dp_PMPKH98M9JFZRCDAWPV8&social_share=cm_sw_r_apan_dp_PMPKH98M9JFZRCDAWPV8&starsLeft=1&skipTwisterOG=2

Buradan atmış olayım hocam belki stok açılır nasip olur birine.

• 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt
    Seagate Basic, 5 TB, Taşınabilir Harici Sabit Sürücü, USB 3.0, PC, Dizüstü Bilgisayar (STJL5000400)
    amzn.eu
    Seagate Basic, 5 TB, Taşınabilir Harici Sabit Sürücü, USB 3.0, PC, Dizüstü Bilgisayar (STJL5000400) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
    https://www.amazon.com.tr/dp/B081VGMS8X?ref=cm_sw_r_apan_dp_PMPKH98M9JFZRCDAWPV8&ref_=cm_sw_r_apan_dp_PMPKH98M9JFZRCDAWPV8&social_share=cm_sw_r_apan_dp_PMPKH98M9JFZRCDAWPV8&starsLeft=1&skipTwisterOG=2

Ürün bu. Listeye ekleyip arada stok var mı diye kontrol etmekten başka çare yok. Keşke kendisi haber verse büyük kolaylık olurdu.

Teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.