Şimdi Ara

CODEGEN D101 10.1' 199 TL Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende şimdi bunun araştırıyordum codegen tablet kullanan birileri var mı forumda.
  • BEN O TALIHSIZLIGI YASDIM PİŞMAN ETTILER BENI

codegen v87 tablet aldım sıtelerınde bulunan guncelemeyı yukledım tablet uctu o guncel rom degılmış. guncelı ıstedıgım suan yok tabletı yollayın bıze bakalım dedıler anroıd 4,1 gunceleme yokmuş tabletın sitedekılerı guncelemeyın dedıler dokunmatık uçtu çok kuklanılan bır model olmadıgından romlşar guncel degılmış guncelleme yapamıyoruz yanı dedıler.. ee dokunmatık nerde dedım tabletı yolayın burdan bakalım dıyorlar 15 gun surunecek tablet yollarda neymış efendım alt tarafı bır dokunmatık çalışmıyor dıye ...

bırde kargo ücretı bana aıt servıs sıkıntılı iş bence

baska bır markada tablet aldım o tablettı çöp atttım gormeyım dıye ama sağolma yıne hatırlattın bana eskı anılarımı
  • Codegen ultimix88 aldim bi sene oldu gayetde memnunum,acmadigi oyun,yada can sikici hicbirsey yasamadim suana kadar,bekledigimden iyi ve dayanikli cikti acikcasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran çözünürlüğü ne acaba bunun
    galaxy de indirm de amahttp://www.n11.com/samsung-galaxy-tab-3-sm-t210-7-wi-fi-tablet-P22888209?rf=one-cikanlar

fiyat farkına değer mi ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim ben sipariş ettim bakalım nasıl
  • Sayın turando geldi mi sipariş ?
  • OttoEmpi kullanıcısına yanıt
    Güzel bir işlemci güzelde bir fiyat markaya takılmayın alın derim
  • ertungaaga kullanıcısına yanıt
    pazar gecesi sipariş verdim salı günü elime ulaştı.ürün güzel yani güzelden kasıt bi çin tabletten ne bekliyorsanız onu verir.Ekranı samsung apple gibi tabletlerle kıyaslanamaz ancak fena değil.Pil ömrü de hoşuma gitti 5 saat ekran süresi 20 saat filan da bekleme süresi bu tarz ürünler için iyi sonuçlar.The amazing spiderman,dead trigger 2 yükledim takılmadan seri şekilde oynattı.hdmi denedim projeksiyon ve lcd ye sorunsuz görüntü aktardı.Yani bana göre alınır fiyatı çok iyi.
  • Merhaba gecen perşembe aldım cuma elimdeydi ekran dokunmatiği hoşuma gitmedi aşağıya kaydırmada tıklama gibi oluyor sayfa açıyor.
    geri kalan özelikleri iyi ama şarja bıraktım bir daha açılmadı. şans diyelim iade ettim bugün paramı aldım sıkıntı çıkarmayan bir firma.
  • merhaba acaba bir kaç resmini çekebilirmisiniz?Bende almayı düşünüyorumda.
  • akşam çekip atarım
  • tmm çok sağolun.
  • dünden beri bilgisayarda boot mgre eksik diye b hata alıyorum açamıyorum lanet laptopu o yüzden atamadım hala daha çözülmüş değil ne sinir birşeydir bu
  • önemli değil yine de ilginiz için tşk ederim.
  • bootmgr windows sistemlerde başlatma yöneticisi aracıdır. Windowsunuzla aynı sürümde olan bir medya ile onarım moduna girin komut istemini seçin ve
    bootrec /fixboot
    bootrec /fixmbr

komutlarını ard arda verin.
  • Teşekkür ederim turando77

Tableti bazıları fena değil derken bazıları uzak dur diyor ama anladığım kadarıyla bunun nedeni kullanıcıların beklentisinin farklı olması.

Bende sipariş vericem bu akşam
  • alanlar foto atabilir mi
  • yardım için teşekkürler bu yöntemi denedim de işe yaramadı ben de hirens boot cd ile hallettim işimi sonunda:D

tablete gelirsek çift çekirdeğin hızını pek alamadım yani elimdeki s2 bile daha hızlı şuan bu tabletten neyse fotoğraflara geçeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratosunbicaklari -- 19 Mayıs 2014; 17:40:18 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.