San anreasi torent listesine ekledim daha inmedi ama sorun cikacagini sanmam.dead triger da fena grafiklere sahip degil kasmadan oynatiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ben nova tab 10.1 aldım.ürünü alalı bir ay kadar oldu.n11 com dan aldım. geldiği günden beri şarj yeri tam tutmuyordu sonradan hiç şarj etmez oldu.bende servisi Trio Bilgisayar'ı arayıp durumu anlattım müşteri hizmetlerindeki bayan 3-4 tane kargo firması saydı bunlarla gönderin dedi.bende saydığı firmaların biriyle gönderdim Erzurum dan İstanbul'a.2 gün sonra arayıp ürün elinize geçtimi diye sordum. hayır ürün gelmedi siz kargo ücretini ödeyip gönderdiniz değilmi? diye sordu.bende hayır garantili ürün sizin ödemeniz gerekmiyormu diye sorduğumda hayır bizim hiç bir kargo firmasıyla anlaşmamız yok siz ödeyeceksiniz dedi.daha sonra kargo arayıp karşı tarafın ürünü teslim almadığını 25 tl ödemesi olduğunu söyledi.bende gidip ödedim.25-30 tl de dönüşü ödesem 50-55 tl.bir kaç kez arıza yaparsa kargo ücreti ürünün ücretini geçecek.bazende parça parası istiyorlarmış.şikayet varda okudum.ürünü alacak olanlar bunları iyi hesaplasınlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme