Şimdi Ara

Codegen Quantum 4'e Android 4.2 yükleme ve root etme. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
12.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rLzApex

quote:

Orijinalden alıntı: sanane72

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sanane72

quote:

Acaba t7s e kursak brick olur mu ? Ne dersin var mı fikrin.

Düzenleme: t7s için kötü bir 4.2.2 rom'muş.

Zannetmiyorum, t7s'nin rom dosyalarini indirip bakmistim. Dosya buyuklukleri disinda hepsi ayni. Farkin codegenin yukledigi ek programlardan kaynaklandigini dusunuyorum

Bu rom ile 3d testleri başarıyla geçtiniz mi ?
    Yabancı birisine denettim brick olmadı ama performansın berbat olduğunu söyledi tekrar ics'e dönmüş.

Most wanted motorola atrix telefonumda da yüklü. Çift cekirdekli, 1 gb ramli bu telefona göre 2 kat daha hizli ve akici. Baska oyun denemedim henuz ama antutu testinden basari ile geciyor.

İlginçtir ki t7s'de test eden yabancı arkadaşımız 3d testlerinde başarısız olduğunu söyledi. Ve bu rom'un berbat olduğunu söyledi.
    Açıkcası ben bu rom'un t7 için çıkarılan betalar vardı 4.2.2 için onlardan devşirme olduğunu düşünüyorum. Tabi size birşey dediğim yok yanlış anlamayın.

Yorumu aynen şöyle,

Flashed this ROM.

Performance is worse than ICS CleanROM; Antutu score max 10590 (was about 14400) and it fails on 3D test.
    CPU governors are not working either; pegasusq and hyperfreq are missing, ondemand does not work.
    ROM is locked on using the performance governor which makes all cores run at 1.6GHz and drains battery.
    Another issue is with the filesystem; Android 4.2.2 is multiuser, yet this ROM has the old-style partition tables (/system, /user e.tc) and /system partition is very small (about 1GB with 500MB free).
    The only positive thing this ROM has is Linux kernel 3.5 which is something not found on other ROMS; however, it's quite clear that this ROM is not optimized AT ALL for Exynos 4412, a fact that is dictated by the missing CPU governors (in particular pegasusq).

Going back to ICS CleanROM.

Evet arkadasın dediğini aynen doğruluyabilirm. Antutu skoru güncellemeden önce test ettiğimde 14200 civarıydı. 4.2.2 yükledikten sonra 10500e düştü. 4.0.4e geri dönüyorum..

• Şuradaki clean rom u deneyin rootlu şuana kadar t7s için en rom ics clean rom açılıştaki resmi değiştirebilirsiniz romu ilk kurarken hyundai yazmaz hoş yazsada ürün zaten hyundanin :)
    http://www.slatedroid.com/topic/64722-rom-t7s-cleanrom/
  • ya siteye bağlanmıyo yaa 30 dk oynuyorum şarj hemen %30 a düşüyo 4.2.2 yükleyince şarj problemi düzelir mi ? lütfen cevap :D
  • O degilde 4.0.4 iken rootsuz 14k rootlu 16k aliyodum antutudan 4.2.2 de 10k aliyo rootsuz problem degil aslinda ama 4.2.2 kotu yanlari var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rom yükleme ve root işlemleri win 7 de oluyor mu anlatımlar hep xp de yapılmış tabletin driverı win7 için varmı. Siz hangi sistemde yaptınız.codegen quantum 4
  • gessler55 G kullanıcısına yanıt
    tabletin bataryası 3300mah sanırım zayıf batarya o özelliklere göre.Uyku modunda bile acayip şarj yiyor.android sürümünden olabilir.4.2.2 ye yükseltmeyi dene.
  • sanane72 S kullanıcısına yanıt
    rom yükleme ve root işlemleri win 7 de oluyor mu anlatımlar hep xp de yapılmış tabletin driverı win7 için varmı. Siz hangi sistemde yaptınız.codegen quantum 4
  • nesemi38 N kullanıcısına yanıt
    kardeş bende indirdim 4.2 ama yükleyemedim sen nasıl yükledin anlatırmısın sana zahmet
  • 4.2.2 yükledim ama hiç memnun değilim. Sürekli restart atıyor cihaz. 4.0.4 de dönecem ama onuda indiremiyorum.

• Arkadaşlar, şu anda en stabil rom Hyundai T7S 'den adapte edilmiş Clean ICS Rom. 4.0.4 üzerine kurulu bu rom iyileştirmeler sonucunda 4.2.2. rom kadar iyi bir pil tüketimine sahip. Bu rom da 4.2.2 gibi kuruluyor. Yani zipli veya rarlı olarak indirdiğiniz dosyanın tüm içeriğini bir microsd karta atarak yükleyeceksiniz. Yukarıda rLzApex arkadaşın verdiği linki ben de vereyim, buradan indirebilirsiniz:http://www.slatedroid.com/topic/64722-rom-t7s-cleanrom/
  • Değerli bilgiler teşekkür ederim sanane72

yalnız ben halapabilirima ilk menüye girmedim senin belirttiğin gibi aynen ses kısma ve açma tuşuna basıyorum hiç o ekran gelmiyor direk android açılıyor nasıl yapabilirim
  • Üstad paylaşım için teşekkürler yalnız bende şok tan aldım ürünü dediğin dosyaları indirdim ayarları yaptım mavi ekran geliyor seçenekler var orda kalıyor hiç bir ilerleme yok bir kaç gündür denemediğim yol kalmadı çin forumlaına dahi baktım ama bir türlü yükleyemedim
  • çoksağol Ç kullanıcısına yanıt
    Cihaz kapalı iken önce ses kısma tuşuna basılı tutun ve basılı tutarken açma tuşuna basın. Eğer sd kartta problem yoksa (Bir arkadaşımda oldu, onun sd kartını yükleme için okumuyordu ama benim sd kart ile kuruluyordu) minicik yazıların olduğu bir kurulum başlayacak ve otomatik devam edecek, sonra da kapanacak. Açma tuşuna basarak tekrar açacaksınız.
  • otherss O kullanıcısına yanıt
    Mavi ekran geliyorsa birşey yapmanıza gerek yok. Eğer sd kartta dosyalarınız tam ise işlemler otomatik devam edip cihaz kapanacak. Yeniden açtığınızda kurduğunuz sürümle açılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanane72 -- 8 Temmuz 2013; 13:52:08 >
  • evet güncelleme işlemini yaparken ünlem işareti çıkıyor ve ilerleme olmuyor, yardımcı olur musunuz.
  • ya ekran çift oldu kardeşş pfff
  • Güncellemeyi zorda olsayaptım fakat şarjı yine de çok iyi gitmiyor fazla fark olmadı gibi.

• beğenmediğim için tekrardan icsye döndüm çünkü donmalar başladı performans düştü evet şarjı biraz uzun gitti ama olsun yine de ıcs ye döndüm böylesi daha güzel :)
  • 4.2.2 de şarzın uzun gitmesi ekran parlaklığının üst limitinin azaltılmasından dolayı olduğunu düşünüyorum. 4.2.2 şu anda çok sorunlu
  • quantum 4 de hyundai t7s için çıkan yeni 4.2.2( tekrar düzenlenmiş) rom yükledim. testleri yaptıktan sonra performansını yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvcom07 -- 3 Ağustos 2013; 18:05:01 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.