Şimdi Ara

Codegen Quantum 4'e Android 4.2 yükleme ve root etme. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
12.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Live suit ilede denedim olmadı
    acaba bunu yapan bir arkadaş tek tek anlatma imkanı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3XT -- 17 Ağustos 2013; 20:02:31 >
  • Geçen hafta aldım tableti. Arkadaşımın kullandığı 7" Casper' la karşılaştırdığımda Casper çok yavaş kalıyor!

Yaşadığım sorun buradaki 4.2.2 romu yükledim yalnızca 1 kere resetledi, dün akşam şarj durumu %15 iken açık pozisyonda şarja bağladım. Şarj dolduktan sonra tablette hiçbir hayat belirtisi yoktu! Eyvah dedim gitti tablet! Ama alt tarafı sıcaktı, dedim kilitlendi sanırım. Ne yaptıysam açamadım, yada kapatamadım. Sabah dedim telefonlardaki gibi bataryasını çıkarıp takarsam sorun çözülür diye düşündüm. Kapağını açtım fakat tel. gibi değil.Kapattım kapağını. Baktım o sıcaklik yok. Şarja takıp açma düğmesine bastım ve açıldı! Sanırım bataryası bitince sorunda çözülmüş oldu..
  • dediğiniz şekilde yaptım olmadı. yok mu başka bir yolu?
  • mavi yazı ekranında install zip tıklıyorum dosya bulunamadı diyor. Öyle bir dosya yok diyor.
  • Yapmayı başardım. Aynen arkadaşın anlattığı şekilde yaparsanız olacaktır. Ben sürekli yanlış ses tuşuna basıyormuşum. Aşağı gelen eksi kısma ses tuşuna basacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthkn

Yapmayı başardım. Aynen arkadaşın anlattığı şekilde yaparsanız olacaktır. Ben sürekli yanlış ses tuşuna basıyormuşum. Aşağı gelen eksi kısma ses tuşuna basacaksınız.

ben bastığım halde olmuyor anlamadım

sen nasıl yaptın banada bir anlatsan çok makbule geçer birde performansı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgemici

quote:

Yapmayı başardım. Aynen arkadaşın anlattığı şekilde yaparsanız olacaktır. Ben sürekli yanlış ses tuşuna basıyormuşum. Aşağı gelen eksi kısma ses tuşuna basacaksınız.

Kardeş vallahi unuttum nasıl yapıldığını. Nasıl iş anlamadım. İyi bir cihaz değil kesinlikle. Şarj hiç dayanmıyor. Şarjı neyse ama inanılmaz derecede ısınıyor. bu konuda cihaza hiç optimizasyon yapmamışlar. İşlemci hızı sınırlandırma diye bir şey yok cihazda. Sürekli en yüksek frekansta çalışıyor sanırım ve bu yüzden çok ısınıyor. Yani normal çok ısınma değil. Çoook çok ısınma. Bunun dışında cihaz güven vermiyor. Sadece evde eğlence amaçlı prize bağımlı kullanabileceğiniz bir alet. Kesinlikle 350 liraya değmez. 600 liraya samsung 7 inç t310 var. Onu tavsiye ederim. Ben de ondan alacağım.

• quote:

quote:

quote:

Kardeş vallahi unuttum nasıl yapıldığını. Nasıl iş anlamadım. İyi bir cihaz değil kesinlikle. Şarj hiç dayanmıyor. Şarjı neyse ama inanılmaz derecede ısınıyor. bu konuda cihaza hiç optimizasyon yapmamışlar. İşlemci hızı sınırlandırma diye bir şey yok cihazda. Sürekli en yüksek frekansta çalışıyor sanırım ve bu yüzden çok ısınıyor. Yani normal çok ısınma değil. Çoook çok ısınma. Bunun dışında cihaz güven vermiyor. Sadece evde eğlence amaçlı prize bağımlı kullanabileceğiniz bir alet. Kesinlikle 350 liraya değmez. 600 liraya samsung 7 inç t310 var. Onu tavsiye ederim. Ben de ondan alacağım.

Kardeşimin ASUS MemoPad HD 7 ME173X-1A036A 7 inç Cortex A7 1GB 16 GB var pili çok iyi gidiyor. Gayet memnun. Wi-fi çekimide iyi (en azından q4'ten daha iyi). Fiyatıda uygun 400tl.

Bir daha bilindik markalar dışında bir ürün almam tövbe dedim artık. Ne bir destek var ne de adam gibi nette döküman bulabiliyorsun.
    Günlerdir şu güncelleme için uğraşıyorum bir tüelü olmadı. Burda yazılanları harfiyle yaptım yine olmadı artık attım bir köşeye öyle duruyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşimin ASUS MemoPad HD 7 ME173X-1A036A 7 inç Cortex A7 1GB 16 GB var pili çok iyi gidiyor. Gayet memnun. Wi-fi çekimide iyi (en azından q4'ten daha iyi). Fiyatıda uygun 400tl.

Bir daha bilindik markalar dışında bir ürün almam tövbe dedim artık. Ne bir destek var ne de adam gibi nette döküman bulabiliyorsun.
    Günlerdir şu güncelleme için uğraşıyorum bir tüelü olmadı. Burda yazılanları harfiyle yaptım yine olmadı artık attım bir köşeye öyle duruyor.

Benim alet bozuldu bile. İçini açtım baktım. Ekran flexi yanmış. cihaz çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Zaten ikinci el 200 liraya almıştım. Yedek parça diye satıyorum. Kesinlikle paraya yazık.

• Hocam mediamrkt'ta asus memopad hd 7 349 liraya düşmüş. Gazetede çıkan mediamrkt broşüründe öyle yazıyor. Webte hala 389 lira gözüküyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanane72 S kullanıcısına yanıt
    Dostum Codegen in desteği nasıl? Güncelleme çıkarma sıklığı, en azından internetten indirilebilir stok rom olayı falan nasıl?

Konuya giren diğer arkadaşlara bilgilendirme yapalım. An itibariyle CODEGEN QUANTUM 4 tablet 360 TL ve ASUS Memo Pad fiyatları 350-390 TL arasında gezerken Quantum4 çok pahalı kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navigasyonel -- 4 Ekim 2013; 3:18:09 >
  • vallahi değmez gerçekten adam gibi bir güncellemeside yok olanda bir tüelü yükleyemedik gitti
  • Teşekkürler. Demekki sikayetvar.com daki onca şikayet boşa değilmiş. Rio muydu neydi öyle bir firmadan bahsediyor şikayetçiler...
  • bende bu cihazı kullanıyorum hatta şu anda oradan yazıyorum cihazı alalı 1 ay oluyor daha 2.ci hafta hoparlörü cortladı servisle ilgili şikayetleri okuyunca servise göndermektense kendim taktım yeni hoparlör cihazın üzerinde gelen 4.2.2 versiyonu Tamamen devşirme bir android versiyonu hatta o kadar devşirme ki cihazda telefon özelliği olmamasına rağmen telefon bekleme durumundan inanılmaz şarj yiyor tahminimce galaxy s3ten devşirme olma ihtimali var zaten tablete bakınca bi s3 havası sezmişsimnizdir benim merak ettiğim bir yerde okumuştum bulamıyorum ıcs romu üzerinde oynama yaparak ana hafızayı 2gbta çıkaran bir rom var onu bulabilirsem onu yükleyeceğim bilen varsa link atarsa sevinirim . şarjı çok takmıyorum zaten en yakın zamanda içine extra pil tkıcam oldukca boş yer var kasada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    4.2.2'ye güncelledim tabletimi ancak "geliştirici seçenekleri"ni açamıyorum, "android sürümü"ne 7 kere tıklayamadan kırmızı fasulye geliyor sabahtan beri açamadım sinir oldum yardımcı olur musunuz? 4 defa tıkladığımda hemen fasulye geliyor
  • Bu cihazı kullanan ark. seste bir sorun yaşayan var mı? sanki çok az ses veriyor dışarıya ya da bende böyle bir problem var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: i.aydın

Bu cihazı kullanan ark. seste bir sorun yaşayan var mı? sanki çok az ses veriyor dışarıya ya da bende böyle bir problem var?

hoparlörü çok dandik. Bence hiç kafaya takma. Cihazında bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navigasyonel

Dostum Codegen in desteği nasıl? Güncelleme çıkarma sıklığı, en azından internetten indirilebilir stok rom olayı falan nasıl?

Konuya giren diğer arkadaşlara bilgilendirme yapalım. An itibariyle CODEGEN QUANTUM 4 tablet 360 TL ve ASUS Memo Pad fiyatları 350-390 TL arasında gezerken Quantum4 çok pahalı kaldı.

Asus o fiyatlarda ise codegen çöplük gibi kalır yanında. Codegene asa para vermenizi tavsiye etmem. tam anlamı ile çöplük bir alet. Donanım iyi ama başka hiçbir şeyi yok. Paranıza yazık etmeyin. Bedava verseler almakta tereddüt ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i.aydın

Bu cihazı kullanan ark. seste bir sorun yaşayan var mı? sanki çok az ses veriyor dışarıya ya da bende böyle bir problem var?

quote:

hoparlörü çok dandik. Bence hiç kafaya takma. Cihazında bir sorun yok.

En yüksek sesi benim telefonun en kısık sesi gibi ne kadar saçma yok böle bir şey şarjı da ayrı bir problem pişmanlıktan başka bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.aydın -- 17 Aralık 2013; 16:40:44 >
  • quote:

Asus o fiyatlarda ise codegen çöplük gibi kalır yanında. Codegene asa para vermenizi tavsiye etmem. tam anlamı ile çöplük bir alet. Donanım iyi ama başka hiçbir şeyi yok. Paranıza yazık etmeyin. Bedava verseler almakta tereddüt ederim.

Tamamen katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.aydın -- 17 Aralık 2013; 16:38:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.