Unlockroot programını kurduktan sonraki ilk açışınızda rootu yapın aksi taktirde açarsanız lisans isteyecektir. (Kaldırıp tekrar kurmak mümkündür.)
Tableti açıp bilgisayara bağlayınız. Geliştirici seçeneklerinden (ayarlar > Geliştirici seçenekleri) usb hata ayıklamayı ve sahte konumlara izin ver i açınız.
Unlockroot programındaki Yeşil root butonuna basınız.
Sağ tarafta cihazın adının yazılı olduğu bir bölüm çıkacaktır. O bölümden tabletinizi işaretleyip devam ediniz.
Eğer hata verirse yada tabletinizin adı çıkmadıysa telaş etmeyin. (Bendede öyle oldu)
Bunlar benim gözüme çarpanlar. Uygulamaları görünce hemen sevinmeyin, kötü bir yanı var. Uygulamalar sistem dosyası olarak atılmış silinemiyor. Bu uygulamaları root yapmadan kaldıramazsınız. Eğer root yaptıysanız bu uygulamaları kaldırmanın en iyi yolu Titanium Backup
Bence tam bir fiyat performans ürünü. Yanına birde klavyeli kılıf alınca tadından yenmiyor. (OTG desteği var) Şimdiye kadar onca uygulama-oyun denedim aralarında hiç açmadığı olmadı.
Pili bana tam olarak yetiyor ekran parlaklığını en düşüğe ayarlıyorum ve Screen Filter prgoramını %48,6 da kullanıyorum. Bugün saat 13:30 da şarjdan çıkardım akşam 00:00 a kadar anca bitti. Gerçekten böyle oldu arada New Sar Soccer oynadım ama büyük çoğunluk boşta ve netteydi.
Maksimum 300 tlye bir tablet arıyorsanız, hiç düşünmeden tavsiye edeceğim tek tablet bu. Eğer üzerine 100tl daha katabilirim derseniz:http://www.codegen.com.tr/quantum/quantum4.html kesinlikle bu ürünü öneririm. Ultimix 77'nin 2katı özelliklerine sahip.
Bende aslında Codegen Quantum 4 ü almak için gitmiştim nt'ye ama bitmiş olduğu için U77'yi aldım ve gayette memnunum.
Ultimix 77 'ye : Pipo s3 diyende var Odys Genio diyende... Ama ben Odys çünkü hakkında kısmında Derleme Kısmında Odys Genio yazıyor.
Kaptan ve İçerikten kendim çekmiş olduğum resimler atayım:
Ön kapak:
Arka kapak:
İçerik:
Giriş yerleri: (bu tarafın zıddında şarj girişi ve reset deliği bulunmakta: