|
Codemasters, Dirt 5’e yeni nesil konsollar sayesinde gelecek iyileştirmeler hakkında konuştu
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ssd ve ryzen 5 işlemciye sahip biri şimdi yeni nesil özelliklere mi sahip olmuş oluyo
Şu pc ciler hep sınıfın suskun ve zeki çocuğu gibi. Arkadan konsollar davar gibi coşarken çok kolay bir soruyu yaparlar, daha sonra fark ederler ki lan ders kolaymış çalışın beyler! derler. Haberleri yoktur ki sınıfın en önde oturan ama göze batmayan suskun çocuğu bunu zaten yıllardır çözebiliyordu. Önemli olan ne kadar zeki olduğunuz falan değil, sınıfta ne kadar ses çıkardığınızdır.
Not : ryzen dediğime bakmayın intel de var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 23 Haziran 2020; 20:45:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
"Nesil" ifadesi konsollar için kullanılır. Pc ile ilgisi yok. Mevcut hdd'li ve 7 sene önceki donanıma sahip PS4 ve Xbox One'dan sonra çıkacak olan PS5 ve XBox Series X de doğal olarak yeni nesil konsollardır. Onlardan sonra konsol çıkarsa onlara da yeni nesil denecek.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evet öyle olduğunun farkındayım hocam. Ama aynı oyun pc yede geliyor. O yüzden komik geldi bana. Sanki her sene o "yeni nesil" ibaresi anlamını yitiriyor gibi benim için. Yoksa bir derdim yok kimseyle. Ben zaten konsol + pc oyuncusuyum
En çok parayı konsollardan kazandıkları için konsollardaki geliştirmelerle daha çok ilgileniyorlar. PC sürümleri mecburen konsolların da gelişmesini bekliyor.
AMD reklamını yapmış
-
PlayStationcıların elinde bir last of us vardı o da yalan oldu 500 liraya kitlediler şimdi neresini savunurum acaba PlayStation ın diye düşünüyorlar
-
Artık konsollarda bilgisayar gibi yüksek fps veriyor fakat konsol almamdaki en büyük etken ucuz olmasıydı bu gidişle bilgisayar fiyatına konsol alacağız gibi duruyor.
Aslında bütün oyun geliştiricileri birleştirecekler oyun motorlarını dev haritalı hatta dünyanın tamamında geçen araçla Amerika’dan bir çıkacaksın Çin’e kadar gideceksin gerçeğe yakın grafiklerde bir forza gibi bişey çıkaracaklar. Tadından yenmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 23 Haziran 2020; 23:52:49 >
-
Series X çok güçlü be etkiliyor herkesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başka Yeni nesile Oyun geliştiricilerin açıklamalarını da okudum, hemen hemen hepsi sanki olayı yuvarlayıp geçiştiriyor gibi geliyor bana. Sürekli bir ssd yi övüp duruyorlar. Sanki teknoloji dünyasın da ilk kez ssd keşfedilmiş ve ilk kez konsollarda kullanılacakmış gibi. Yahu ssd nedir zaten en az 5 senedir bilgisayarlardan biliyoruz, çok anlatmaya lüzum yok. Yeni oyunların grafiklerine baktık pek bir cacık yok. Rtx muamma. Yine önceki nesildeki gibi çıkmadan fps ler havalarda uçuyor. Ama çıkınca yine dinamik çözünürlüğe mi dönerler göreceğiz.Neyse ki bir farklı şey olarak bunlar dual sense teki tetikten bahsetmiş.
-
Otomobil ve yarış oyunu yapan oyun firmalarının önünde şöyle büyük bir sorun var. Yarış oyunları bundan 5 sene ve öncesine kadar o kadar rağbet görüyor ve büyük bir rekabet vardı ki yapabilecekleri en iyi grafik ve kalitede yarış oyunlarını ve yarış türlerini yaptılar. Grid serisi, Dirt serisi, NFS serisi, Shift serisi vs. Ortada bu kadar iyi yapay zeka ve grafikler ile yapılmış yarış oyunları var iken şimdi ortaya koyacakları ile bu çıtaya aşmaları neredeyse mümkün değil. Oyuncunun cebinden eskilere sırtını dönüp 500 kağıdı almak için neye abansalar bilemiyorlar. O yüzden çok çok büyük bir yenilik şu an için beklenmemeli saydığım oyunlar hali hazırda yapılanın en iyisini yapmış durumda fiyatları da indiği anda alıp köşeye atıp tekrar ve tekrar oynayıp harcamadığınız para ile de tatile çıkın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 24 Haziran 2020; 8:34:16 >
-
Steamde 90 lira ön sipariş grafikler falan güzel duruyor sürüş hissiyatıda güzelmiş gride göre falan. Driveclub yapımcıları motocross yapımcıları yapmış heralde güzel bir oyun olacak kesinlikle ışıklandırma falan müthiş olmuş karda gece şimşek falan çakıyor efsane görünüyor. Yani bu fiyata alınır her türlü tr özel fiyatı ile codemasters sağ olsun doları 1.5 dan sayıyor hala destek olmak lazım
quote:
Orijinalden alıntı: kaand12@
Ssd ve ryzen 5 işlemciye sahip biri şimdi yeni nesil özelliklere mi sahip olmuş oluyo
Şu pc ciler hep sınıfın suskun ve zeki çocuğu gibi. Arkadan konsollar davar gibi coşarken çok kolay bir soruyu yaparlar, daha sonra fark ederler ki lan ders kolaymış çalışın beyler! derler. Haberleri yoktur ki sınıfın en önde oturan ama göze batmayan suskun çocuğu bunu zaten yıllardır çözebiliyordu. Önemli olan ne kadar zeki olduğunuz falan değil, sınıfta ne kadar ses çıkardığınızdır.
Not : ryzen dediğime bakmayın intel de var.Ryzen 5 değil, her iki konsolda zen 2 3700x var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dualsense felan demişte bu adamların oyunlarında daha tilt to steer yok diye biliyorum.
Katılmıyorum. Yazdıklarımız oyunlardan hiçbiri Forza horizon 3 kadar büyük bir kitleye ulaşmamıştır. Aynı şekilde GT sport eksik haliyle bile 8 milyondan fazla satmış bir oyun.
Konsolların ve genel anlamda bu ray tracing zımbırtısının tek getirdiği iyileştirme dağ, taş, bayır, yol, duvar ayna gibi parlıyor.
-
O zaman sen benim yazdığımı anlamamışsın. Benim saydığım oyunların içinde Forza horizon 3 olmaması onu görmemezlikten geldiğimi göstermez. Ama bütün bu oyunlar yapılabileceklerin en iyisini yapmış ve çok da iyi satmışlar diyorum, daha iyi ve yenisinin çıkıp da bunlardan daha fazlas satması şu an hayal çünkü bu oyunlar hala çok çok iyiler ve makul fiyattalar. Şimdi gelir biri de ama Grand Turizmo var der de. Benim anlattığım başka.
-
Ketçap-mayonez de olsun mu
konsolları güzel kılan fiyatlarıydı şimdi ki fiyatları baya arttı bu gidişle konsol yerine bilgisayar alıp kullanacaz
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
![]() Şu pc ciler hep sınıfın suskun ve zeki çocuğu gibi. Arkadan konsollar davar gibi coşarken çok kolay bir soruyu yaparlar, daha sonra fark ederler ki lan ders kolaymış çalışın beyler! derler. Haberleri yoktur ki sınıfın en önde oturan ama göze batmayan suskun çocuğu bunu zaten yıllardır çözebiliyordu. Önemli olan ne kadar zeki olduğunuz falan değil, sınıfta ne kadar ses çıkardığınızdır. ![]() Not : ryzen dediğime bakmayın intel de var. ![]() |
Benzer içerikler
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
- telegram premium fiyat
- twitter kullanıcı adı değiştirme
- instagram profil büyütme kapatma
- instagram yardım merkezi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X