Şimdi Ara

COĞ-1 TARİH-1 konuları neleri kapsıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocalar bile doğru düzgün bilmiyor konular tam olarak ne yardımcı olabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence geçmiş yıllardaki YGS konularıyla aynı olur çünkü sosyal-1, sosyal-2 diye ayırmışlar. LYS tipi soru çıkacaksa da korkmanıza gerek yok zira YGS'den kolay oluyorlar.
  • coğrafyayı bilmem de eğer sistem kendi içinde çelişmek istemiyorsa(?) tarihin lys tarih olması gerekir zira 2. sınav bilgi ölçecek dediler..
  • Olabilir ozaman sözellere sorulan tarihle, tmlere sorulan tarihin düzeyi aynı olur; sadece soru sayısı farklı olur.
  • Bence YGS kısmı olan

• Bence YGS kısmı çünkü Tarih 1 - Tarih 2 diye ayırmışlar.
  • Coğrafya-1 in coğrafya-2 ye göre daha yüzeysel olduğunu düşünürsek,tarih-1de de aynı şekilde yüzeysel genel kültür tarzı sorular olur diye düşünüyorum.10 soru için dev ezber yapmamızı beklemezler herhalde.

• ginzo9 G kullanıcısına yanıt
    Evet ben de çok ezber soracaklarını sanmıyorum yine de bir açıklık getirseler keşke. O kadar az soru için mecbur tüm konulara bakacağız yine...

• quote:

Orijinalden alıntı: EpirusluPirus

Olabilir ozaman sözellere sorulan tarihle, tmlere sorulan tarihin düzeyi aynı olur; sadece soru sayısı farklı olur.

Aynı olursa hazır çalışmışken gider sözeli fullerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarih-1 ygsyi , coğrafya-1 hem ygs hem lys yi kapsıyodur diye düşünüyorum . tarih lys tarih değildir herhalde müfredatta yok koymamaları gerekir bence böyledir
  • Müfredatta yok derken seçmeli çağdaş türk ve dünya tarihi dersi yok mu?Hocalara sormak lazım

• SerKrc kullanıcısına yanıt
    tm lerde cağdas turk ve dünya tarihi var ve ayrıçça coğrafya tm de coğrafya 1 diye geçiyor ama arasında sadee 9 10 yok 11 12 de var tarıh de oyle olur 11 12 sanmıyorum 3 4 soru anca yorum gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.