Bildirim
COĞRAFYA MAT EDEBİYAT
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
En büyük dertlerimden biriydi coğrafya, hallettim onu ama olmadı işte neyse :) okulda dersanede veya internette bir hoca bul ve dinle anlamaya çalış olmuyor diye bırakma sakın. Hiç sevmem coğrafyayı hala sevmem ama basit bir ders. Konu anlatım olarak simya kullanmıştım ben sen de kullanabilirsin. Anlama şekline göre ister bir kaç kere oku ister yazarak çalış ama konu anlatımını yala yut. Soru bankası olarak da fem idealdir. Konuyu bitirince soru bankasından o konuyu da bitir. Hepsi bitince de bir soru bankası daha bitirirsen tamamdır
Matematik için bir şey diyemiyorum maalesef ben de yapamadım bu sene tavaiyeleri diğer arkadaşlardan duymak isteriz.
Edebiyatı sadece bir iki hafta çalışarak 40 doğru 16 yanlış yaptım. Yayın denizinin el kitabı var o güzeldi ondan çalıştım yazarak. Üstüne bir de karekök edebiyat soru bankasını bitirdim. Çok iyi bir sonuç değil ama çalışma süreme göre fena değildi. Çalışılırsa yapılır edebiyat en azından bunu görmüş oldum.
Sakın ola ygs yi abartma, lys yi de hiç bırakma bu da benden sana bir tavsiye ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Karekökün güzel olduğunu duydum ben de bir de limit coğrafya haritaları falan yapamıyorum en çok da ondan soru çıkıyor haritaya her gün bakmak mı lazım lys de 13netim vardı bana bi 16 falan lazım coğrafyada edebiyatım iyidir sadece iyi bir deneme lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
selam melisa :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X