Şimdi Ara

Coğrafya Şimdiden Çalışılır mi? Daha sonra unutulur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 120 videolu bir coğrafya serisi var videolar 15 dakikalık. Uzun bir seri fakat fulletiyor. Bunu sınava girmeden bitireceğim. Fakat sorum şu; coğrafya, fen dersleri gibi unutulabilecek bir ders mi? Sınava yakın çalışsam daha mı iyi yoksa sınav konuları birokebilme ihtimaline karşı şimdi mi çalışmalıyım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• emdu yürek yırtılur

• Dostum, bir kaç sualim var; hepsini cevaplamani istiyorum.

Alp er tunga öldü mü

Issız ajun kaldı mu

Felek öcünü aliverdimi

Emdi Ürek yırtıldı mi

• Valla kardo bölümün ne bilmiyorum sayısal arkadaşlar denemelerdeki yapamadıkları soruları öğrenerek açığı kapattıklarını söylüyor. TM isen yorum yapamayacağım.

• Sayisalim ama coğrafyada konu açığım fazla. İlgili olduğum bir ders olması sebebiyle 120 video olması caydirmiyor fakat ileride unutulacak bir dersse vakit kaybı.

• Diğer derslerden eksiğin fazlaysa sonraya bırak. Zaten harita-nüfus baksan 2 soru hallediliyor gerisi de biraz genel kültür diyelim.

• Hangi hoca bu 120 video?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt

rez

• 120 video nedir abi..

• Erken değil. Sıkıştırmaktansa şimdi başlamayı tercih ederdim

• Mehmet Eğit'den dinliyorum hocam ben (sayısalcıyım). Bence sayısalcılara çok iyi hitap ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laplasyen -- 8 Ocak 2021; 13:51:9 >
  • Ben de bu hafta sonu yavuz tunadan bitirmeyi düşünüyorum. Temelim var sayılır o yüzden pek zorlamaz umarım.
    Herkes sona bırakın falan diyo ama son 1 ay yatarım kalkarım ayt biyoloji çalışırım o yüzden erken iyi bence.

• Yavuz Tunadan takip etmistim. Gecen sene tyt full, aytden toplam 2 yanlisim vardi. Limit sb yarilamistim denemeyle devam etmistim
  • Haftada iki gün bakıyorum ben zamana yayarak bakmak çok iyi bence hem fazla sıkmıyor yarısını da bitirdim konuların
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.