Şimdi Ara

coğrafyada hatalı soru olduğunu düşünüyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.memurhaber.com/lys-2016da-10-hatali-soru-var-flas-iddia-1607012h.htm senin bahsettigin soru burada hocam , ugur dershanesi hocalari soylemis
  • Hay yaşayın ya. 21. soru dediğiniz sanırım karma afet sorusu. Bariz bi şekilde hatalı soru. Bu himalayalar sorusu benim de yanlış. Bu ÖSYMnin sınavlarını çözerken ayrıntılı mı yoksa genel olarak mı düşüneceğimi şaşırdım. Kesinlikle himalayaları sormaya çalışmışlar ama himalayaların yeri gösterdiği yer olmadığı için ben de ahanda kandırmacalı soru deyip o öncüle yanlış dedim ve ziyan oldum.
  • tictocc kullanıcısına yanıt
    galiba itiraz süresi 3 günmüş ve geçmiş o süre :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: tictocc

Kimse onemsemiyor ki hocam, benim duyarli biri bildigim cografya hocasi bile " Ne ugrasacagim ogrenci yapsin itirazini" diyor.

ben olsamam bende itiraz etmem enayimiyim benim isime yaramıyacak konuyu para verip itiraz edeyim.... cidden başkasının öğrecilere para verip itiraz etme olasıgını nasıl düşünebiliyosunuz .. ? adam haklı sınava giren öğrenci para verip itiraz etmesi gerekende öğrenci...
  • jack_fear J kullanıcısına yanıt
    Ortada bir hata varsa , egitimcilerin de ogrenciler kadar duyarli olmasi gerek diye dusunuyorum. Neyse benim vicdanim rahat yapabilecegimi yaptim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matematkcı

bu soruda yanlış yok orda himalayalar var hatalı soru olacaksa son 4 sorudan birileri olabilir konuya iyi çalışmamışsın

Himelayalar yukarda. Coğrafyası zayıf olanlat bu soruyu doğru yapmış olabilir. Ayrıca linkteki hoca bana mesaj yazdı bu soru uzmanlık alanına girmediği için yapmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tictocc

http://www.memurhaber.com/lys-2016da-10-hatali-soru-var-flas-iddia-1607012h.htm senin bahsettigin soru burada hocam , ugur dershanesi hocalari soylemis

Çok sağol itiraz yapılmışmı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • obyilmaz O kullanıcısına yanıt
    Hocam daha yeni gordum yuh diyorum kendime.Evet yapildi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • itirazlar yapıldı arkadaşlar umarım kabul olur
  • Doğal afet sorusu bence de iptal olmalı. Bilimsel hatalı soru. Hidrografya sorusunda kelime oyunu yaptılar ama bunda bariz bilimsel hata bulunuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya beyler kusura bakmayın ama o ygsdeki hidrografya sorusu iptal olmadı şu doğru yaptığım iptal olursa harbi ayıp olur ygs'deki soru bir de 2010 lysde çıkmış onu etmediler bunu da etmesinler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.