Şimdi Ara

coğrafyada hatalı soru olduğunu düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akadaşlar coğrafyada birçok soruya gıcık oldum. şu 6. soruya bakarmısınız. bence 2 cevabı var. çünkü d şıkında belirtilen 4. bölge bildiğin hindistanın göbeği. ve engebe filan yok. hırs yaptım google mapten 1 e 1 baktım onlarca şehir var. birçoğu 1 milyon nufuslu. osym muhtemelen himalayaları kastetmiş ama himalayalar yukarıda biraz daha. bunu kime danışacağız.

• Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: obyilmaz

Up
    https://twitter.com/Mikdatca/status/747105164956413952 bu profili incele
  • İlettim. Sizin yorumunuz nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: obyilmaz

İlettim. Sizin yorumunuz nedir
    beyler bu iki sorunun iptal edilmesi gerek umarım itiraz etmişlerdir(6,21)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5rk2 -- 29 Haziran 2016; 22:23:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5rk2

beyler bu iki sorunun iptal edilmesi gerek umarım itiraz etmişlerdir(6,21)
    bu soruda yanlış yok orda himalayalar var hatalı soru olacaksa son 4 sorudan birileri olabilir konuya iyi çalışmamışsın
  • 5rk2 5 kullanıcısına yanıt
    Abim bu attigim linkteki prof. hocamizin yazdigi sorular icin gerekli itirazi yapti vicdanim rahat benim ,hatali olduguna katiliyorsaniz itirazinizi yapin derim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tictocc -- 29 Haziran 2016; 22:35:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tictocc

Abim bu attigim linkteki prof. hocamizin yazdigi sorular icin gerekli itirazi yapti vicdanim rahat benim ,hatali olduguna katiliyorsaniz itirazinizi yapin derim .
    bence hep beraber itiraz edelim
  • Gözlerin şaşı galiba ? coğrafyada hatalı soru olduğunu düşünüyorum
  • AYNEN ABİ COK EMİN YAPMİSTİM BU SORUYU
  • Viceman kullanıcısına yanıt
    Dogru duzgun gerekceleriyle itirazinizi yapin , ogretmenler itiraz falan etmiyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tictocc

Dogru duzgun gerekceleriyle itirazinizi yapin , ogretmenler itiraz falan etmiyor .
    6.soruya itiraz etmem ben şahsen itiraz ediceğim sorular 13.soru ve 21.soru gerekçeleriyle güzelce yazalım maalesef tm ler önemsenmiyor basında sadece fen deki sorular var
  • Dr.Cocktail kullanıcısına yanıt
    Suresi bitmeden edin yalniz gecmesin suresi.
  • tictocc kullanıcısına yanıt
    ne zaman bitiyor hocam bilginiz var mı uygulama hakkında
    Bitis suresini bilmiyorum bi hocaniza sorun derim
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 20:32:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: comolokko97

.
    bence doğal afet sorusu baskı oluşursa iptal olur basında ama herkes mf sorularını tartışıyor
    Kimse onemsemiyor ki hocam, benim duyarli biri bildigim cografya hocasi bile " Ne ugrasacagim ogrenci yapsin itirazini" diyor.
  • tictocc kullanıcısına yanıt
     coğrafyada hatalı soru olduğunu düşünüyorum

inşallah bu sorulardan hepsinin iptal edilmesi mümkün değil zaten 21.soru edilse bile yeter yani
    İtiraz olmustur insallah yeterince ne diyeyim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.