Şimdi Ara

Çoğu Uygulama Çalışmayı Durdurdu Hatası Veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba Arkadaşlar Benim Bi Sorunum Var Her zaman Bu sorunla karşılasıyorum en son bu sorun yüzünden 2 ay önce format attım hata vermedi vermedi son 2 haftadır yine vermeye başladı sorunum su arkadaşlar herhangibi programı açmaya kalktığımda o program çalışmayı durdurdu hatası veriyor
    mesala steam Resimdeki gibi böyle diyor ama kendim bi çözüm buldum ama bunu herzaman tekrarlamaktan bıktım crack işlemi gibi herzaman dosya klasörünün içine steam'in exe sini Yapıştıyorum tekrar açtığımda çalışmayı durdurdu demiyor ama 2 saat sonra tekrar açmaya kalktığımda yine çalışmayı durdurdu diyor bu sadece steamde değil yandex browser oyunlardada oluyor bunun çözümü yokmu?
     Çoğu Uygulama Çalışmayı Durdurdu Hatası Veriyor

• seam client bosttrapper yada steam client update açılışta engelliyse steam bu sorunu veriyordu su an sorun yok
    demiş
    http://forum.donanimhaber.com/m_78162428/tm.htm
  • awaqado kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Sorun Sadece Steamda Değil Tüm Uygulamalarda oluyor yandex browserda tüm oyunlarda felan oluyor winrar da bile çalışmayı durdurdu diyor :(
  • Beyler buna eğer çözümü olan varsa bana da yardımcı olabilir mi,teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert2Ran

Beyler buna eğer çözümü olan varsa bana da yardımcı olabilir mi,teşekkürler

Bende vardı bu sorun formatla hallettim. Ancak laptoplarda ki geri yukleme işe yaramıyor. Windows Ultimate i kendim indirdim ve cd oluşturdum o şekilde format attım. Bazı arkadaşlar recovery ile alındığı gunki haline geri yüklüyorlar ve bunu format sanıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.