Şimdi Ara

Çoğu yeni şeyin yolunu Apple açmadı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar akıllı telefon dünyasında çoğu şeyin yolunu apple açmadımı?Parmak izi okuyucusu,Hovertouch(iPhone 6),DDR3 Ram,64 bit destekli işlemci,120 fps kamera ile slowmotion çekim yapabilme gibi şeyleri ilk önce apple yapmadımı?Sonra apple özenti dedikoduları çıkıyor.Anlamıyorum ben bu insanları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle deme kanka adamlarda 16 zilyon piksel ama çamur gibi çeken kamera var, spotlarla eşit şekilde aydınlatılan odada çalışabilen göz takip sistemi var.. Var da var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caktirma hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

Öyle deme kanka adamlarda 16 zilyon piksel ama çamur gibi çeken kamera var, spotlarla eşit şekilde aydınlatılan odada çalışabilen göz takip sistemi var.. Var da var

Hiç duymadım pnp

• quote:

Orijinalden alıntı: Theozer3

quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

Öyle deme kanka adamlarda 16 zilyon piksel ama çamur gibi çeken kamera var, spotlarla eşit şekilde aydınlatılan odada çalışabilen göz takip sistemi var.. Var da var

Hiç duymadım pnp

O zaman çözüm buum saund. Senin derdine kesin çözüm.

• Baslik icin:hayir
    Uye icin:para aliyor musunuz boyle reklam icin?

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Baslik icin:hayir

Para veriyorlarsa bende reklam yaparım.

Şaka şaka paraya ihtiyacım yok.

• kardeş zamzungun bulaşık makineleri iyi diyorlar alacaz bir tane bakalım
  • telefonlarda ilk parmak izi okuyucusu ilk apple yapmadı bunu söyleyebilirim slow motionuda ilk apple yapmadı ayrıca 120 fps yazılımsal bir özellik bunun uygulamaları bile vardı önceden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMack -- 7 Eylül 2014; 1:20:54 >
  • apple ilk olarak yapmaz ama adamlar öyle reklamını yaparlar ki sen ilk onlar yaptı sanırsın.
  • yiğidi öldür hakkını yeme ! apple devrim yapmıştır yapacaktırda.
  • Benim bildigim ilk parmak izi tarayicaya sahip telefon iPhone 5s degildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frankdal

Benim bildigim ilk parmak izi tarayicaya sahip telefon iPhone 5s degildi.

Motorola Atrix
    Ayrıca Hovertouch dediğiniz şey Note 2 ve Xperia Sola'da da olan şey değil mi ?
    DDR3 Ram olunca elimize ne geçtiğini anlamadım. Ram konusunda Apple zaten iyi Android zaten kötü, bir şey değişmedi.
    120fps değil de, istediğim FPS'te videoyu programla çekebiliyordum ben iPhone 4S'imde. Android'de de zaten vardı. Konuştuğumuz şeylerin ne farkı var ?
  • Iphone olmasaydı Samsung hala kapaklı telefon yapıyodu."iPhonedo"

• Arkadaşa katılıyorum bugün amiral gemi modellerin belli başlı özelliklerine baktığımız zaman çoğu şeyi apple çıkartmış.
  • Buradaki asil sorun ilk Apple in yapmasi veya yapmamasi degil bunu hala anlayamayanlar var. buradaki sorun Apple yapana kadar hicbir firmanin kendini ön plana atarak 'Iste biz bunu yaptik' diyememesi.

Apple touch id yapar, ardindan Samsung yeni modeline parmak izi okuyucu ekler. Apple cesaretli bir firma ve kabul etmek gerek; ne yaparlarsa tutuyor. Gold renginde öncüsü olarak sayabiliriz. Daha once hangi cihazin gold rengi bu kadar tutuldu?

Apple da diger firmalardan arakliyor. Kontrol merkezi gibi mesela. Ancak bunu etkinliklerinde oyle bir anlatiyorlar ki, gundemi yakindan takip etmeyen biri ilk kez apple in kullandigini zannedebilir/zannediyor. Apple pazarlama ustasi gercekten, iphone 6 da buyuk ekran icin neler diyecekler cok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 8 Eylül 2014; 20:47:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Orijinalden alıntı: Frankdal

Benim bildigim ilk parmak izi tarayicaya sahip telefon iPhone 5s degildi.

Motorola Atrix
    Ayrıca Hovertouch dediğiniz şey Note 2 ve Xperia Sola'da da olan şey değil mi ?
    DDR3 Ram olunca elimize ne geçtiğini anlamadım. Ram konusunda Apple zaten iyi Android zaten kötü, bir şey değişmedi.
    120fps değil de, istediğim FPS'te videoyu programla çekebiliyordum ben iPhone 4S'imde. Android'de de zaten vardı. Konuştuğumuz şeylerin ne farkı var ?

iPhone 4le çekin bakalım s3 s4le çekin bakalım 120 fps noluyo

• Söylediğin doğru ama senin gibi fanboyların yüzünden forumun tadı kalmadı. Heryer fanboy ve troll kaynıyor. Eskiden bilgi tecrübe tartışılır paylaşım yapılırdı forumun bi kalitesi vardı sayenizde parasıyla aldığı şeyi sidik yarışına sokma çabalarınız yüzünden forumun kalitesi düştü.

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Baslik icin:hayir

Siz bu soruyu sorduğunuz için para kazanıyomusunuz aceba.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.