Şimdi Ara

Coğumuz Biliyoruz bu görüntüleri ancak Gına Geldi Artık .. K2 Kendine Gel YETER !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Coğumuz Biliyoruz bu görüntüleri ancak Gına Geldi Artık .. K2 Kendine Gel YETER !

• Hiçbir sonuca varamazsınız.
  • Nisan ayinda gelecek buyuk Patch den baska umudumuz yok. Tahminimce Nisan sonlarina dogru yada Mayis ayinda bu patch ler gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Nisan ayinda gelecek buyuk Patch den baska umudumuz yok. Tahminimce Nisan sonlarina dogru yada Mayis ayinda bu patch ler gelecek.

resmi bi kaynak varmı? ve ne gibiler şeyler olcakmıs acaba bi acıklama varmı
  • KO forumlardan okumustum. Map ve bazi Skilleri Server tarafina alip Gem Bug itemlarin silinecegi soyleniyordu. Tarihi bende bilmiyorum tam olarak ama yinede bekledigim gelismeler var. Zaman konusuda Nisan ayi icerisinde gibisinden genis bir zaman tutulmus fakat firmanin beceriksizligi ve ise verdikleri onemide katarsak Mayis ayini bulacagini dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeppe

quote:

Nisan ayinda gelecek buyuk Patch den baska umudumuz yok. Tahminimce Nisan sonlarina dogru yada Mayis ayinda bu patch ler gelecek.

resmi bi kaynak varmı? ve ne gibiler şeyler olcakmıs acaba bi acıklama varmı

Eninde sonunda yine aynısı olucaktır
  • Her büyük yamanın öncesinde, büyük umutlar besleyip. Haaahh bu sefer olacak anasını satiiim deyip. Yeni yama geldikten bir mühlet sonra, oyunun tekrar kosp yuvası haline geldiğini görünce, twitter'da hf'nin açıklamasını görüp, bu sefer ulan harbiden bu sefer düzelecek, çok şükür adam akıllı pk atacaz deyip. Hf'nin bir takım attack eklentilerini kaldırması üzerine, hurrraaaaaa deyip pre+cash cekip pk alanına gidip görüceksiniz ki, oyun yine eski halini almış, başına buyruk hareket ediyor.

Bu durumda K2'nin yiyecegi küfür paha biçilemeyeceği için, hiç sinirlerinizi yıpratıp, bedavadan sinir stress sahibi olmayın.Satıp bırakmak en mantıklısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

KO forumlardan okumustum. Map ve bazi Skilleri Server tarafina alip Gem Bug itemlarin silinecegi soyleniyordu. Tarihi bende bilmiyorum tam olarak ama yinede bekledigim gelismeler var. Zaman konusuda Nisan ayi icerisinde gibisinden genis bir zaman tutulmus fakat firmanin beceriksizligi ve ise verdikleri onemide katarsak Mayis ayini bulacagini dusunuyorum.

asdads
    Maradon patch:Abi düpe kalkacak merak etmeyın
    Forgetten:Abi dedım size düpe kalktı koxpda kalkacak
    Chaos:KesiN kalkıyor
  • Türkler için tek umut 2011 yılında yapılması beklenen KoTR(Knight Online Türkiye).
    Ama bu oyunada hakim cıkabileceklerini sanmıyorum...
  • 4-5 Senedir aynı manzara. Açıkçası değişeceğini düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrionS

Türkler için tek umut 2011 yılında yapılması beklenen KoTR(Knight Online Türkiye).

Umut derken? Koxper Türkler orayı yıkarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenjianatsu

quote:

Türkler için tek umut 2011 yılında yapılması beklenen KoTR(Knight Online Türkiye).

Umut derken? Koxper Türkler orayı yıkarlar.

Yapılan açıklamalar türkler kol pazarına en fazla para yatıran millet olduğu için bizleri bekliyen yeni bir db ile karsımıza cıkıcaklarmış(mış,mış,mış ben inanmıyorum ama..)
  • quote:

Eger KoTR Çıkarsa Bir yandan Süper Olur. Bir yandanda Oyundaki Tüm Koxperlar Türk Oldugu İçin Hepsi KoTR ye Geçer Yani Yine Aynı Şey Olucaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A1E0DA5D4 -- 6 Nisan 2010; 18:30:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.