Şimdi Ara

COHERENCE Mutlaka izleyin.(paralel evren içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce izlediğim ve çok beğendiğim film. Eğer paralel evren tarzı filmlerden hoşlanıyorsanız bu filmi kaçırmayın. Bir noktadan sonra sürekli gizem ve gerilim bir arada gidiyor.

Mr. nobody gibi aşırı underrated olmuş bence ^^

• Filmin ilk yarısı : Çöp, boş boş konuşmalarla geçiyor bu kadar uzatılmamalı yarısında kapamamak için zor tuttum kendimi
    İkinci yarısı : Güzeldi iyi gidiyodu izlenebilir tek kısımdı olayları çözmeye başladıktan sonraki bölümler
    Sonu : Çöp ++, öyle saçma son mu olur tüm olay ağır ağır gitti o kadar sonra birden neyse spoiler vermiyim ama direk o kadar şeyi atlaması ve filmin bitmesi çok saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little Caprice -- 24 Temmuz 2015; 16:52:50 >
  • Bildiğim kadarıyla çok çok küçük bi bütçeyle ve doğaçlama oyuncululukla çekilmiş, bunu bilerek izleyince daha bi takdir ediyosunuz filmi, bende tavsiye ederim, yer yer sıkıcı bölümleri var ama genel olarak güzel
  • Paralel evren tarzı sevenler izlesin ben gizem diye izledim ama pek sarmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz filmler hakettiği değeri göremiyor ne yazık ki
  • Bence biraz haksızlık ediyorsunuz, çöp olarak nitelendirilmemesi gereken bir film. Tamam işleyiş biraz yavan kalmış olabilir ama diğer arkadaşın dediği gibi çok kısıtlı bütçe ve doğaçlama diyaloglar ile film bu hale gelmiş ben tebrik ettim. Bir çok overrated filme göre tek solukta izlenebilir. Diyalog üzerine kurulmuş bir film olduğu için pat diye konuya girmek yanlış olur. O yüzden baştaki konuşma sahneleri ister istemez olacak, karakterleri biraz tanımak açısından.

@ witch-king Evet katılıyorum böyle filmler hak ettiği ilgili görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 24 Temmuz 2015; 21:09:00 >
  • Evet bende filmi izledikten sonra öğrendim ve taktir etmiştim :) Zaten izlerken insan bir süre sonra kendini boşlukta hissediyor, onların yerine koyunca kendini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 24 Temmuz 2015; 21:08:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.