Şimdi Ara

Coie Anti Monitor vs Full Fed Galactus with Ultimate Nuliffer vs Rebirth Manhattan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rebirth Manhattan featleri ne hocam ?

Şuanlık Rebirth Manhattanı pek bilmediğimden takım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

Rebirth Manhattan featleri ne hocam ?

Şuanlık Rebirth Manhattanı pek bilmediğimden takım diyorum.
    Coie Anti Monitor vs Full Fed Galactus with Ultimate Nuliffer vs Rebirth Manhattan

Buyur hocam. N52 featını sokmadım çünkü yaratılan evrenlerin kaç boyutlu uzay zamana bağlı olduğu bilinmiyor. Onun için N52 featı yerine Mxy ile karşılaştırarak en az 5d imp ve high multiverse diyebiliriz.

• BeyondG kullanıcısına yanıt
    Coie Anti Monitor araştırdığım kadarı ile çok güçlü bi karaktermiş Bu yüzden Coie Anti Monitor alır
    Not:Featler için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 6 Ekim 2018; 13:5:59 >
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Takım yokki herkes tek :D

VS'ye gelirsek Anti Monitor diyorum.
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Benim gözler mi bozulmuş :D "Vs"'yi "ve" diye okudum
    Neyse Coie Anti Monitor bence de alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 6 Ekim 2018; 13:6:28 >
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Olur öyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu 3 lünün arasında en büyük tehtid coie anti monitor.Fakat bu en güçlüsu olsuğunu göstermez.Sonuçta supergirl ve flashtan zarar görebilen bir karakter.
    Rebirth manhattan çok güçlü resmedildi bize.Mxy nin bile çok korktuğu bir güç olarak.Anti monitor flashdan dayak yerken manhattan reverse flası anında yok edebiliyor.
    Galaktus ise biraz daha geride bu 2 sinden.Multiversal tehtid değil olsa olsa multi universal tehtid olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrimp6 -- 6 Ekim 2018; 13:25:59 >
  • Tehdit olarak COIE ama zarar görmemezlik bakımından Manhattan bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.