" 7850 üzerinde yoğunlaşıyorsa siz her kartta var diyemezsiniz diye düşünmekteyim." Zaten sorunda bu cümlenizde gizli.7800 serisi öyle sattı ki birilerine battı.DH fp kartı olarak 7800 önerdi.Bu usta kalemler şimdi susuyor,hatta kıvırıyor.Bilmiyormudunuz cızırdadığını? 7800 serisine saldıran fanboylar bu cızırtı konusunun kendi kartlarında da olduğu yüzlerine vurulduğunda kıs kıs gülüyorlar, hiç konuşmuyorlar..En üstte 2. mesajda örnekledim.Durum öyle bir hal aldı ki; 7950 kullanıcıları bile 7800 serisine saldırdı.Çünkü 7870xt ile aynı gpu ya sahipler ve 7870xt ucuz.Şu günlerde fiat kırdılar.Arkadaşlar bu pazar kavgalarına alet olmayın.Meyve veren ağaç taşlanır.
Sonuç itibarıyla bobinden geçen akım rezonansa neden oluyor buda cf modunda daha fazla parazit yaratıyor iki kafaüstü bir kulakiçi toplam üç farklı kulaklıkla denedim ses kartının slotlarını değiştirdim ses kesinlikle kulaklık çıkışınada karışıyordu
Artık kapitalist sistem öyle bir hal aldı ki artık kendini bile doyuramaz oldular.artık kaliteli ürünler çıkarmıyor önemsemiyorlar para nerde gelir diye oraya buraya bakan şirketler firmalar vb. var artık eskikisi gibi sağlam elektronik ürünler çıkmıyor...
quote:
Orijinalden alıntı: RKDesing
Tek çare AMD stok fanı
Kesinlikle + 2315648461
Evde uçak uçuyor sanki,cızırtı-vızırtı kalmıyor valla
quote:
Orijinalden alıntı: Fire.Sword
quote:
Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06
( COİL WHİNE )Çoğu ekran kartında, hatta bütün ekran kartlarında var o da şöyle bir oyun açtığınız zaman gpu'ya yüklenen,odaklanan grafiklerden küçük bir süre hafif cızırtı şeklinde olan bir problem aslında bakarsanız problem değil.Bu arada windos 7 derecelendirmesi benchmark testi yaptığınızda cızırtı sorunu oluyor.Dediğim gibi bir anda karta yani gpusuna yüklenince bir anda cızırtı yapıyor hafif sonra geçiyor bende bile var bu hafif cızırtı oyunlarda ve benchmark testlerinde sıklıkla karşılaşırsınız.Bu sorunla karşılaşanlar ürünü garantiye vermesinler kartı geri gönderirler boşa uğraşmış olursunuz.
Gördüğüm kadarıyla birşey öğrenmişsin bunu da bütün konulara kopyala-yapıştır yapıyorsun hatta 1 yıl önce açılmış konuları bile hortlamaktan çekinmiyorsun neyse konuya dönersek coil whine'in kartın gpu'su ile alakası yoktur. ses kartın bobin veya kondansatörlerinde gelir. ayrıca bir anlık yükle kısa bir süre yapıp sonra geçer diye birşey de yok. yük ve fps yüksek olduğu sürece ses devam eder. crysis menüsünde vsync kapalı durun bakalım ses geçiyormu. sesi azaltmak isteyen vsync açıp fps'yi 60'a sabitlemelidir. son olarak ise ben de 1 yıl önce aynı sorunu yaşayıp, sorunla ilgili bilgim olmadığından kartı garantiye yollamıştım ve çizgi elektronik kartı iade almıştı ve vatandan yenisi gönderilmişti. eskisi bile kasa masaüstünde başımın dibinde olmasına rağmen crysis menüsü gibi yerler hariç sesi duyulmazken iade alındı ve yeni gelen ise daha da az ses çıkarıyor. normal kullanımda sesisini hiçbir şekilde duymuyorum zaten. yani garantiden geri gönderirler boşuna uğraşırsınız kısmı da doğru değil, selametle
+1
yan kapakta bendekide ses yapıyordu ama anakart üzerindeki power fan(AuXfan)kısmına taktım 400 rpm civarı dönüyor ama tık ses yok
AYNEN ASUS GTX 660 SES SORUNU YOK
Fire.Sword
kullanıcısına yanıt
Fire.Sword'a katılıyorum vsync açık ses çıkarmıyor ama yüksek fps de ötüyor adeta.
quote:
Orijinalden alıntı: funkerman
Fire.Sword'a katılıyorum vsync açık ses çıkarmıyor ama yüksek fps de ötüyor adeta.
Biz sadece vsync den bahsetmiyoruz konuyu iyi okursan anlarsın
fazla takılmayın normaldir.. vsync açın.
benchlerde ister istemez bazen oluyor vsync off olduğu için
Asusun 7870 modelini kullanıyorum kulağımı kasaya dayıyorum ne cızırtı çıkıyor nede fan sesi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme