Şimdi Ara

COILOVER aranıyor..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 model subaru impreza 1.6 için (ilk tercih çıkma) coilover amortisör aranıyor.Bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa çok memnun olurum. cevdetakdogan@yahoo.com adresine mail 'lerinizi bekliyorum.

• Biraz sonra coilover ne oluyor diye 1soru ile karşılaşırsan şaşırma
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Biraz sonra coilover ne oluyor diye 1soru ile karşılaşırsan şaşırma

soracaklar için hemen açıklayalım;

Yükseklik ve sertlik yarlı süspansiyon sistemidir... Amortisörle yay beraberdir ve yayın iç kısmında dişliler, alt kısmında büyük bi somun vardır... Bu somunu sıktıkça yay doğal olarak yukarı doğru sıkışır ve araba alçalır, gevşettikçe tam tersi olur...

COILOVER aranıyor..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarbay -- 15 Nisan 2007; 20:58:15 >

• Coilover lerde yay ekstradan alınabiliyormu coilsprings diye duymuştum mesela eibach marka yay alıp coilover a takabiliyormuyuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRaTiNhO

Coilover lerde yay ekstradan alınabiliyormu coilsprings diye duymuştum mesela eibach marka yay alıp coilover a takabiliyormuyuz

Takarsın olması gerekende bu ama cogu kişi paket alıyor

Genelde JDM Coiloverlar yaysız satılıyor

Sen 80kg 100kg kafana gore takılıyorsun

One arkaya istediğin yayı takabilirsin

Bir yayın hem kg hemde cm değerleri war ama ülkemizde sadece cm ye bakılıyor
  • Coilover li meganeII

COILOVER aranıyor..!

COILOVER aranıyor..!
  • denzelcim evet o megane coiloverlı ama fuarda duyduğum kadarıyla takozlar üstündeymiş yani hiçbişi yokmuş. Nerden biliyorsun dersen onun hemen solundaki penbe tipoyu 2 gün bekledimde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gain ortak aranıyor
    4 ay önce açıldı
    Aranıyor
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olabilirde pek bilgim yok

Ama normal hayattada buna yakın.Tabi nasıl gidiyor merak ettim

Elime biraz para gecse düşünmeden coilover taktırırdım

COILOVER aranıyor..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 15 Nisan 2007; 23:20:52 >

• Bildiğim kadarıyla Coilover lar 2 çeşit

1 i elektrikli yani hiç uğraşmadan düşürüyor

2 cisi ise söküp düşürüp tekrar takıyorlar

Doğru mu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yarbay

Bildiğim kadarıyla Coilover lar 2 çeşit

Doğru mu???

aynen öle dostum. Elektrikli coiloverın fiyatı 5.500ytl idi en son baktığımda normalleri ise 1.250 sanırım. O Megane'da sanayi işi coilover var 1 milyar gibi bir maliyeti de onun sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

quote:

Doğru mu???

aynen öle dostum. Elektrikli coiloverın fiyatı 5.500ytl idi en son baktığımda normalleri ise 1.250 sanırım. O Megane'da sanayi işi coilover var 1 milyar gibi bir maliyeti de onun sanırım

Denzele şimdi onu sormuştum. Bizi bayağı aşar fiyatlar

• Bu ne yaaa Bu arabanın gitmesi için kaymak gibi asvalt lazım. 2 saat istanbul yollarında böyle kullansan vurulmadık yeri kalmaz bunun.

quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Coilover li meganeII

• konu baya sapmış anladığım kadarıyla ama ben hala bana yardımcı olacak arkadaşlar var diye düşünüyorum.ikinci el çıkma veya uygun fiyat coilover arıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

quote:

Doğru mu???

ya bu coilover aldıktan sonra ayarları nasıl oluyor nerden yapıyoruz konsola tuş falan mı koyuluyor cayyene de var diye biliyorum nasıl oluyor ayarlanması

• quote:

Orjinalden alıntı: cevdet42

konu baya sapmış anladığım kadarıyla ama ben hala bana yardımcı olacak arkadaşlar var diye düşünüyorum.ikinci el çıkma veya uygun fiyat coilover arıyorum.

Arkadaşım konu sapar çünkü bu bölümde ilan verilmiyor... Üst konu da yedek parça alım satım var oraya bakarsan yardımcı olacaklar çıkabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.