Şimdi Ara

Coins Almaktan Banlanan FUT Hesabım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi FUT hesabım süresiz olarak banlandı. Uyarı falan da yapmadılar, direk banladılar hesabı. Bir ara gördüğüm resimde ilk önce uyaracaklarını, sonra fut hesabını sıfırlayacaklarını falan görmüştüm. O yüzden uyarmalarını beklememenizi öneririm. Yönetim umarım konuyu kapatmaz çünkü burada coin almayı falan önermiyorum, sadece başıma gelen olayı anlatıyorum ki başkaları da ona göre önlem alsın.

• valla hocam geçmiş olsun :) bende coins aldım baya oldu şuan bende böyle bir durum olmadı
  • Hocam aynı durum bana da oldu dün. Önce banladılar sonra banlandın mailini attılar. Şimdi ben mail attım bakalım ne cevap verecekler. Sanırım bir dalga banladılar. Mail atmanızı öneririm, çünkü benim bildiğime göre de önce uyarmaları gerek. Sizin dediğiniz gibi uyardıklarından sonra birkez daha alınırsa banlanması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whizjeh

Hocam aynı durum bana da oldu dün. Önce banladılar sonra banlandın mailini attılar. Şimdi ben mail attım bakalım ne cevap verecekler. Sanırım bir dalga banladılar. Mail atmanızı öneririm, çünkü benim bildiğime göre de önce uyarmaları gerek. Sizin dediğiniz gibi uyardıklarından sonra birkez daha alınırsa banlanması lazım.

Aynen attım da, beklemek ayrı bir dert bunları. Çok yavaş geri dönüyorlar. Ayrıca bugün itibariyle hesabımı tümden banlamışlar. Hiçbir oyun online oynanmıyor ve oyun bile satın alamıyorum Origin'den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.3GG -- 13 Aralık 2014; 16:08:35 >
  • Aynı şekilde benim hesabımı da tamamen banlamışlar malesef.. Umarım merhametli davranıp, ikna olurlar.
  • quote:

Aynı şekilde benim hesabımı da tamamen banlamışlar malesef.. Umarım merhametli davranıp, ikna olurlar.

Merhametle alakası yok. Kendi dedikleri işi yapmıyorlar. Uyaracağız, sıfırlayacağız, sonra FUT hesabınızı banlayacağız dediler ama yaptıklarına bak. Kesinlikle haksız durumdalar.
  • İyi yapmışlar kusura bakmayın ama hem suçlusunuz hem güçlü. Ne yani bi kez yüklü miktar coinsi alın uyarı yapılsın 2. denemede banlansın. Herkesin bi kez coins alma hakkı var yani öyle mi? Nasıl bitecek o zaman bu coins satışı? Tebrik ettim ea'i temizlemeleri lazım haksız kazanç elde edenleri oyundan. Adı üstünde yasak kardeşim yasak yaparsan cezasını çekersin uyarı varmış falan geçeceksin onları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİFA 22 (BANLI) STEAM HESABI
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu güne kadar Fifa 15 için 150-170 tl poinste yatırdım ne oldu ? hiç birşey koça bir hiç bir halt cıkmadı Ea şu paketleri şişirse kimse coinsin yüzüne bakmaz Bu gün bende uyarıldım hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnk9624

İyi yapmışlar kusura bakmayın ama hem suçlusunuz hem güçlü. Ne yani bi kez yüklü miktar coinsi alın uyarı yapılsın 2. denemede banlansın. Herkesin bi kez coins alma hakkı var yani öyle mi? Nasıl bitecek o zaman bu coins satışı? Tebrik ettim ea'i temizlemeleri lazım haksız kazanç elde edenleri oyundan. Adı üstünde yasak kardeşim yasak yaparsan cezasını çekersin uyarı varmış falan geçeceksin onları.

Hocam madem böyle bir işe kalkışıyorlar. Adam gibi alan,satan, bu işin ticaretini yapan her türlü birimi banlamaları lazım değil mi? Ha banlasalar oyuncu mu kalır sizce? Youtuberlerın, streamerların vs. nickleri isimleri her şeyleri ortada. Adam canlı yayınca coin satın alıyor ya. Eeee biz niye arada kaynıyoruz o zaman. düpedüz saçmalık savunmayın eayı şimdi.

• Nerden anlıyorlar ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

İyi yapmışlar kusura bakmayın ama hem suçlusunuz hem güçlü. Ne yani bi kez yüklü miktar coinsi alın uyarı yapılsın 2. denemede banlansın. Herkesin bi kez coins alma hakkı var yani öyle mi? Nasıl bitecek o zaman bu coins satışı? Tebrik ettim ea'i temizlemeleri lazım haksız kazanç elde edenleri oyundan. Adı üstünde yasak kardeşim yasak yaparsan cezasını çekersin uyarı varmış falan geçeceksin onları.

Hocam madem böyle bir işe kalkışıyorlar. Adam gibi alan,satan, bu işin ticaretini yapan her türlü birimi banlamaları lazım değil mi? Ha banlasalar oyuncu mu kalır sizce? Youtuberlerın, streamerların vs. nickleri isimleri her şeyleri ortada. Adam canlı yayınca coin satın alıyor ya. Eeee biz niye arada kaynıyoruz o zaman. düpedüz saçmalık savunmayın eayı şimdi.

Coins Almaktan Banlanan FUT Hesabım

• Whizjeh kullanıcısına yanıt
    hocam evet doğrusu dediğin gibi herkesi banlamaları ama streamerlar işin içine girince olay değişiyor streamerlar ea'in çok ama çok işine geliyor. şunu da söyleyeyim bazılarını banlamadan bu işin önüne geçilemez, şimdi bu forumda bu coins alan veya almayı düşünen bir sürü kişi belki de bu yüzden vazgeçecek caydırıcı cezalar olması lazım arada kaynayan siz veya başka biri olacaktı, arada kaynamamak için bu tür işlere başvurmamak gerekiyor tüm coins alanları banlamaları zaten mümkün değil.
  • quote:

hocam evet doğrusu dediğin gibi herkesi banlamaları ama streamerlar işin içine girince olay değişiyor streamerlar ea'in çok ama çok işine geliyor. şunu da söyleyeyim bazılarını banlamadan bu işin önüne geçilemez, şimdi bu forumda bu coins alan veya almayı düşünen bir sürü kişi belki de bu yüzden vazgeçecek caydırıcı cezalar olması lazım arada kaynayan siz veya başka biri olacaktı, arada kaynamamak için bu tür işlere başvurmamak gerekiyor tüm coins alanları banlamaları zaten mümkün değil.

Orası da doğru hocam. Neyse sağlık olsun. En azından şu uyarma ile ilgili açıktan bir şansımı denemek istiyorum. Hadi uyarı mesajı attılar onu görmedik de 2. uyarıda fut resetleniyormuş. Herhangi bir resetlenme gerçekleşmedi. Belki göz dağı vermek için yapmış olabilirler. Umarım öyledir...

• oyun şu anda bildiğin ticarethane gibi iken son kullanıcı coin alsa ne olacak sen zaten oyundaki bütün envanteri para ile satıyorsun . o zaman maç sonu gelen coin miktarını arttırın yada oyunculara oyun içi coin ler yeterli bir şekilde aktarılsın millet böyle işler ile uğraşmasın
  • çok geçmiş olsun dostum
    bazılarına uyarı mesaji gidiyor bazılarıda direk banlanıyor çok garip
    Platform ne acaba dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haki_Tr -- 13 Aralık 2014; 20:09:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haki_Tr

çok geçmiş olsun dostum
    bazılarına uyarı mesaji gidiyor bazılarıda direk banlanıyor çok garip
    Platform ne acaba dostum

PC platformu hocam.
  • fut insanı yer bitirir en iyisi ps de oynamak fifayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.