Şimdi Ara

Çok acemiyim lütfen yardım eder miziniz? İPod touch 8 gb ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
4.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar dediğinz heryolu denedim olmadı... resimlerle sizlere göstereyim-----İpodu bağlarken aynen böyle oluyor direk....

Çok acemiyim lütfen yardım eder miziniz? İPod touch 8 gb ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maskin -- 1 Ağustos 2012; 14:18:11 >

• daha sonra da bunu yapıp bekliyorum..

• daha sonra da böyle hata veriyor---LÜTFEN BİLEN VARSA BAŞKA NE YAPAYIM YAPAMADIM LANET OLSUN...

• DFU Mode'a Alma;

Öncelikli olarak kullanıcagımız tuslar Home (Dokunmatik ekranın altında bulunan Yuvarlak tuş) ve Power Tusu (üst tarafta bulunan Acma/Kapama tusu).
    - Home tusuna 5sn,
    - Home tusundan elinizi kaldırmadan Power tusuyla birlikte 10 sn basmaya devam edin,
    - Yine eliniz Home tusundan kaldırmadan Power tusunu bırakıp, basmaya 30 sn boyunca devam edin.

Yani eliniz hep Home tusunda =) Eger Dfu Mode'dan cıkmak isterseniz, Power ve Home Tuslarına biraz basılı tutarsanız (elma logosu gelene kadar) telefona restart atmıs olucaksınız.

----------------------------------------------------------------------------------
    UMARIM İŞİNE YARAR HOCAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89A521F1-A -- 1 Ağustos 2012; 16:17:17 >
  • olmuyor hocam artık bıktım lanet olsun ya.................
  • RESTORE DİYE BİŞEY ÇIKMIYOR YA SADECE GERİ YÜKLEDİYOR....HER YOLU DENEDİM....LÜTFEN BUNUN ÇÖZÜMÜ YOK MU
  • Gemiş olsun kardeşim garantisi de yok galiba bence unut bu cihazí durumunu anlayabiliyorum ama kimsenin yapacak bişeyi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabocan

Gemiş olsun kardeşim garantisi de yok galiba bence unut bu cihazí durumunu anlayabiliyorum ama kimsenin yapacak bişeyi yok

öyle gözüküyor ya arkadaşlar sürekli restyore et diyor ama bir türlü çıkmadı farklı bilgisayrlarda da denedim hep aynı şey... başka bir yere bıraktım cihazı 30 tl istediler yarın bakalım yapabılecek mı ....
  • yapamadı cihaz çöp herhalde......
  • geçmiş olsun dostum,insan yapamayınca çıldırıyor..
  • aynen öyle ya ama kimsede birsey deiyemiyor ona kızdım anlamıyorlar demek ki... içim rahat etsin diye bi apple bayiisne gidip öğreneceğim
  • sorun anakart dediler ?? başka yere de göstereyim dedim anakart ücreti 260 dolar =))
  • sıvı temas olmuş varsayalım yada tam olarak suya düşmüş ama ekran acılıyor ıtunes usb falan yapılabilir mi? suya temas olmuşsa ekran goruntusu gelmememsi lazım değil mi..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maskin

sorun anakart dediler ?? başka yere de göstereyim dedim anakart ücreti 260 dolar =))

sorun anakart olsaydı cihaz hiç açılmazdı.İnternetten ios 5.1.1 sürümünü indir itunes tan manuel olarak atmayı dene belki yazılımıla ilgili bir sorundur
  • arkadaşlar cihazı uzun uğraşlar sonucu çalıştırdım sürümüne baktım sürüm 3.1.3(7e18) cihazım 1.nesil ..... bunun sürümünü 4 yapabilme imkanım var mı ? nasıl yapabilirim? 4 çıkarsa sıkıntı olur mu ?
  • arkadaşlar başka yazılım atamaz mıyım acaba ?? kimse yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maskin -- 14 Aralık 2012; 16:58:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maskin

arkadaşlar başka yazılım atamaz mıyım acaba ?? kimse yok mu

http://blogherseydir.blogspot.com/2012/11/restore-yaplamayan-iphone-3g-cozumu.html
    bende yasadım bir benzeriniş tiny umbrella ile cihaza bak bakalım versiyon ne yuklu aynı versiyonu indirkurmayı dene yukarıdaki linkte benim
  • yanliş anlaşıldı galiba ya ipod suan calısıyor..... sorun şu app storeden bısey ındıremıyorum sureklı gereklı güncelleme gerekli bu uygulama ios 4.0 gerektirir diyor .... ipodum ilk yani 1G ilk nesil son güncellemesi var 3.1.3 oda yuklu bunu yukseltme ımkanım yok mu onu ögrenmek ıstıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.