Şimdi Ara

Çok acemiyim lütfen yardım eder miziniz? İPod touch 8 gb ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
4.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazım 8gb İPod touch (telefon değil) cihazı şarja takıyorum sadece elma logusu cıkıyor baya kalıp sönüyor acmaya calısıyorum açılmıyor şarz oluyor işareti de yok.... Bilgisayara bagladım kapama tusu ıle otekı tusuna bırlıkte baınca usb goruntıusu ve itunes resmı cıktı ı tunes son surumu ındırdım.... bılgısayara takınca ı tunes acıldı ve aynen soyle yazıyor : İ tunes kurtarma modunda bir ipod buldu.bu ipodun itunes ile kullanılmadan önce üzerine geri yükleme yapılması gerekir yazılıyor tamam dedim... sonra ituneste geri yukle ve guncelle denıldı onu tıkladım ---yazılım seçilip çıkarılıyor dednildi bekledim sonra hata aynen soyle ipod adlı ipod'a geri yüklenemedi.bilinmeyen bir hata olustu(2003) ve yıne elma logusu çıktı 15 dk sonra tekrar ekran kapanıyor baglı ıken bılgısayara hıcbısey olmuyor ...Lütfen bilgisi olan yardım ederse çok sevineceğim şimdiden sağolun...

• restore diye birşey çıkmıyor ki itunes ile baglantı bile yapamadım onadan mı acaba krdeı kartı numarası falan ıstedı o yok bende onun ıcın uyelık acamadım ...ondan mı restore dıye bısey cıkmıyor acaba bılmıyorum??
  • iTunes açılıyor dedin ya o ekrandan Geri Yükle de.
  • evet cihazı baglar baglamz cihazda hemen elma logusundan sonra usb kablosu ustte itunes resmi var itunes acılıyor geri yukle dıyor yapıyorum sonra yuklenemedı hata verıyor ....
  • ilkönce ipodu dfu moda alın. daha sonra cihazınıa ait enson sürümünü pc ye indirin. indirdikten sonra dfu modda iken shift+restore ile cihazı restore edin
  • dfu modu nasıl yapacagım?
  • youtubede nasıl yapıldığını gösteren videolar mevcut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki çok tesekkür edrim bu dediğiniz yeni sürüm onu nerden indirebilirim?
  • http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ doğru fw yi indirdiğinize emin olun.
  •  Çok acemiyim lütfen yardım eder miziniz? İPod touch 8 gb ??
  •  Çok acemiyim lütfen yardım eder miziniz? İPod touch 8 gb ??
  • Windows 7'li başka bir bilgisayarda deneyin
  • ya herseye ragmen bu sartlarda bile ipodu prize yada usb ıle pcye baglayınca sarz etmesi sarz olunması gerekmez mi?
  • baska bilgisayarda da denedim olmadı aynen orada da bı yazılım ındırdı gerı yukleme yaparken hata verdi tekrar...
  • tamire bıraktım İPod bakalım ne olacak...
  • Tamire mi? Tamirlik bir durum söz konusu değil dostum. DFU mode ile senin sorunun kesin çözülürdü. Neyse artık
  • Şu anda tam dediğin cihazdan yazıyorum bende de beyaz ekran çıkmıştı şarza taktım düzelmedi bome tuşü ile kilit tuşuna 15 20 saniye aynı anda basili tut düzelir herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maskin

tamire bıraktım İPod bakalım ne olacak...

Tamire mi bıraktın Kapalı iken şarj görünmez. Zaten restore ederken hata alıysan iOS başlatılmaz. Gidip Windows 7'li başka bir bilgisayarda deneyecektin. Adamlara bak ya bir restore ile 30 TL alıyor
  • dediklerinizin hepsini denedim ama olmadı yapamadım bir türlü ...bakalım yapabilecek mi yarın alacağım İPod'u....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maskin -- 27 Temmuz 2012; 21:29:04 >
  • ipodu aldım orjınal usb kablosu ıle bana ı tuneste kurtarırsın dedı eve geldım orjınal kablo ıle denedım aynı rsımlerde gıbı gerı yukle secenegı tıktı restore dıye bırsey cıkmıyor ..geri yukle dedım bu sefer 1604 hatası verdi... Ne yapacağımı bilemiyorum ---bilgisayarım XP işletim sistemli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.