Şimdi Ara

çok aciiil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar pc de masaüstünde bir dosyayı siliyorum fakat sildikten sonra pc yi kapatıp tekrar açtığımda o dosya geri geliyor.silmem gerekiyor nasıl yapabiliriz?

• unlocker programı var onunla silebilirsin
  • indirdim fakat nasıl çalıştırcam ne yapmam gerekiyor?
  • unlocker win7 de sağ tuş simgesine gelmiyor.bir de üstüne tıklıyorum ama açılmıyor ne yapmalıyım ?
  • uyumlu sürümünü yüklemelisiniz işletim sistemi 64 bit se onu yükleyin.bazı sitelerde 64 bit yazar ama 32 bittir.http://en.softonic.com/s/unlocker-64-bit-windows-7 buradan indirmeyi deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 22 Ocak 2012; 15:23:53 >
  • indirdim ve sildim ama pc yi tekrar kapatıp açınca geri geliyor bu dosya :s bnm bu dosyayı silmem gerek :/
  • adı ne dosyanın yazarmısın belki kurulu olan bir programın otomatik masaüstüne attığı bir uzantısıdır her başlangıçta oluşturuyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar kasa önerisi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ders slaytlarımın olduğu bir dosya. dosyanın içinden slaytları aldım ,dosya boş yani şuan.kaç kez silmeme rağmen silinmiyor geri geliyor tarattırdım virüs bulunmadı :s
  • gözünüze batıyorsa üzerine sağ tıklayın özelliklerden gizli seçeneğini işaretleyin uygula tmm deyin kaybolur yer kaplamıyor nedeolsa görünmez gözünüze
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.