Şimdi Ara

Cok acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün 3 arkadaşın macunlarını yeniledik hiç birinde sorun yok benim ki açılmıyor bi kere güç geldi ardından gitti bir daha da gelmedi . Sebep ne olabilir masrafı ne olur sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kısa devre degildir umarım. Pili cikardiniz mi yapmadan once ?

• Garanti varsa masraf cikmama olasiligi var msi 1 kerelik size bir guzellik yapar bence. Tabi modelini burada belirtmeyin mutlaka dh yi takip edeni vardir.

• quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Kısa devre degildir umarım. Pili cikardiniz mi yapmadan once ?
    Hocam çıkardık özellikle çok dikkat ettim ama oldu başımıza geldi sadece bir adet porttan yanık kokusu geliyor. Zaten garantisi yok daha önce kasayı açtığım için sanmıyorum kıyak yapacaklarını 1000 tl masrafa bile okeyim şuan sizce daha pahalı çıkabilir mi ?

• WmGMD W kullanıcısına yanıt
    Daha fazla cikabilir tabi ki. Modele bagli. Ama bence macundan ziyade olacagi varmis ve olmus.

• Fotograf atma imkaniniz var mi ? Gerci acmasi var simdi makinayi. Fiste isik yaniyor mu hic ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 2 Temmuz 2018; 16:55:7 >
  • quote:

Fotograf atma imkaniniz var mi ? Gerci acmasi var simdi makinayi. Fiste isik yaniyor mu hic ?
    Hocam 7700hq 1050 16 ram li bi arkadaş işte hic ışık yanmıyordu

Servise bıraktım şuan fotoğraf atamam ama dediğim gibi koku sadece bi adet porttan geliyordu ve ıslemci ekran kartı ram üstünde her hangi bir koku yanık izi yoktu hocam.

Bi arkadas derken ?

• quote:

Bi arkadas derken ?
    Bi arkadaş derken notebook u kastediyorum hocam öyle hitap ettim

"Bu kerata" gibi anladim :) Kimisi de klavye hatasi ile yazabiliyor ama alakasiz sekilde.

• quote:

"Bu kerata" gibi anladim :) Kimisi de klavye hatasi ile yazabiliyor ama alakasiz sekilde.
    Ne dersiniz son yazdıklarıma ithafen ıslemci ve gpu sorunsuz olma ihtimali var mi

Cpu gpu sorunsuz olsa bile anakart giderse makine de gider. Eski sok cikar cpu lu aletler gibi degil. Belki ola da bilir ama msi cpu anakart butun gonderecektir. 2000 tl gibi bir rakam isteyebilirler. 1600 de olabilir ama 2000 civari olacaktir.

• quote:

Cpu gpu sorunsuz olsa bile anakart giderse makine de gider. Eski sok cikar cpu lu aletler gibi degil. Belki ola da bilir ama msi cpu anakart butun gonderecektir. 2000 tl gibi bir rakam isteyebilirler. 1600 de olabilir ama 2000 civari olacaktir.
    2000 'de ödenebilir rakam ya yenisini yakın fiyat cekmezlerse el.mecbur vericem yaptıricam hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.