Şimdi Ara

cok acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim shadowmu da 17 reslik carim var energy si 32750 olmasi gerekirken 32771 oldu ve buyu atmiyo neyapcam lutfen yardim edin.

• adminiyle konuşmalısın
  • 17 restten 32k enr yaptıgına gore server kolay bı server bı daha kas ne olacak.
  • # Name Level Resets Class
    1 AC/DC 400 1000 BK
    2 Forbidden400 989 SM
    3 WHEW!! 13 891 SM

şimdi baktımda millet 1000reset yapmış 17 resetin bir önemi yoktur herhalde
  • yaw beyler hangi serverda oynuyosunuz siz lutfen bana yazin
  • shadow mu nun sitesini atsana
  • quote:

Orjinalden alıntı: KRISTOFIR

shadow mu nun sitesini atsana

http://www.shadowmu.co.uk/
  • bi soru daha olacak Dark Lordlar daha cok hangi pointe verirler
  • esperagos: heralde commanda veriolar sonrada str die biliorum ben
  • dark lordlar streng ve agilitydir eger strengh 15,000 agility 10,000 felan olursa ortalama 35k vurusun tabi commandıda unutma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Esperagos01

benim shadowmu da 17 reslik carim var energy si 32750 olmasi gerekirken 32771 oldu ve buyu atmiyo neyapcam lutfen yardim edin.

esperagos o mu da bende oynamıstım o nu duzeltmenın yolu hangı stat a fazla basmıssan tersını yapmak
    or:enı fazlaysa agı bas
    agı fazlaysa enı bas duzelır.
    admınlede konusmana gerek yok.sen sadece duzelene kadar agı bas..
    bıde bunla ılgılı bı ara bı ust konu vardı.arasaydın bulurdun.
    evil patlama degerlerı dıye bı topıc vardı ordan bulurdun.
    bas eger olmazsa pm yada topıce yaz baska yolla duzeltım..

• quote:

Orjinalden alıntı: Esperagos01

bi soru daha olacak Dark Lordlar daha cok hangi pointe verirler

dark lord a gelelım darklord vurabılmesı ıcın str e vermen lazım agı de kuvvetlendırır ama str gıbı degıl agı sadece savunma amaclı kullanır.(genelde)
    command dıye baska bı stat daha var o statıda unutma o stat alan vurmanı saglar
    alan dedıgım kusla vurdugun en net sayıyı artırır ve kusun vurusunu ve fenrır etkıler.command a ılk baslarda onem verme ılk once agı ve str bas onlar senın kasmana yardımcı olacaklardır.ne zamankı DL 10 resı gectı o zaman command abasmaya calıss.
    fenrır hakkında da ıstersen bıraz bılgı vereyım fenrır ın 3 cesıdı vardır black-blue-red black fenrır hem gosterıs hemde vurus acısından dıger fenrırlerden daha ıyıdır.vurus acısından sıralarsak black,red,blue olarak dızılırler.
    shadow da black fenrırı 7,8,9 soula kadar satabılırsın.kendını has buyusu vardır.elektrıklı bı buyu genelde (eger hasar gormemıssse)cok ııyı vurur vurusunun 2 3 katı kadar daha ıyı vurur genelde bk ler kullanır cunku skıllerıne yardımcı olur ve tutuklugu onler..
    amma uzun yazmısım!..
    INSALLAH YARDIMCI OLABILMISIMDIR.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.