bi soru daha olacak Dark Lordlar daha cok hangi pointe verirler
esperagos: heralde commanda veriolar sonrada str die biliorum ben
dark lordlar streng ve agilitydir eger strengh 15,000 agility 10,000 felan olursa ortalama 35k vurusun tabi commandıda unutma
quote:
Orjinalden alıntı: Esperagos01
benim shadowmu da 17 reslik carim var energy si 32750 olmasi gerekirken 32771 oldu ve buyu atmiyo neyapcam lutfen yardim edin.
esperagos o mu da bende oynamıstım o nu duzeltmenın yolu hangı stat a fazla basmıssan tersını yapmak or:enı fazlaysa agı bas agı fazlaysa enı bas duzelır. admınlede konusmana gerek yok.sen sadece duzelene kadar agı bas.. bıde bunla ılgılı bı ara bı ust konu vardı.arasaydın bulurdun. evil patlama degerlerı dıye bı topıc vardı ordan bulurdun. bas eger olmazsa pm yada topıce yaz baska yolla duzeltım..
quote:
Orjinalden alıntı: Esperagos01
bi soru daha olacak Dark Lordlar daha cok hangi pointe verirler
dark lord a gelelım darklord vurabılmesı ıcın str e vermen lazım agı de kuvvetlendırır ama str gıbı degıl agı sadece savunma amaclı kullanır.(genelde) command dıye baska bı stat daha var o statıda unutma o stat alan vurmanı saglar alan dedıgım kusla vurdugun en net sayıyı artırır ve kusun vurusunu ve fenrır etkıler.command a ılk baslarda onem verme ılk once agı ve str bas onlar senın kasmana yardımcı olacaklardır.ne zamankı DL 10 resı gectı o zaman command abasmaya calıss. fenrır hakkında da ıstersen bıraz bılgı vereyım fenrır ın 3 cesıdı vardır black-blue-red black fenrır hem gosterıs hemde vurus acısından dıger fenrırlerden daha ıyıdır.vurus acısından sıralarsak black,red,blue olarak dızılırler. shadow da black fenrırı 7,8,9 soula kadar satabılırsın.kendını has buyusu vardır.elektrıklı bı buyu genelde (eger hasar gormemıssse)cok ııyı vurur vurusunun 2 3 katı kadar daha ıyı vurur genelde bk ler kullanır cunku skıllerıne yardımcı olur ve tutuklugu onler.. amma uzun yazmısım!.. INSALLAH YARDIMCI OLABILMISIMDIR.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme